London times

Ja, det var ett tag sen jag var i London och nu måste ju vara en underbar tid att åka dit!? Jag älskar London och vill tillbaka. Ett litet problem för mig är engelskan. Inte så att jag inte klarar mig för det gör jag ju, men ibland blir det lite pinsamt när man inte riktigt kan uttrycka vad man menar utan att det blir ordentlig svengelska…

Här på Mallis klarar jag mig och alla förstår att man inte pratar perfekt engelska, men när man är i London, tja, även om alla är vänliga och gör allt för att man inte ska känna sig dum så skulle det vara riktigt nice med bättre språkkunskaper!

London är en av mina favoritstäder när det gäller shopping och uteliv och delar förstaplatsen med Hong Kong (som jag skrivit om förut).

london03
Stockholm är fint, men London är något helt annat!

Kollade in språkresor mycket förr, men så tyckte jag att jag var så duktig att jag inte behövde, hahaha… När jag var i USA också så märkte jag att det fattas en hel del så nu har jag funderat på språkresa igen och jag hittade ESL som jag tycker verkar vara annorlunda och bra!

london02
Hotellet jag bodde på sista jag var i London!

Har du varit på språkresa någon gång? Jag är väldigt taggad för en sån nu och det skulle sitta bra med en sån nu efter Mallis… Kikade på olika platser i England och London är ju storfavorit!

london01

paow-isabell-london
Jag och Isabell i London!

(Visited 59 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Julia juli 1, 2013 at 3:35 e m

  Var på språkresa för två år sedan, på Malta. Loved it! Började känna mig mer bekväm med att prata engelska och går idag engelskspråkig utbildning, språkresan var lite startskottet, det som fick mig att våga prata. Pratar fortfarande med de vänner man träffade, rekommenderar verkligen språkresor!

  Reply
 2. Martina juli 1, 2013 at 3:56 e m

  Flytta tillLondon ett tag, typ 6-12 manader. Kommer vara kampigt i bolrjan men efter ett tag kommer din Engelska vara perfekt!! Det negativa me sprakresor e att du lar dig skol Engelska och inte den Engelska som faktiskt används. Behover bo och prate me manniskor for o lara dig slang, local terms och uttal.

  Reply
 3. Malin Nilsson juli 1, 2013 at 5:24 e m

  Hej Paow. Tänkte droppa en liten kommentar :). Jag har varit i England på språkresa, dock va det ett bra tag sen nu. Vi var även i London ett par dagar, shiiit va kul jag hade! Funderar du på det så bara åk, du kommer inte ångra dig 🙂
  —-> http://Fames.se/Maliin

  Reply
 4. Stilguiden juli 1, 2013 at 9:41 e m

  Gud vad kul! Vill också åka till London!

  Reply
 5. M juli 1, 2013 at 10:11 e m

  Heej, jag flyttade till London genom en språkresa, jag vet hur svårt det kan vara att veta hur man ska komma iväg…. Du kommer verkligen inte ångra dig! Om du har frågor hjälper jag gärna till! 🙂

  Reply
 6. anonym juli 1, 2013 at 10:16 e m

  Hade du gått klart skolan hade du kanske kunnat engelska…

  Svar: Ja, säkerligen, men då hade jag inte behövt åka på roliga språkresor! 😀

  Reply
 7. Gslave juli 2, 2013 at 6:29 f m

  Jag är faktiskt påväg till språkresa just nu! Har också ganska svårt med engelskan så kände att det var ett perfekt tillfälle. Tycker du också ska göra det! 🙂

  Reply
 8. Soulfighter juli 2, 2013 at 9:40 f m

  Kanske skulle ha gått klart skolan? Annars vet jag inte, du får väl prata med kommunen och se om det finns några kurser. Eller göra något privat för kurser på universitet och högskola kräver betyg och inte bloggstatus

  Svar: Lilla vän, vad har det ena med det andra att göra? Jag gillar resor och gillar engelska, så språkresa är nog ganska perfekt…

  Reply
  1. Michaela juli 6, 2013 at 1:41 f m

   Har du hört talas om härskartekniker? Om inte, kolla upp det. Det är nämligen precis det du håller på med ”lilla vän”.

   Reply
 9. Jakob Kruuse af Verchou juli 5, 2013 at 9:30 f m

  Hej Paulina. Vilka spännande planer du har och tack så mycket för att du nämnde oss på ESL i texten. Hör gärna av dig om du vill veta lite mer om olika skolor och så. Själv har jag bott i London i fem år så jag känner till staden ganska väl.
  Hälsningar,
  Jakob

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *