Hårt liv. Smått & gott

Jag har glömt bort att jag har en blogg. Ska göra minst fyra inlägg om dagen nu. Orkar inte sätta mig framför datorn just nu så får bli lite mobilbloggning istället ^^

Har mått dåligt dom senaste dagarna.. Illamående och extrema smärtor i magen. Så tippar på magkatarr… Kräktes blod i morse.. Har hört att man kan göra det om man dricker på tom mage 🙁 man lyssnar verkligen inte på kroppen när den säger ifrån. Allt annat är för roligt. Men idag så har jag mått riktigt dåligt och fick ledigt…

Annars då? Livet leker. Jag festar mycket, hänger på grabbarna grus beach loungen på dagarna, äter mat , sover, och jobbar på kvällarna. Kan knappt fatta att jag vart här i 5 (!!!!) veckor :O känns som jag bara vart här i en vecka.

Annie kom ju ner till mig också.. Men jag klarade verkligen inte av att bo med henne. Jag tycker om henne jättemycket, men kan inte bo med henne! Vi blev tokiga på varandra. Och nu så står hon och raggar på mitt x i baren och låter han ta på hennes tuttar o.s.v. Hade jag vart nykter när det hände så hade jag brytt mig. Bryr mig inte alls om han. Det finns många mycket snyggare trevligare och snällare killar här nere så tänker inte springa efter nån liten ”pojke” och det enda han bryr sig om är att tjäna ”euro”… I Sverige så är det trisslott. Men ligger du med nån här så får du ge euro till nån som vart där innan. Och ibland så blir det dyrt 😉 snart så slipper mitt x jobba. P.S. Jag ligger med alla killar jag lägger upp bild på 🙂 ibland så brukar vi ha gruppsex jag och alla bartenders 🙂 hähähähä. Nä.

20130701-000301.jpg

20130701-000310.jpg

20130701-000323.jpg

20130701-000336.jpg

20130701-000359.jpg

20130701-000419.jpg

20130701-000430.jpg

20130701-000457.jpg

20130701-000531.jpg

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (19)
 • Elin

  Haha det här inlägget var det roligaste jag läst. Tycker det är coolt att du står för det! Hoppas du har det bra där nere. Kram

 • Linn

  Äntligen en rolig inlägg!! Mera bilder av dig! 🙂

 • Rebecka

  Haha du är rolig!

 • Linda

  Du borde ligga med alla!! sjukt sexiga hela högen juu!

 • bella

  då har du alltså legat med tjejen på bilden också?

 • h

  Försök ta hand om dig själv emellanåt… När man är ung säger inte kroppen ifrån lika kraftigt som när man blir lite äldre. Då märker du inte hur dåligt du egentligen mår men det kommer som ett brev på posten sen.
  Kram

 • pussy paower

  Spela roll om man har sex med alla man lägger upp bild på eller inte? Hade ju varit nice om du gjort det 😀 .. När jag var i thailand 2 månader låg jag med 29 killar, ibland gruppsex, vissa låg jag med flera ggr. Gör det mig till en sämre person på nåt vis? Ehhhhh näe 🙂 Fick varken könssjukdomar eller menlösa rykten om att jag skulle vara en ”slampa”.

  Det där jävla knullsnacket tycker jag folk kan ta och gå tillbaks till 1900-talet med, folk gör vad folk vill, moraler ändras och är olika 🙂

  • V

   Du borde verkligen vara försiktig speciellt när du är utomlands. är inte du rädd att du kan få aids? det håller ju livet ut och då är det försent.

   Svar: Men ja, jag trodde jag var tydlig med min ironi…

   • V

    jag syftade på ‘pussy paower’ inte dig paow.

   • Sanna

    för det finns ju inga kondomer, din tröga fan

    • Till sanna

     Du tror att varenda person som ligger runt tänker konstant på kondom? hur får folk klamydia hela tiden då eller herpes och skit? knullar man som pussy paower gör och speciellt gruppsex så då finns det stora risker att man får det. och kondomer räddar en inte från aids/hiv. har du aids så är det en lag att du inte får ha sex överhuvudtaget, finns ju en orsak till det eller hur? Men grejen är att folk gör det ändå bara för att de tänker precis som dig och alla andra att sex är rebelliskt och jätte roligt och man ska knulla med vem fan man vill och hur mycket man vill men det där är så oansvarigt.
     Så det är du som är ett trögt fan idiot.

  • Sofia1999

   Haha det gör dig till en sämre person 😀 och en slampa! 😉

 • Linn

  Bilder på Annies tuttar eller it didn’t happen!! 🙂

 • melinda

  har också en sjuuuk magkatarr just nu, men har ätit skorpor och druckit actimel i 4 dagar och nu är det nästan helt borta! 🙂 tänk på att alkohol förvärrrar såpass mycket att du riskerar magsår.

 • isabella

  HAHA bäst!

 • Emma

  du är så jäkla grym och sjukt vacker !!!!

 • Jessica

  Du är så skön hahah, plus att killen på bild 6 är förjävla snygg, avis! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *