Tävling Instabild!

Som ni kanske minns så har jag tidigare beställ bilder genom Instabild och nu har jag fixat en tävling där tre av mina fina läsare får tre hundra (300) kronor var att beställa bilder för på Instabild.

Gillar verkligen Instabild – bara välja bilderna man sparat på sin Instagram och välja hur bilderna ska vara (från liten ända upp till tavlor) och sen vänta en dag eller två och vips ligger bilderna framkallade i brevlådan! Kan det bli roligare och enklare?

Tävlingen är enkel, men du måste kika in på sidan för att hitta svaret på frågan och sedan använda lite fantasi!

Gör så här:

1. Fyll i namn och e-post i kommentaren (skriv INTE e-posten direkt i kommentaren utan i rutan för det, annars får ni säkert massa roliga e-post som ni kanske inte vill ha…)
2. Länka gärna till tävlingen på er egna blogg eller Facebook (om du nu inte har varken blogg eller Facebook så lägg en extra smiley i din kommentar det tycker jag också om)
3. När startade Instabild?
4. Skriv och berätta om vad du gillar med Instabild!

Dom som jag tycker har skrivit roligast och som har svarat rätt på frågan kommer att vinna (japp, jag kommer läsa alla kommentarer). Lycka till!

slide-image-1

Här har ni en bild på en bunt bilder jag beställt innan jag åkte till Mallis:
2013-05-05-21_52_27-600x450

instaloggo

(Visited 52 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Lina Eriksson juni 30, 2013 at 2:44 e m

  Kul med tävling, vill gärna vinna!

  Instabild började 2012.

  🙂 🙂

  Jag gillar Instabild för att det så enkelt och för att man framkalla direkt från sin iPhone!

  Älskar din blogg!

  Lina

  Reply
 2. Jenny Ahlmark juni 30, 2013 at 3:14 e m

  Instabild började 2012.
  Jag har aldrig använt Instabild men det verkar vara asbra. För vem nu förtiden orkar gå till en fotobutik och skriva ut sina bilder och då brukar man ta bilder från sin kamera.. Alla fotar ju typ med sin iPhone förutom proffsiga personer som har systemkameror som fotar blommor, löv och skit.
  Jag håller på med en fotovägg hemma, eller jag har planerat att börja göra det.. Haha och då skulle det här vara en perfekt start! För det är svårt att börja när man bara har gamla bilder från när man var ett bast och låg i en vagn utan hår. Därför skulle jag vilja vinna det här!
  Har ingen blogg eller facebook bara instagram så..

  Reply
 3. ida juni 30, 2013 at 3:33 e m

  åh va kul med en tävling 😀
  instabild har varit verksamma på internet sedan våren 2012!

  När jag hörde om instabild så tyckte ja att de lät som en bra idé, att man hur enkelt som helst bara kan klicka hem sina minnen och få dom i brevlådan. jag ÄLSKAR foton, och har en hel fotovägg här hemma med en massa gamla minnen, och nya för den delen. jag skulle verkligen vara så tacksam för att vinna för då kan jag enkelt beställa hem lite bilder till min samling på väggen. Med vänlig hälsning 😀 😀

  Reply
 4. sanna juni 30, 2013 at 4:34 e m

  Instabild startades 2012. : )

  Reply
 5. Kathie Strong juni 30, 2013 at 5:21 e m

  It was founded in 2012.

  Easy to work with, fast website and beautiful idea! I’d like tro try to use the service, but I am not it will work outside Sweden. Will it?

  Svar: Yes, I think you can order from outside Sweden, but contact Instabild to make sure before!

  Reply
 6. Elsa juli 1, 2013 at 9:57 f m

  Instabild startade hösten 2012 🙂

  Har aldrig använt instabild själv, men har faktiskt funderat på att göra det för jag tycker att idén är grym. Slippa lägga in och ladda upp massa bilder som bara tar onödigt lång tid utan istället bara logga in via instagram och välja bilder, går så mycket smidigare och är det något jag gillar så är det just det, när det är simpelt men ändå så bra. Och enklare än såhär blir det ju inte! 🙂 Älskar bilder och har en hel del bilder i telefonen från när jag var i New York som jag vääldigt gärna skulle vilja framkalla, lite sex and the city feeling på dom, love it! GirlPaower 😉

  Har delat detta blogginlägg på min facebook också! 🙂

  Reply
 7. Erik Manner juli 1, 2013 at 10:08 f m

  2012

  Jag vill tala om att jag gillar tanken med Instabild och jag har funderat på att beställa lite från min Instagram… Fördelarna är enkelheten och det stora utbudet av olika bildformat och att man dessutom kan köpa roliga tillbehör (linser) till mobilen! Snygg sida och allt!

  Reply
 8. Nadja Karlsson juli 1, 2013 at 10:28 f m

  🙂

  I stället för att lägga golv startade man Instabild 2012. En sida som gör att man slipper lida och framför andra sidor sitta sig och vrida. Instabild gör mig vild!

  Kram

  Reply
 9. Birma Eriksson juli 1, 2013 at 2:50 e m

  2012 🙂 🙂

  Instabild är en rolig och nyskapande tjänst som jag hoppas få använda snart (måste ju välja de bästa bilderna först, och kanske använda min vinst 😉 )…

  Reply
 10. Clara Rosén juli 1, 2013 at 3:38 e m

  Instabild skapades hösten 2012. Jag tycker att det är mycket smart idé att bara beställa hem bilder genom några klick. Jag skulle uppskatta jätte mycket att vinna denna tävling då jag åker ner till Spanien nästa vecka, stannar en månad och hade vart jätte roligt att framkalla alla bilder därifrån och sätta upp i mitt rum. Sedan åker min bästavän till USA för att plugga i ett år och jag hade tänkt göra ett fotoalbum till henne innan hon åker så detta är ju perfekt 😀 hoppas verkligen jag vinner och vi ses och festar tillsammans i Spanien!! 😀

  Reply
 11. Pingback: Ett nytt sätt att framkalla bilder - Bloggparken | Bloggparken

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *