Igår var jag och gjorde en ny tatuering, så jävla snygg den vart! Ni kommer få se vilket motiv det är senare, men just nu är den fortfarande lite röd precis efter att den precis har gjorts! Tror ni kommer gilla den fullständigt!

Dags för lite lunch med lite friends nu, puss puss!

tatto1

tatto2

tatto3

tatto4

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)
 • Viktoria

  Paow du skulle bli en UNDERBAR mamma oavsett ålder! Du är en sån fin förebild för alla! Skulle verkligen vilja ha dig i mitt liv med som en vän! 😀 Du är en fantastisk människa!!! <3 All kärlek till dig! KRAM Vicky!

 • Matilda

  Hade varit riktigt kul om du gjorde ett inlägg med alla dina tatueringar och berättade lite om dem och så 😉 ett förslag bara 🙂

 • karmela

  For all del. Ikke finn på å få barn. Den stakkars ungen kommer til å lide. Du kommer til å bli en kjempe dårlig mor. En som horer rundt og mobber folk som ikke er pene osv. .. nei paow. Ikke få barn! !

 • bella

  Jag fattar inte varför du gör så stora tatueringar, det passar inte ditt utseende, det får dig bara att se white trash ut. Jag tror du kommer ångra dig sen om några år. Precis som när du ser tillbaka på din fjortistid och inte kan fatta varför du ville se ut så, det kommer bli samma nu med. För man ändras när man blir äldre. Det kommer nya trender, men det där kommer sitta fast på dig. Du kommer ju aldrig kunna skaffa ny stil.

 • Roger

  Jadu Bella , de är bättre å vara grå å tråkig som du va !!!

 • Alex

  Hej. Älskar tatueringar. Kan inte du göra en video blogg där du visar alla dina tatueringar? vore kul. Bra du gör som du vill o skit i alla patetiska idioter som hatar, maneterna i havet har mer iQ än dom…

 • Nina

  Sjöjungfru 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *