Paris & Nicole baby ;)

Igår blev den vääääääldigt spontan utgång som faktiskt var riktigt roligt. Jag drack inte så mycket men det behöver man ju inte alltid göra egentligen. Att bara gå ut i stockholm, lyssna på musik och hänga med vännerna har jag ju inte kunnat göra på så länge eftersom att jag varit i Spanien i typ en evighet (känns det som, men saknar alla och är glad att jag ska tillbaka i helgen!).

Så igår var det dags och jag fick släpa ut min nunna till vän Daniel Paris som aldrig går ut och roar sig och ja, lite skumpa och lite dans i sofforna senare kunde vi konstatera att vi var back in town. Sjukt kul kväll! Onsdagar är underskattade, i alla fall på sommaren!

643084_729_532_18000

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *