Woppa! Ikväll är jag jury i wet t-shirt contest som Finest och Miss Inga håller i på Cafe Opera. Innan har vi en middag och jag har bjudit in mina vänner Viktor Sjuk och Daniel Berlin som utvalda gäster och vi ser fram emot en rockande kväll på Stunners som är Cafe Operas torsdagsklubb!

Osa genom att klicka HÄR så får ni fritt inträde fram till 23:30 och showen börjar vid midnatt. Åldersgräns 18 år. Puss!

1314_330_2000_1

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)
 • Elin Sundgren

  17 år gammal modebloggare, shopping, modellande och massor med outfit får du läsa om på min blogg!
  Klicka dig in för att bli inspirerad, KRAM

 • Ronja

  Känns det inte lite som att alla bloggare har vuxit upp förutom du? Du är kvar i samma gamla festande, riktigt ointressant.. Jag hoppas du också mognar, kammar dig och gör något vettigt av ditt liv ”paow”..

 • G

  Paulina, du som älskar att festa precis som jag borde följa med till Berlin någon gång.. Där börjar festen torsdag natt och slutar måndag eller tisdag, beroende på mängden människor på klubbarna.. Natalie och Stockholm är nada!

 • Malin Nilsson

  Kul att det händer något, dock lite långt att åka för min del 😉

  (( Besök gärna min blogg där jag idag börjat med ett inlägg om hur folk faktiskt borde tänka mer och inte vara så inrutade i ”normen” som många faktiskt är.
  —-> http://www.fames.se/maliin ))

 • Hej.

  Jag är arab men följer inte kulturen. Vad du tycker om islam är din egen åsikt. Jag tycker alla borde ha en egen åsikt. ville bara skriva att islam inte är så längre. Det är flickans val att välja om hon vill bära slöja eller gå med highheels. Men om flickan väljer highheels så får hon bli kallad hora av sitt land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *