Wet t-shirt contest ikväll!

Woppa! Ikväll är jag jury i wet t-shirt contest som Finest och Miss Inga håller i på Cafe Opera. Innan har vi en middag och jag har bjudit in mina vänner Viktor Sjuk och Daniel Berlin som utvalda gäster och vi ser fram emot en rockande kväll på Stunners som är Cafe Operas torsdagsklubb!

Osa genom att klicka HÄR så får ni fritt inträde fram till 23:30 och showen börjar vid midnatt. Åldersgräns 18 år. Puss!

1314_330_2000_1

(Visited 15 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Elin Sundgren juli 18, 2013 at 6:56 e m

  17 år gammal modebloggare, shopping, modellande och massor med outfit får du läsa om på min blogg!
  Klicka dig in för att bli inspirerad, KRAM

  Reply
 2. Ronja juli 18, 2013 at 6:58 e m

  Känns det inte lite som att alla bloggare har vuxit upp förutom du? Du är kvar i samma gamla festande, riktigt ointressant.. Jag hoppas du också mognar, kammar dig och gör något vettigt av ditt liv ”paow”..

  Reply
 3. G juli 18, 2013 at 11:51 e m

  Paulina, du som älskar att festa precis som jag borde följa med till Berlin någon gång.. Där börjar festen torsdag natt och slutar måndag eller tisdag, beroende på mängden människor på klubbarna.. Natalie och Stockholm är nada!

  Reply
 4. G juli 18, 2013 at 11:52 e m

  Magaluf*

  Reply
 5. Malin Nilsson juli 19, 2013 at 8:49 f m

  Kul att det händer något, dock lite långt att åka för min del 😉

  (( Besök gärna min blogg där jag idag börjat med ett inlägg om hur folk faktiskt borde tänka mer och inte vara så inrutade i ”normen” som många faktiskt är.
  —-> http://www.fames.se/maliin ))

  Reply
 6. Hej. juli 19, 2013 at 10:02 f m

  Jag är arab men följer inte kulturen. Vad du tycker om islam är din egen åsikt. Jag tycker alla borde ha en egen åsikt. ville bara skriva att islam inte är så längre. Det är flickans val att välja om hon vill bära slöja eller gå med highheels. Men om flickan väljer highheels så får hon bli kallad hora av sitt land.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *