Jag hade nog inte ens åkt dit om jag fick betalt. Jag älskar Magaluf, ja och det kan väl vara trasigt på sitt sätt. Men Rhodos? Jag spyr när jag ser bilder, av vad jag hör. Om sextävlingar osv, eurohetsen osv.. Det låter vidrigt! Jag har sett filmer där te.x Grabbarna Grus(i Rhodos) där en tjej utför oralsex mitt på scenen… TRASH TRASH TRASH. Har också haft flera tjejkompisar som vart där som har fått klamydia av att ligga med någon halvfet bartender där nere.

Jag skulle starkt rekomdnera Magaluf alla dagar i veckan. Det kan vara lite grisigt på kvällarna. Men det är riktigt bra mat, det är fint och Grabbarna Grus BeachClub leverer alla dagar i veckan och dom flesta människorna som åker dit är faktikst riktigt fräsha och snygga. Alla som jobbar där ser JÄVLIGT bra ut också 🙂

1014133_485023404913341_575908560_n

USCH

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (45)
 • Nettan

  usch då! :O det låter juh helt sjuk

 • V

  Men folk säger samma sak om alla grabbarna grus förstår du väl? och är man en bra person bara för att man är jävligt snygg eller?

 • Manuela

  Ja Paulina, för du har ju så mycket klass. Helt förstörd tjej som försöker skriva djupa texter om att brudar ska få vara hur det vill, vad de vill och hur mycket och sedan kontra med detta.

  Sök hjälp flicka.

 • Ja du

  Men snälla du, hade du jobbat på rhodos hade du sagt exakt tvärtemot.
  Bilden du har postat är på en ful tjej som beter sig trashigt, händer exakt samma sak på magaluf och du valde bara bilden för att hon var ful. Hade hon varit fin hade du inte gjort det.

 • Laura

  Jag var själv i Rhodos förra året, och var MYCKET nöjd med resan. Bästa baren där är helt klart Solsidan, Grabbarna Grus var ganska tråkig.. Vad jag upplevde iallafall 🙂 Massor med bra restauranger, snygga bartenders och snygga tjejer&killar överallt. Visst, det var lite trashigt då folk strippade på scenen men det fanns alltid barer där det inte sådana ”lekar” ägde rum. Bargatan var mysig och verkligen full av folk alla dagar i veckan, och det fanns bra utbud av olika sorters barer. Det enda minuset var små barn som sprang omkring och försökte sälja armband.

  Jag gillar Rhodos starkt och skulle verkligen vilja åka dit en gång till. Nu har jag aldrig besökt Magaluf, men skulle det vara mellan Rhodos och Magaluf skulle jag välja Rhodos. Blev nog lite kär i stället.

  Men Magaluf är säkert också nice.

 • Sophie

  Ännu mera pinsamt är att de tog ggbc logga.. Magaluf utvecklas och med loungen, nikki beach och wavehouse så känns det som det bara höjer sin standard hela tiden. Rhodos sjunker och deras barskola är riktigt fattig ..

 • haha

  Så magaluf är inte trash? Alla jävla charter resor som man super på är väl jävligt trash? eller har jag fel? Då inkluderar vi magaluf, ayia napa, rhodos, turkiet osvosvosv.

 • Julia

  Kolla gärna in min blogg

 • Elise

  Och det där kom verkligen från rätt käft? Är det någon som är ett prakt exempel på trash så är det du! Jag hoppas du skrev det här för att provocera för du kan allvarligt inte mena att du inte är precis det här du har dissat.. xD
  Fy på dig

 • Victoria

  Jag var i maj på Rhodos och då var det lågsäsong så det var inte så äckligt som du beskriver det 😀 men jag och några kompisar skall till Magaluf den 14.8, är du där då? 🙂 vore ASkul att träffa dig! 😀

 • Rebecca

  Hahah var kan man se fler bilder?

 • Jasmine

  Haha åh du är ju den rätta tjejen att berätta om hur trashigt de är på Rhodos?? Tycker synd om dig, verkligen.

  svar: Oh.. jag söker medkänsla 🙁

 • Rasmus

  Är väl knappast Rhodos fel att dina tjejkompisar väljer att ha sex med halvfet bartender med klamydia..?

 • Lolloh

  Har inget bättre för mig för stunden så jag kan väl också ”tycka” till hahha… Ahh okej då … Skiter i vilket hit på dit men tycker förjävla synd att många anmärker på att tjejen är ”ful” (vilket hon kanske inte är i verkligheten?) tycker bara de är sp jävla taskigt! Även om min blogg är liten och privat så skulle ha aldrig lägga upp bild på så sätt… Vafan – er al make mistakes? Nä men de är inte sjyst, sen att alla bloggar gör och har alltid gjort så är en annan femma… Nä men ja ville bara va lite jobbig och tycka till om nåt!

 • Lina

  Ja, fast det ligger ju inte så mycket på stadens ansvar utan mer på personen som åker ner dit. Plus att du kan ju inte säga usch till Rhodos i det hela, beror ju på vad man tänkt att göra på resan. I mitt fall är det aldrig att supa och knulla med olika bartendrar, för det beteendet är himla osunt och fjortis. Det är personerna som i såna fall är trashiga, inte själva staden.
  Att dina kompisar fått klamydia av nån halvfet bartender är ju deras fel och inte Rhodos…
  Tror knappast de uppmanar folk att komma dit, supa sig fulla, strippa på scen och knulla utan kondom. Det ligger på personen eget ansvar att uppföra sig, det förstår nog du med.

 • Sandra

  Haha du vet så lite…. Du ser livet på GG och thats about it! Magaluf VART bra innan folk under 20 satte sin fot på denna fina Ö

 • karmela

  hahahahaha….. sier du som er white trash. du er ikke den riktige ræva til å prate om trash når du sjøl er det. og de guttene på magaluf er ikke så mye bedre. har vært på rhodos. og det var mange pene folk der. du må slutte å prate dritt om ting du ikke har peil på. du er jo den største hora i sverige. fitta di er sikkert kjempe vid. og du er nok full av ekle sykdommer. det beste hugo har gjort var å dumpe deg. du gjorde han en stor tjeneste når du var utro:)

 • Amanda

  Jag var på Rhodos för ca. 2 veckor sedan och älskade det.. Grabbarna grus där var jättebra och lärde känna jättetrevliga människor som arbetade där. Självklart så fanns det drägg som exempelvis bilden, men iaf. jag skulle rekommendera resan. Självklart blir också resan vad man gör det till. Var aldrig på Solsidan men Rhodos bargata var trevlig. Är inte säker men tror att jag mötte tjejen på bilden när jag var där fast på grabbarna grus. Hon var norsk.Har dock aldrig varit i Magaluf så kan tyvärr inte avgöra om den är bättre.

 • Jeppa

  Skulle bara vilja säga att efter ha läst ett extremt dumt inlägg, följt av ett fåtal dumma kommentarer så är jag lite besviken på vissa av er. På bilden ser ni mig (min polare länkade sidan till mig inatt) och min pojkvän sen ett år tillbaka. Jag hade extremt kul på Rhodos och jag kan hålla med om att vissa vad lite trasiga men jag vill inte hålla med om att denna bilden är särskilt farlig, det är ju för fan min kille! Skulle aldrig få för mig att göra såhär med en främling eller göra något värre än vad ni ser på bilden ute offentligt. Sen tycker jag att vissa här är lite taskiga, som om ni aldrig har gjort något ”dumt” på fyllan… Pfft! Alla har nog någon gång gjort något ni skäms över när man har varit lite onykter, denna bilden är dock inget jag skäms över. Både jag och min kille fick ett gott skratt när vi såg den. Och paow, man ser ju faktiskt inga privata delar, så det är lika illa när du lägger upp bilder med pushup/urringat. Tack för mig 🙂

 • George

  Jag har varit på båda ställena och magaluf var så mycket trashigare, ingen charm alls jämfört med rhodos, usch skulle aldrig åka till magaluf igen.

 • jenna

  Jag tror du skulle passa in perfekt där 🙂

 • lala

  haha men paowen.. ja gillar dig men liite lite dubbelmoral där eller? 😉 inte så långt ifrån iaf 🙂
  (o då menar jag inget annat än att jag sett dig på liknande bilder)

 • Erica

  Sååå, det är väldigt viktigt att man är snygg också? Oookej..

 • Evelina

  Haha om du frågar mig så är de dina vänner som åker dit som är trash som väljer att ligga med halvfeta bartenders? Klamydia får man väl räkna med, är dom uppväxta under en sten eller?

 • Melinda

  Har varit på både Rhodos och Magaluf, båda är av PRECIS samma skrot och korn. Precis lika trashigt.
  Rhodos har sina stripplekar på scenen och Magaluf sina horor som försöker ragga kunder hos redlösa tånåringar. Aldrig mer något av dessa ställen säger jag bara!

 • Jessica Ohlsson

  Om det är något ställe som är äckel-trash så är det Magaluf!

  Var där över dagen för några veckor sen, fy fan vilket äckelställe!

  Tycker inte du ska snacka Paulina..
  Ta bussen bort till Santa Ponca istället. Magaluf är ett stort skämt!
  Och snygga människor..?! VART DÅ?!
  Bara halvfeta, dallriga kräk överallt!

 • Alex

  Vem är det som är trashig egentligen? Dessutom så är du full av dubbelmoral. I ena sekunden säger du att alla ska få bete sig hur som helst och i nästa sekund är man trashig om man gör det. Paow logic. Skaffa dig en utbildning ditt patetiska fanskap.

 • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

  Hahah, jag tror att Magaluf är exakt detsamma. Självklart ser du en annan sida då du bott där av och till. Om man vill åka till ett trevligt ställe på mallis så ska man stanna inne i Palma och bo på något trevligt hotell som Tres eller Puro….finns massor. Men då får man ju inte gratis shots eller bartenders med bara överkroppar hahaha

 • sara

  Trashigt?
  du själv är fan inte bättre du själv går och knullar runt, vem vet du kanske oxå har klamydia?

 • Ems

  Kom hem från Rhodos för en vecka sedan. Och det va den bästa resan nånsing! Hade så jäkla kul och ön var så fantastiskt fin! Det blir ju vad man gör det till förstår du väll. På kvällarna festade jag, drack och dansade. Kan säga att 2 av alla barer var trash (enligt mig, dock inte av alla då ställena va helt smockfulla varje kväll) Grabbarna Grus och Solsidan. Dom andra ställena va heeelt underbara! Prata inte som att hela Rhodos är skit när det är två barer som man hur lätt som helst kan undvika genom att inte gå dit om man inte vill. Kommer lätt åka tillbaka till Rhodos nästa år! Blev kär i stället!

 • *

  Jag var på Rhodos i år och det var grymt . Pepes var riktigt bra. Dock var vi där under lågsäsongen men inget mer trashigt hände där än vad jag kan tänka mig hänt på Mallis. + ? http://skvallerbloggens.se/wp-content/uploads/2013/05/tutt.png aja

 • Elsa

  ytlig? neeeejdå!

 • Hugo

  Men det är samma skit på båda ställena.. Bara för att du är sponsrad för att skriva detta inlägg så behöver du inte överdriva, det verkar ju nästan som att du tror på dig själv.
  Och jag har hört från din vän ”B” att du har haft de mesta sjukdomarna man kan få i samband med sex..
  Mytoman kallas det när man börjar tro på sina lögner

 • teresa

  Men jag förstår verkligen inte din logik. Du skriver ofta om girlpower och att tjejer ska få göra som dom vill, ligga runt o s.v och nu är man trashig för att man åker till rhodos eller för att man inte är snygg? Hahaha. Så dumt!!

 • classssse

  alla charterställen dit folk åker för att supa är lika trashiga..

 • maggan-lövvver

  http://rhodieshore.blogg.se

  rhodos i ett nötskal, maggan 4-evvah 😉

 • nelly

  så sant rhodos är trash 😀

  Skulle vilja åka till magaluf dock

 • Katerina Pavlou

  Jag tycker det är viktigt att trycka på att det är svenska medborgare som bidrar till att du vill ”SPY” när du ser bilderna.
  Så känner jag när jag är ute i Sverige och folk förvandlas och blir helt annorlunda när dem fått i sig alkohol.
  Jag är svensk medborgare, född i Sverige och bott här i nästan hela mitt liv.
  När jag väljer att åka till Grekland som jag även bott i, väljer jag icke turist ställen då grekiska klubb ägare inte släpper in nord européer do ”they cant hold their liquor” och beter sig som du säger…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *