22 Comments

 1. emma juli 15, 2013 at 4:21 e m

  ISLAM ÄR DEN FINSASTE RELIGONEN SOM FINNS ENLIGT MIG. Folk tror på allt som står i media osv, det är ni som är rascister och klanker ner på ngn annas tro. Vi alla är lika värda, och det som du skriver om muslimer är inte alls sant? finns över 5,000 kvinnor som går utan slöja fast dom är muslimer? verkligen spottar på er som tror att dom är dåliga, läs lite fakta innan ni ska börja dömma horungar. Och det står i koranen att det är upp t en sj om man vill bära slöja elr inte, det är bara det att i vissa länder som tex iran, souid arabien så har dom fööör hårda regler. Tänk såhär: om en tjej gick lättklad med short, och en kort topp ute på natten i en gata, sedan gick en annan tjej som hade slöja på sig i samma gata.. vem tror ni en våldtäksmänn skulle våldta? den lättklädda tjejen eller den skyddade tjejen? it’s called LOGIC RETARDS.

  Reply
  1. Emy juli 15, 2013 at 5:35 e m

   ”det är bara det att i vissa länder som tex”. Nej, det är inte bara i vissa länder. Det finns INGEN muslimsk stat som har undertecknat FNs deklaration för mänskliga rättigheter. Nada, nul, zip! Läs på om vad Kairodeklarationen (som däremot ALLA OIC-länder,alltså alla muslimska länder, har undertecknat), och kom sen och snacka om att Islam skulle vara en fredlig och trevlig religion. För enskilda utövare kan religionen säkert vara både vacker och kärleksfull, men allvarligt talat, hur kan man försvara Islam och dess utbredning om man följer internationella nyheter? Det spelar ingen roll vad Koranen förespråkar eller vad Islam är ”egentligen” för faktum kvarstår att Islam så som den tolkas av de med reellt inflytande inte är ett dugg jävla fredlig.

   Reply
  2. Emy juli 15, 2013 at 5:40 e m

   Dessutom håller inte ditt argument om att slöjans funktion är att skydda kvinnor från potentiella våldtäktsmän. I Egypten där många kvinnor bär slöja har också mer än 99 % av kvinnorna blivit utsatta för sexuella övergrepp, så din logik brister uppenbarligen ”lite”. Läs på själv innan du börjar kalla folk för horungar, din pajas.

   Reply
   1. maryjane juli 17, 2013 at 12:54 f m

    Emy haha, kan jag bara få källa på dina drömsiffror?
    ”MER än 99% av kvinnorna blivit utsatta för sexuella övergrepp”
    Hahaha skojar du eller? Om det varit så i ett land hade det för det första varit omtalat världen över! Hahahaha så dum… Om du ska hitta på statistik kan du göra det mer trovärdigt, för fasen du framställer dig bara som inkompetent mytoman 😛

    PEACE OUT ! 🙂

    Reply
  3. Roya juli 15, 2013 at 6:34 e m

   Är du seriös? Kvinnor ska fan ha rätt att klä sig hur de vill utan bli våldtagna. Så du menar att det är kvinnans fel att hon blev våldtagen? Fyfan det var det värsta jag hört i mitt liv

   Reply
  4. Sandra juli 15, 2013 at 6:37 e m

   Ja men det är ju för mycket i vissa länder som i Iran. Skulle du vilja bli bort gift när du var 12 år och skapa en familj? Och vare säg man går i slöja eller i short ska man väl för i helvete inte bli våldtagen för de eller? Alla religion blir överdrivna om man följer varje regel.

   Reply
  5. J. juli 15, 2013 at 7:53 e m

   Nej, det är kallat ett fckt up samhälle där kvinnor inte längre kan gå klädda som de vill utan att råka bli utsatta för hemskheter. Och vadå, skulle det vara ett av argumenten till att islam är bra, för att ni bär kläder som inte enligt samhället skriker ut sex? Haha. Man tar inte bort ett problem genom att vika sig. Tjejer ska kunna gå i bikini eller va fasen de vill mitt i mörkaste natten utan att bli utsatta för saker. Äckligt att skylla över problemet på tjejen ”men hon gick ju faktiskt klädd så o så…” BLÄ!

   Själv har jag inget emot någon religion och tycker att problemen nog snarare handlar om landet och dess kultur.

   Är det ok inom islam att kalla folk för horungar bara för att de tycker annat än er för övrigt? 😉

   Reply
  6. EM juli 17, 2013 at 2:44 f m

   Man märker ju att ditt IQ inte är speciellt högt ”Emma”. Kallar folk du inte känner för horungar och påstår att kvinnan måste gå klädd från topp till tå för att inte bli påhoppad av djur (män?!) WTF, är det din religion som hjärntvättat dig något sådant ofantligt?? Tycker ärligt synd om dig tjejen, du kan inte ha mycket till självrespekt.

   Reply
 2. V juli 15, 2013 at 5:20 e m

  Så gina dirawi hatar sig själv eller? ok…

  Reply
 3. Paulina juli 15, 2013 at 5:44 e m

  Spelar ingen roll, Emma, hur man klär sig, inte fan har någon rätt att våldta för det! Det är inte den lättklädda tjejens fel och inte kvinnan i slöjan som täcker sin kropp som är duktig! Det är fel i huvudet på den som våldtar. Det är ingen logik i det du skriver, varje kvinna har rätt att klä sig exakt hur dem vill. Retard.

  Reply
 4. Sandra juli 15, 2013 at 6:34 e m

  EMMA
  visst kan det vara en fin religion men lagarna är för hårda i dom flesta muslimska länderna eftersom dom lever efter Koranen och det är väl därför hon säger att hon tycker att islam är fel! För kristendom skulle också vart fel om man skulle lyda minsta regler. Sen får man tänka på kvinnorna som när slöjor och hel tänkande kläder, blir bort gifta när dom är 12 och ska bygga en familj , få gå i flick och pojk skola, det är inte rättvist helt enkelt!

  Reply
  1. Anna juli 16, 2013 at 10:07 f m

   Fast det där är mer kultur & traditioner som du Sandra tog upp..

   Reply
 5. Ella juli 15, 2013 at 9:45 e m

  Nu vet jag inte riktigt exakt vad som står i Koranen, det kanske är samma sak. Men citaten på bilden är exakt som i Bibeln typ. Så antingen är denna bild riktad mot kristna eller både och. Tycker det blir ett väldigt snack om islam när det är exakt likadant med kristendomen. Tror detta bygger på fördomar eftersom det uppmärksammas mer. Tycker det är fel att ”smutskasta” en religion när och prata som att det är just DEN som har sånna värderingar osv.

  Reply
  1. Emy juli 16, 2013 at 10:38 f m

   Fast skillnaden ligger ju i att de flesta kristna stater inte är bokstavstrogna och är duktiga på att separera politik och religion, till skillnad från ALLA muslimska stater som har Koranen och sharia som grund för sina konstitutioner. Det handlar inte om att smutskasta – det handlar om att identifiera problemet.

   Reply
 6. Truth About Abs Review juli 16, 2013 at 12:24 f m

  Every weekend i used to visit this website, because i want enjoyment, for the reason that this this website conations really nice funny material too.

  Reply
 7. Roger juli 16, 2013 at 3:53 f m

  muhammed profeten är en pedofil !!!

  Reply
  1. EM juli 17, 2013 at 2:45 f m

   +1. Verkligen en sann förebild.

   Reply
 8. Sara juli 16, 2013 at 11:08 f m

  Förstår vad du menar, övriga som kommenterat är bara ute efter att bli provocerade och ha ngt att avreagera sig på för att de haft en tuff dag..

  Man måste inte se saker och ting svart eller vitt, im just saying, kvinnor borde inte förtryckas och tvingas till ngt de inte vill.. Har vänner som suttit hemma på julavslutningen, suttit inne hela dagarna iunder loven osv osv, mot sin vilja. Det tkr jag är fel..

  Waa.. Hoppas du läser detta för detta va fan jobbigt o skriva haha -__-

  Reply
 9. Mimmi juli 16, 2013 at 10:59 e m

  Religion är bara sagor som folk förr i tiden använde för att förklara saker och ting som vi idag kan förklara med vetenskap! Hur kommer det sig att de mest religiösa länderna är de mest ”u” och krigsdrabbade? Jo för att de lever kvar på stenåldern för att det var då Koranen och Bibeln och allt var det är skrevs! Punkt fuckning slut!

  Reply
  1. sara juli 17, 2013 at 6:57 e m

   Eh? De länder som är utvecklingsländer har ingenting med religion att göra. De har antingen drabbats av krig, naturkatastroffer, folkmord, inga naturtillgångar (för att vita män tagit allt ex belgerna). Sånt här leder till fattigdom och u-länder INTE religion.

   Jisses vad folk har noll koll!

   Reply
 10. Miki juli 17, 2013 at 11:09 f m

  Det finns ingen likhet mellan dig och Dani förutom den där bilden. Du syftar på endast en religion som du alltid har gjort och det är islam. Hon kritiserar alla och ser både positiva saker och negativa saker med religion. Önskar en dag att du kan växa upp och inse att dina åsikter faktiskt är hatiska. Det är okej att vara kritisk, men då ska man nog ha lite mer kött på benen om dessa ämnen. Kunskap är makt, men du verkar inte ha så mycket av kunskap. Mer ignorans.

  Reply
 11. jag juli 28, 2014 at 2:09 f m

  varför ska man ha bekymre eftersom islam kommer att vinna . det har ALLAH S.W.T. bestämt . Ingen kan släcka ALLAH S LJUS. jummer propaganda mot islam och muslimer ju mer kommer islam kommer att växa. ju mer man dödar muslimer ju mer kommer de att finnas eftersom man kan inte döda hur många moder kan föda.så länge det finns detta värld kommer det att finnas muslimer så de som kan inte acaptera detta,ogillar ska jag ge råd att de kan boka tid hos läkare besök för mer undersökning för sin sjukdom.Jag har blivit muslim utan att någon har tvingat mig. jag har själv valt detta utan våld.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *