Grabbarna Grus Beach Club

Det finns en kontrast som ni borde känna till. Och det är vad som är classy och inte classy. Jag jämförde Rhodos och Magaluf förut och det var väl delad mening, men det här är något jag själv har valt och jag tycker det är så sjukt kul så det finns inga ord för det!

Vi alla är som en familj, alla tar hand om varann och man har roligt. Det kanske är lite för hög alkoholhalt ibland men det är det överallt iallafall så varför ska man ” växa upp ” när livet bara har börjat! Tjejer kommer ner hit för att ha roligt, här släpper man alla normer och fördomar som folk bär på och har kul. Alla svenskar som är så tillbakadragna och aldrig vågar någonting. Du står i centrum, har roligt och är dig själv! Det här är något jag kommer berätta för mina barn om några år hur kul jag faktiskt hade.

För lyssna här. Jag ångrar ingenting, och det är det som är det bästa. Allt man gör i livet gör man av en anledning. Att trampa snett idag behöver inte betyda att smärtan sitter kvar föralltid. Lev idag, och tänk imorgon. Bästa vänner, osams eller inte. I know you love me. Paow är här för att stanna,  och grabbarna grus beach club gjorde mitt liv väldigt roligt och det vill jag faktiskt tacka för, det är några veckor kvar så nu kör vi, partybåt next

paowiSkärmavbild 2013-08-07 kl. 16.17.40
Vore riktigt kul om ni ville följa GrabbanaGrus på instagram @ ( FÖLJ HÄR ) I love you!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *