Grabbarna Grus Beach Club

Det finns en kontrast som ni borde känna till. Och det är vad som är classy och inte classy. Jag jämförde Rhodos och Magaluf förut och det var väl delad mening, men det här är något jag själv har valt och jag tycker det är så sjukt kul så det finns inga ord för det!

Vi alla är som en familj, alla tar hand om varann och man har roligt. Det kanske är lite för hög alkoholhalt ibland men det är det överallt iallafall så varför ska man ” växa upp ” när livet bara har börjat! Tjejer kommer ner hit för att ha roligt, här släpper man alla normer och fördomar som folk bär på och har kul. Alla svenskar som är så tillbakadragna och aldrig vågar någonting. Du står i centrum, har roligt och är dig själv! Det här är något jag kommer berätta för mina barn om några år hur kul jag faktiskt hade.

För lyssna här. Jag ångrar ingenting, och det är det som är det bästa. Allt man gör i livet gör man av en anledning. Att trampa snett idag behöver inte betyda att smärtan sitter kvar föralltid. Lev idag, och tänk imorgon. Bästa vänner, osams eller inte. I know you love me. Paow är här för att stanna,  och grabbarna grus beach club gjorde mitt liv väldigt roligt och det vill jag faktiskt tacka för, det är några veckor kvar så nu kör vi, partybåt next

paowiSkärmavbild 2013-08-07 kl. 16.17.40
Vore riktigt kul om ni ville följa GrabbanaGrus på instagram @ ( FÖLJ HÄR ) I love you!

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. evelina augusti 7, 2013 at 4:46 e m

  hur fick du ditt jobb på klubben? Kom du bara ner o ba tjena, får jag jobba här?? Hur gick det till+ Skulle vara kul att höra om! Kram på dig o ha det riktigt bra!

  Reply
  1. EM augusti 8, 2013 at 10:35 e m

   Agree!

   Reply
 2. Jennifer augusti 7, 2013 at 5:24 e m

  Hur mycket kostar det ungifär med flyg ner dit + hotell i 1-2 veckor? Och hur mycket bör man ta med i fickpengar? Är de ett dyrt eller billigt land att vara i?

  Kram!

  Reply
 3. Jonna augusti 7, 2013 at 5:52 e m

  Att leva med psykisk ohälsa är något jag inte ens önskar min värsta ovän. Ångest som kryper i kroppen.
  Jag skriver med glädje, jag skriver med sorg. Följ med i min kamp om att bli medicinfri och ångestfri.
  Har ni allmänna frågor? Medicinfrågor ? Eller något annat så lovar jag att svara så gott jag kan. Följ med på min resa om att bli ” Jonna” igen.
  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Reply
 4. Jossan augusti 7, 2013 at 8:07 e m

  Nu skiter jag fullständigt i hur andra tjejer och/eller killar lever sina liv… men jag hade kunnat haft grymt jävla kul utan att visa brösten och halva fittan, eller ha sex i något hörn framför hundratals människor.

  Reply
 5. V augusti 8, 2013 at 1:38 e m

  Alla vi har något att berätta för våra barn när vi blir gamla. Det finns olika perspektiv här på livet. du gillar att festa, träffa nytt folk och stå i centrum. jag t.ex hatar att festa. så då gör jag annat som jag tycker är kul.

  Reply
 6. SF augusti 9, 2013 at 9:43 e m

  Tro mig gumman, varken Rhodos, Magaluf eller övriga slödder ställen är särskilt ”classy” 🙂

  Reply
 7. Lisa augusti 18, 2013 at 3:24 e m

  Partybåt – classy???????

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *