I had so fun last night!

Nu är pojken här, och snart kommer den andra pojken ner snart också så har jag båda mina guldpojkar här! Vi hade as roligt igår satt och körde all in på Grabbarnas och hade soo fun 😉

Look here!

forpaow

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. bea augusti 8, 2013 at 9:57 e m

  oj va du börjar bli tjock..alkohol är icke bra för lilla hälsan

  Reply
  1. Moa augusti 9, 2013 at 2:01 f m

   Alltså jag köper att du skriver att alkohol inte är bra för hälsan, för mycket alkohol under lång tid är skadligt.. Men att du påstår att Paow har blivit tjock??? Du kan ju inte ha träffat en tjock människa i hela ditt liv om du tycker att hon är det.. Dax att skaffa glasögon?

   Reply
  2. ?! augusti 9, 2013 at 11:00 f m

   Bea är du helt jävla tappad? Hon är ju fan inte tjock nånstans, inte ens i närheten. Så jävla onödigt med såna kommentarer, knip bara käft ist.

   Reply
 2. Anders augusti 8, 2013 at 10:38 e m

  Ser ganska gött ut.

  Reply
 3. E augusti 9, 2013 at 3:35 e m

  Hjälp va skallig du ser ut. Trodde först det var någon med cancer och peruk på första bilden. Jag skulle gjort något åt saken om jag var du, det ser verkligen hemskt ut. Men alla prioriterar och tycker ju olika. Förlåt. Men tycker nästan synd om dig. Ser ut som en lesbisk cancer brud, Och med dina tatueringar har du långt ifrån klass. Förstår att Hugo valde Paula. Ni båda har gått upp mycket i vikt, men till skillnad från dig så har paula fött barn och tränar upp sin kropp varje dag. Hon har haft bra jobb, studerat, ska flytta in i en fin lägenhet och gifta sig med snyggaste killen, förstår att du måste vara avis, du var ju kär i han. Vad har du? En äcklig bartender resa i nacken, dit åker endast billiga tjejer. Stackars paow. Sista gången jag var inne på din blogg, klarar inte av att ha skäms kudden framme varje gång. Pinsam

  Reply
  1. ?! augusti 10, 2013 at 11:37 f m

   Snälla du.. Tycker du det verkar som att Paulina vill gå den vägen? Alla vill inte börja leva nåt jävla svensson-liv vid 20 års ålder och ge upp allt för en unge. Det hade vart en sak om hon var 35, men för helvete hon är fortfarande ung och gör helt rätt i att passa på att leva livet innan det är dags att stadga sig. Du är bara svartsjuk för att hon lever livet och mår bättre än dig.

   Lesbisk cancerbrud? Hon jobbar som bartender i 35 graders värme, klart som fan det blir svettigt. Vad är du för människa egentligen? Ve ger dig rätten att anonymt kasta ut dig massa jävla bullshit? Sök upp henne och säg det face to face ist din fega jävel.

   Reply
  2. m augusti 10, 2013 at 3:10 e m

   Varför måste tjejer alltid tråna efter killar? Finns mer här i världen än att ständigt gå runt och tänka på sina x. Kallar du paow överviktig är du ju seriöst sjuk i huvudet. Tatueringar och vad man väljer att göra här i livet är inviduellt, alltså ingen annans business. Vilken liten människa du är ”E”, seriöst.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *