Bloggtips – Charlotta Hedlund

Hello babes! Jag och Steffi sitter nere vid stranden och käkar! Och jag pratade nyss med min norske/svenske vän Charlotta i telefonen. Vi planerade lite inför min trip till norge som kommer bli när jag kommer hem till Sverige igen, då blir det all in i Oslo! Har hört att det finns stört mycket bra klubbar där nere! Är det sant?

Charlie som vi kallar henne jobbar mycket med mig på klubben här nere och har även varit med i norska paradise hotell, hur jävla snygg kropp har hon inte? För att inte snacka om leendet. Min fina Charlie!

bloggtips

Kolla in hennes blogg – www.charlottahedlund.blogg.no finns språk på både norsk o svensk!

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Tessan september 2, 2013 at 10:50 e m

  Bilden är photoshopad, det ser man tydligt vid vänstra handen..

  Reply
 2. Elin september 3, 2013 at 11:02 f m

  Vad kul! Oslo har verkligen helt galet mycket krogar och klubbar. Jag ælskar staden!

  Reply
 3. Vilja september 3, 2013 at 7:36 e m

  Sjukt retuscherad kropp, fin i ansiktet men utseendet är inte allt.

  Reply
 4. Ida september 19, 2013 at 11:04 e m

  Men så snygg!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *