4 Comments

 1. Elin september 2, 2013 at 5:33 e m

  Ett citat som Johnny Depp brukar säga 🙂

  Reply
 2. vad tycker du om detta? september 2, 2013 at 6:52 e m

  Många anser mig nog vara rasist, och kanske det är vad jag just är. Men jag är inte hatisk mot en viss hudfärg eller folkgrupp. Jag är inte ens hatisk, men jag är ledsen och besviken över den orättvisa som håller på att ta över vårt land SVERIGE. En man riskerar nu att få 6 månaders fängelse för att han tutade med sin bil under ett böneutrop här i Sverige.

  Våra svenska myndigheter och riksdagsmän vänder sig emot sitt egna folk och pekar ut oss som bovar.

  Men vi kan istället vända på det hela.

  Låt oss säga att det skulle bli krig i Sverige och vi skulle få fly till ett land där det är väldigt strikt att leva efter ett visst sätt.

  För det första så skulle inte ens jag ha dom pengar som krävs för att fly landet (många invandrare, inte alla, har haft en enorm summa pengar för att kunna fly sitt land med sin familj), vi tala alltså om en summa på flera hundra tusentals kr. Vilken Svensson har egentligen råd med det?

  Men skulle vi nu lyckas fly från Sverige så ska vi inte förvänta oss att bli bemötta på samma sätt som Svenska myndigheter har bemött invandrare.

  Dom kommer inte att slå upp svenska kyrkor, inte öppna affärer för att köpa griskött, inte sluta upp med Halalslakt för att vi finner det stötande och groteskt, inte uppföra heliga platser för oss som har en natur-religion, inte låta oss kvinnor gå ledigt klädda där vi visar hår, armar och ben, och glöm bara att försöka ens visa att du är homosexuell osv osv. Skulle vi bete oss svenskt så skulle vi säkert hamna i fängelse elller ännu värre, stenas till döds.

  Så snälla tala om för mig varför vi ska göra allt för dom och sedan bli bespottade, orättvist behandlade, kallade för svennefittor och svennebögar, bli våldtagna och sen få skulden för att det är vårt eget fel, kallade rasister för att vi säger ifrån att nu får det vara nog, bli misshandlad av ett helt gäng för att man råkar ha snaggat hår, bli misshandlad till döds för ynka 20 kr, få fängelse för att man råkade tuta under ett böneutrop, blir nedstuckna och nedskjutna för att vi befinner oss på fel ställe vid fel tidpunkt, få våra skolor nedbrända, våra bilar sprängda. Varför ska vi svenskar få lida så mycket ont, när vi har varit snälla och tagit emot er till vårt land och delat med oss?

  Skulle ni ge oss samma möjligheter i ert land som vi har gett er i vårt?

  Ni befinner er i Sverige, där svenska lagar och regler skall lydas. Gillas inte läget, nej men stick då och håll på med er skit i ert eget land istället. Flydde ni inte från er land för att slippa kaos och elände? Varför ta med er skiten hit och förstöra MITT land?

  VAD TYCKER DU OM DETTA?
  http://nattstad.se/stodberg

  Reply
 3. Sophie september 2, 2013 at 7:42 e m

  Så sant! Sorglig men ärlig text. Peppade upp lite i Sveriges höstväder!

  Reply
 4. Jonna september 2, 2013 at 9:17 e m

  Jag hoppas ni vill följa med på min resa från att bli fri från psykisk ohälsa, hur jag kämpar för att bli medicinfri och hur mycket min familj betyder för mig. Jag skriver med glädje, jag skriver med sorg.
  Men dagarna blir lättare och lättare. Jag vill nå ut till dom ensamma själarna och dom kanske kan finna tröst i det jag skriver, att det faktiskt blir bättre.
  Har ni några frågor om tex medicin, psykisk ohälsa eller bara allmänna frågor så lovar jag att försöka svara i den mån jag kan.
  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *