Påtal om mitt hår! Lite frågor och svar.

 

När jag kommer hem till Sverige igen är det dags igen för att gå och sätta i nytt hår, på bästa Jasmines hair såklart! Priserna är så bra de kostar för ungefär 120 slingor 2900 – 2300 någonstanns därmellan! Nån annan gång när jag fixade håret så betalade jag 6000, vilket känns väldigt onödigt. Hon är duktig på sin sak och vet verkligen vad hon gör.

 

Hos Jamines hair så kan man även göra naglarna. För att läsa mer så kan ni gå in på hennes hemsida. Hon sitter i Stockholms city!

 

http://jasmineshair.se/

PA

(Visited 55 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Elin september 2, 2013 at 6:14 e m

  Du passar så bra i färgen apricot!!! Dog för den! Dock e du ju såklart snygg i allt!

  Reply
 2. Amanda september 5, 2013 at 7:30 e m

  Hei Paulina, tycker du skall färja håret till apricot med ljusta slingor till skulle bli skit snyggt!

  Reply
 3. michelle september 8, 2013 at 2:07 e m

  tycker du är jätte fin i blont
  så vacker!

  Reply
 4. Tess september 9, 2013 at 4:32 e m

  Tjaa 🙂

  Lätt blont hår! Du är självklart fin i vilket som men det blonda säger: wow.

  Kram!

  Reply
 5. Sofie september 10, 2013 at 9:11 f m

  platina blond ffs! du som är lite galen hade passat i typ lila/röd mörkt underhår, hade jag för ett tag sen as ballt, fast man tröttnar.. men finns ju färger som försvinner efter några tvättar. aja jag har iallafall en fråga.
  jag har haft extencions 3 ggr varav en gång gjorde jag hos frisör. men du anar inte hur mycket skada mitt hår har tagit.. det har slitits av med slingorna så de blev kala fläckar i huvet på mig, tunt och stripigt och jävligt.. hur fasen gör du för att inte bli skallig så ofta som du har läsår i?! svara här eller på min mejl eller på min blogg : http://www.tornkrans.blogg.se
  du är awesome pyssss

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *