Såg att frågan kommit upp om ” BlogAwards ” ska jag gå?

Jag såg att frågan kommit upp i bloggen om kommer gå på årets Blogawards eller om jag kommer bli kvar i Spanien under den tiden. I ärlighetens namn så vet jag faktiskt inte. Det återstår att se om jag känner så pass mycket hemlängtan att jag vill åka hem eller stannar kvar. Lite oklart i nuläget.

Jag gillar Blogawards, men de senaste åren har det bara varit människor man knappt känner igen som har vunnit. Veckorevyn gör i alla fall ett bra jobb och kommer ni ihåg när jag var omslagstjej för tidnigen 🙂 ?

809675
paowee-63106

Omslag med Anna Hibbs & Kenza år 2010 🙂 

(Visited 53 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Ida september 17, 2013 at 11:41 e m

    Är du nominerad på blog awards? 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *