IT’S FRIDAY!!!

Babes! Jag vill bara säga att jag är jätte ledsen för att jag har uppdaterat så dåligt men ni ska bara veta hur svårt det är få internet hela tiden här nere. Det har varit trassel med wifi:t här nere på klubben där jag brukar blogga så därför har jag försökt fått internet men det har inte funkat, men nu ikväll ÄNTLIGEN så har vi fått internet tillbaka så hela Grabbarnagrus är lyckliga igen!

Ikväll blir det lugnt. Steffi åker härifrån och jag inleder mina sista små veckor innan jag också packar ihop min resväska för att åka hem till Sverige igen, nu ska jag sätta mig ner och blogga på som tusan! Börjar få blogglusten tillbaka lite faktiskt.

Ungefär såhär hade vi det igårkväll:

(Visited 29 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Mollie december 24, 2012 at 5:56 e m

    God jul på dig med bitch <3

    Reply
  2. Ps december 24, 2012 at 6:06 e m

    Underbara ben! Så sexiga!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *