Godmorgon!

Vaknade kl 8a idag och har legat och kollat på spanska Disney Chanel. Har tagit det lungt i några dagar och solat, och igår så gick jag och la mig kl 9 på kvällen. Och när jag vaknade så såg jag folk vinglades hem hand i hand hahah..

Och nu så ser man folk gå hem i klackskor hahah. Btw, hoppas ni har bättre väder än oss!

20130825-112254.jpg

20130825-112307.jpg

(Visited 27 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Lisa september 5, 2013 at 11:05 e m

  Heeeej Paulina! Måste bara fråga vad du tycker om att dessie är gravid!? Hur känns det att din gamla hederliga bff helt plötsligt ska få barn!? Kommer du vara med dessie och hennes barn!? Hörs ni mycket?
  Din blogg slår alla andras med hästlängder. Puss!

  Reply
 2. Ellinor september 6, 2013 at 11:27 f m

  Det är inte så mycket bättre här hemma, men solen tittar fram lite då och då iaf 🙂 Fin du är!

  Titta mer än gärna in på min blogg där jag tränar inför att klara EN SVENSK KLASSIKER. Jag är endast 19 år gammal, så kom in och följ min resa till mitt störta mål någonsin! Jag bjuder på träning och mattips 🙂 http://www.mybiggestgoal.blogg.se

  Reply
 3. Billig hemsida september 7, 2013 at 10:26 f m

  Var är du någonstans? Jag kom hem från Cypern igår. Så deppigt att komma hem till tråkiga gråa Sverige.:(

  Reply
 4. Lina september 7, 2013 at 4:01 e m

  Jag kan inte förstå varför du och hugo gick skilda vägar paow du får ta o berätta det, säkert fler som vill veta

  Reply
 5. Hanna september 7, 2013 at 4:10 e m

  Hej! Vi söker nu nya modeller för höstens kläd kollektion. Alla är välkomna och skicka in intresset kolla in mer på http://silverås.se för mer info. Och vi söker helt nya modeller så det finns många platser. Och alla är välkomna !!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *