Träsktrollet

Jag förstår att hon är bitter. Hon är ju inte fager. Jag är inte den personen som brukar kommentera folks utseende, men efter alla påhopp på både min livsstil och mitt utseende av en person som SER UT SÅDÄR! Vem fan är hon att kommentera mitt utseende? Dessutom har hon ju stulit hur många bilder från min blogg, min Instagram och Facebook som helst – inte alls okej…

Haha… Och nu så kommer jag att lägga en polisanmälan för förtal m.m och det hoppas jag ÄVEN ATT alla mina bloggkollegor som blivit uthängda av träsktrollet.

20130907-191846.jpg

(Visited 48 times, 1 visits today)

57 Comments

 1. misan september 7, 2013 at 7:31 e m

  hahaha älskar dig

  Reply
 2. em september 7, 2013 at 7:45 e m

  Gillar dig Paow, men att sjunka till hennes nivå känns bara så jävla fel! Som att kasta skit på varandra. Visa att du är bättre än så och anmäl henne bara!

  Reply
  1. adam september 8, 2013 at 12:03 f m

   Vadå sjunka till hennes nivå….. Många har vetat om vem som haft bloggen länge men inte sagt något för hon lovat att bättra sig men ingen förändring har skett. Hon har alltså fått chanser att bli ”snällare” men inget har hänt och därför gick dom ut med vem som hade bloggen.

   Om man hoppar på andra bloggare så får man fan ta att andra bloggare hoppar på en själv också.

   Reply
 3. asd september 7, 2013 at 8:59 e m

  är du säker på detta ?

  Reply
 4. sandra september 7, 2013 at 9:53 e m

  Hon vill begå självmord efter detta, börjar man leken för man leken tåla.

  Reply
 5. Pingback: Isabelle Strömberg, Paulina Danielsson och Desirée Nilsson: VÄNLIGEN RADERA ERA INLÄGG - MegaConz.se | MegaConz.se

 6. Pia september 7, 2013 at 11:23 e m

  Hur fasen kan du lägga ut en för dej helt okänd människa? Fattar du inte vad du håller på med? Vill bara tala om för dej att det just nu lämnas in en anmälan till polisen samt ett inlägg till Aftonbladet där vi kommer att ställa er till svars för detta. Jag bor tillsammans med henne, jag är nämligen hennes svärmor och vi betackar oss för sådana kränkande beskrivningar av henne som skrivs här. Alla vill inte se ut som vandrande pinnar vilket jag förmodar att de som läser dessa skitbloggar…..om folk skaffade sej ett liv, så skulle såna som ni inte få några läsare. Detta är nätmobbing. Och det ska inte få passera förbi. Undrar vad Uppdrag granskning skulle säga om detta? Ska kontakta dem också.

  Reply
  1. Bonita september 8, 2013 at 10:12 f m

   ”svärmor” cute ^^ tror jag dör av skratt alltså…Hej skvallerbloggens her self skulle jag mer vilja tro va 😀

   Reply
  2. H september 8, 2013 at 10:55 f m

   Kontakta psyket medan du ändå håller på, och se till att få din svärdotter inlagd.

   Reply
  3. Felicia september 8, 2013 at 11:17 f m

   Men hallå där ”svärmor”, be din son dumpa trollet då istället?! Har du läst din svärdotters blogg senaste? Har du sett nakenbilder hon lägger ut på oskyldiga människor? Har du sätt allt struntprat (rena lögner) hon skriver om lite mer kända personer. För i Sverige får inte en person som är ”känd” försvara sig, men det helt okej att klanka på dem??? De förstår jag inte och jag förstår inte att DU som vuxen människa kan sitta och försvara en sån hemsk person. Nä fyfan på både dig och henne!

   Reply
  4. lake september 8, 2013 at 12:02 e m

   Vad har din svärdotter för rättigheter att sitta framför datorn och kasta skit anonymt på offentliga bloggare?

   Reply
   1. lake september 8, 2013 at 12:05 e m

    du borde dessutom skämmas över henne, hon borde stå för sina handlingar och ta konsekvenserna för det hon gjort. Paow och de övriga bloggarna tar emot skit och står också för sina handlingar varende dag eftersom de är offentliga. Skvallerbloggen borde läggas ner och uppdrag granskning kmr inte bry sig som henne, hon har dessutom använd sig av en annan persons identiter vilket är sjukt och dessutom olagligt. Alla gör misstag och nu fåe hon smaka på sin egen medicin. Lycka till med allt

    Reply
    1. Gabriella september 8, 2013 at 9:55 e m

     Haha skäms ni inte att klandra på en personen, paow är inte lika bra heller, hon sjönk till samma nivå! Patetiska hela bunten!

     Svar: Tycker du? Har jag gjort något mot henne för att förtjäna hennes inlägg sedan hennes blogg startades? Nej, det har jag faktiskt inte…

     Reply
     1. Gabriella september 9, 2013 at 9:23 f m

      Inte för att man har sett något elakt mot dig på ”skvallerbloggen” inte direkt så att dom kallar dig massa öknamn till dig, kom igen träsktrollet? Du kunde ha sagt det på ett annat sätt, plus har dom ju sagt att det inte är en person som håller i skvaller bloggen & vet också att en tjej som har skvaller bloggen la ut en bild på sig & ingen reagerade starkt då? Så nja lågt var det!

  5. lovisa september 8, 2013 at 12:30 e m

   Haha.
   Ta hand om din styvdotter och lär henne vett & etikett. Gör det, så slipper du såna hör situationer.
   Det är ju hon som dragit igång allt.
   Polisen kommer inget kunna göra.
   Har hon startat upp en blogg för att hitta på saker om andra för att få besökare så får hon nog skylla sig själv.
   Ska man städa en trappa så börjar man uppifrån. Så börja med din styvdotter för att lösa problemet.

   Reply
   1. lovisa september 8, 2013 at 1:07 e m

    Menar förståss svär-dotter.
    Ber om ursäkt fru Svegdahl.

    Reply
  6. Pixi september 8, 2013 at 1:03 e m

   Uppdrag granskning skiter nog fullständigt i skitungar som Paow och skvallerbloggstjejen och alla andra patetiska människor som beter sig som jag vet inte vad. Gör varandra en tjänst och väx upp och skyll inte på ”jag är ung och dum så hoppas hej vad det kan gå”…så jävla unga å dumma är ni väl ändå inte?

   Reply
  7. Emma september 8, 2013 at 2:53 e m

   Är alla i den hemska tjejens närhet hemska? Vandrande pinnar? Vissa kan faktiskt inte göra något åt att de är smala. Undra på tjejen är så hemsk! Usch! Hon ska anmälas och bloggen ska bort efter alla otaliga kränkningar och förtal!

   Reply
  8. amanda september 8, 2013 at 4:13 e m

   Nu får du ge dig, det är hon som skriver skit om andra människor, hon som MOBBAR på nätet, hon säger att hon ska bättra sig men gör det ej, smaka på sin egna medicin! Hon började allt ingen annan! Be hon växa upp ist och stå för mobbningen hon håller på med!!

   Reply
  9. karlita september 8, 2013 at 5:20 e m

   hahahahaha! du er nok en kjempe bitter feit slask som hu ekle kjerringa på bildet og er nok med på den idiotiske bloggen!!!! biatch!!

   Reply
 7. Josefin september 8, 2013 at 12:29 f m

  Hahaha love you

  Reply
 8. amanda september 8, 2013 at 1:10 f m

  Du är känd. Pga att du har en bra blogg. Du har läsare som gillar dig. Hon är okänd, och blir nu känd som en vidrig och ”ful” tjej som ni kallar henne. Hur tror du hon känner? Det hon gjort är vidrigt, och ska anmälas, och hon bör stå för det ho ngjort. Men att hänga ut henne såhär är bara riktigt fel, hon ser ut att vara runt 13-14 liksom, går förmodligen fortfarande i skola. Hon skriver saker som SE&HÖR och andra tidningar också skriver, att en sån ung tjej ska bli uthängd som FUL tycker jag är hemskt. Men hoppas ni går till botten med detta, men ni har alla sjunkit till hennes nivå..

  Reply
  1. NG september 8, 2013 at 4:29 e m

   ser ut att vara 13-14 år?! Hon är 22 år! Hon ska vara en vuxen kvinna, hon vet precis vad hon har ställt till med. Vissa måste få smaka på sin egen medicin för att fatta vad fan man har ställt till med. Sitt inte och försvara någon som ska vara vuxen, men beter sig som just 13.

   Reply
  2. h september 8, 2013 at 6:32 e m

   amanda, hon är 18 och hur många gånger har inte skvallerbloggens sagt negativt om bloggares utseende? klankat ner och snackat skit. Hon har förtjänat det här, det är hon själv som skapat detta.

   Reply
 9. Sacha september 8, 2013 at 2:03 f m

  http://who.is/whois/skvallerbloggens.se

  ni har väl inte glömt bort sidan där man kan kolla vem som äger bloggen??

  state: active
  domain: skvallerbloggens.se
  holder: sarape2950-85555
  admin-c: sarape2950-85555
  tech-c: sarape2950-85555
  billing-c: sarape2950-85555
  created: 2012-08-17

  SARAPE = Sara persson

  Reply
 10. Xoxoxo september 8, 2013 at 7:33 f m

  Kommentar till skvallerbloggen om min kommentar raderas på hennes sida

  Så du tror att du får mer i skadestånd än en som blivit våldtagen? Eller en som fått sitt barn mördat?

  Smartast hade varit att glida på hmmm kändisheten och hållit huvudet högt. Istället blir det snyfthistoria och hot om att inlägg ska tas bort. Du tappar liksom fejset totalt

  Att du raderar gamla inlägg hjälper inte gå in på Google.se kolla cached så finns allt kvar som du tagit bort. Kallas för spårbarhet.

  Sen undrar jag tror du verkligen inte att dom tagit prscr på det du har skrivit?

  Jag själv bloggade för några år sen och min blogg finns fortfarande på topplistan trots att jag inte skriver mer så jag vet verkligen vad som händer bakom skärmen men jag bloggade fair och med bild. Du är offentlig så fort du börjar skriva så vem ska stämma vem. Sen tror jag inte att jag som skattebetalare har lust att betala för DITT interna bloggkrig!!

  Reply
  1. Johanna september 8, 2013 at 11:02 f m

   XoXo !!! Lyssna din bitter fitta ..vad fan vet du om blogg å kändis livet …… ni som ni har nått vettigt att skriva .stick ….. små 12 åringar som inte fått ku* än……Bitch

   Reply
   1. Xoxoxo september 10, 2013 at 7:57 e m

    Skriver du i affekt eller är du 12 år?

    Reply
 11. Nessa september 8, 2013 at 8:41 f m

  Du är inte bättre du ..än hon isf som du gör nu !

  Reply
 12. lala september 8, 2013 at 9:27 f m

  o herregud vad patetisk du är!

  Reply
 13. Johanna september 8, 2013 at 10:35 f m

  Men herre gud …fet å ful hon är…inte konstigt hon e elak bitter fitta i mot paow , Dessie å dem andra bloggare…hon ska ju polis anmälas å låsas in……bästa paow att visa vilken fläsk padda som hållt på go Girl

  Reply
  1. V september 8, 2013 at 3:33 e m

   Fast det där är också vidrigt som du håller på med ’Johanna’. Varför attackera någon för deras utseende? Tänk att det finns andra snälla människor som skriver här som faktiskt är lika stora som henne. Då betyder det att du klankar ner på alla som inte är snygga och smala.

   Reply
  2. Sarah september 8, 2013 at 4:55 e m

   kan du inte bara lära dig stava, blir mörkrädd

   Reply
 14. maja september 8, 2013 at 11:05 f m

  Hahaha dör

  Reply
 15. Mini september 8, 2013 at 12:10 e m

  Hon är hur söt som helst! Varför klankar du på hennes utseende?? Att hänga ut någon är inte OK!!! Vad jag har sett så har varken hon eller någon annan skrivit något som är anmälningsbart. Du skriver ibland väldigt störande inlägg som yngre borde inte läsa. Inte äldre heller, Så låg nivå på det hela. Det du gör nu är anmälningsbart. Att ni hänger ut folk titt som tätt visar bara vilken utbildningsnivå ni har, d.v.s. ingen. Fy så hemskt gjort!!!

  Reply
  1. my september 8, 2013 at 1:50 e m

   Precis, hon är vacker!
   Jag skulle aldrig döma någons utseende, hur mycket jag än hatar personen..

   Reply
 16. Louise september 8, 2013 at 12:43 e m

  Jag skulle gärna vilja veta hur ni fick reda på att det är ”hon”? Det skriver ni inte ut… Jag kan säga att de inte är hon som äger bloggen för hon är min granne/vän 🙂

  Reply
 17. Cilla september 8, 2013 at 1:00 e m

  Låt henne smaka på sin egen medicin 😉

  Reply
 18. lala september 8, 2013 at 1:03 e m

  fattar endå inte varför ni är så jävla arga på denna brud? hon driver en jävla skvallerblogg. vad tror ni? hon skriver saker ni gjort (skämt ut er osv). men hallå det är en skvallerblogg… tror alla som läser den tar det med en nypa salt precis som alla jävla tidningar man läser..
  suck. ni överdriver så mycket. andas förfan nu kommer ni göra henne till en storblogg med all denna reklam..

  Reply
  1. my september 8, 2013 at 1:47 e m

   Att dom ger bloggen ”reklam” har du lite rätt i faktiskt… Haha

   Reply
  2. Ida september 8, 2013 at 7:50 e m

   Uhhh…hon har kränkt bloggare, är det skvaller? Nej, om du tycker det är du fan dum i huvudet- Tack och adjö jävla idiot!

   Reply
  3. september 8, 2013 at 10:52 e m

   Sant! ❤

   Reply
 19. Noa september 8, 2013 at 1:20 e m

  Hejja Paow!!! Nu ska den där SB ner det där lilla äcklet!

  Reply
 20. Angelika september 8, 2013 at 1:56 e m

  Vad du än gör ta inte bort inlägget, då kommer hon bara att behålla makten över er, allt hon skriver är bara ord(och en massa lögner), dessia valde att backa, men du är starkare. Så less på att hon alltid får vad hon vill, för att hon kan manipulera alla andra till fegisare

  Svar: Nej, jag backar inte… Om jag ska bli uthängd varje dag och få mina bilder snodda av folk som inte vågar berätta vem dom är, men ändå ska skriva om mig, tja, då får det bli så här.

  Reply
 21. hanna september 8, 2013 at 5:00 e m

  såååå rääätt!

  Reply
 22. rasmus september 8, 2013 at 10:34 e m

  haha fyfan vad jag diggar dig, behåll bilden vad du än gör!!!!

  Reply
 23. september 8, 2013 at 10:50 e m

  Förväntade mig mer av dig Paulina :/

  Reply
 24. "Duktiga" tjejen september 9, 2013 at 12:32 e m

  Men?? Jag tycker hon ser söt ut. Jag har blivit mobbad mååånga år i skolan så jag förstår hur du känner när du blir uthängd på en skvallerblogg. Jag vet inte vilket som är värst, att ha oerhört många fans som ”hejar” på en men bli uthängd med osanningar och få några haters, eller att växa upp och under flera år enbart vara hatad av alla i skolan, få böcker slängda på sig, behöva springa och gömma sig i skogen på rasterna för att man är så rädd för att bli slagen, aldrig våga svara fröken på lektionerna för då får man ju sota för det sedan… Hur som helst. Oavsett hur vi blir behandlade så finns det ett moget och ansvarsfullt sätt att ta det på. Vi behöver inte ge tillbaka med samma medicin. Vi människor behöver aldrig någonsin kalla en annan människa för ful. ÄVEN om någon har kallad DIG för ful, eller MIG, så behöver inte vi säga samma sak tillbaka. Det får oss bara att sjunka, bli dåliga människor själva. Bättre självkänsla än så behöver vi allt ha, annars måste vi jobba med den. 🙂

  Reply
 25. frida september 9, 2013 at 2:10 e m

  vad e hennes lösen till bloggen?

  Reply
 26. Sanna september 9, 2013 at 9:57 e m

  Lätt att komma in utan lösen, kommentera min blogg om ki vill veta hur 🙂 man går bara in på en cachad länk 🙂 men hittills har hon inte bloggat mer iaf

  Reply
 27. stina september 10, 2013 at 12:04 f m

  haha å detta gjorde min kväll… ibland önskar man att man vore en hund….

  Reply
 28. Xoxoxo september 10, 2013 at 7:48 e m

  Fantastiskt kan meddela att skvallerbloggen redigerat + ändrat min kommentar på hennes sida till sin fördel. Hur oseriöst som helst. (Jag la exakt samma kommentar på denna sida se original ovan här) och på din + Isabells sida förutom på Dessies sida då det inte gick.

  Bevisar att hon redigerar kommentarer och det är fan värre än att inte godkänna kommentarer

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *