Mina vänner lyssna på mig!

Att man inte alltid dela samma åsikter, det förstår jag! Men någonting jag inte förstår är när ni inte vet ordentlig fakta och ska trycka ner mig för vad jag skrivit om någon som inte varit snäll mot direkt någon av oss och överdriver sanningen för det mesta. Okej, jag är en offentlig person och självklart får folk tycka vad dom vill om mig det rör mig inte det minsta.

Men jag tycker att ni ska tänka på vad ni skriver på nätet för era små IP-adresser lagras och jag kan behöva stänga av er från min blogg eller är det så grovt så anmäler jag de flesta kommentarer där förtal samt andra konstiga grodor hoppar ur era munnar! Mobbning är fan inte okej någonstans, men tänk i olika perspektiv – om du vore jag? Om du hade gått i samma skor jag går i varje dag, fått möta samma blickar, samma ord!

Jag har varit med om det mesta så det finns inte längre mycket som jag bryr mig om. Det är det som är skönt med att vara här nere faktiskt. Man blir liksom avstängd ifrån den yttre rymden (bloggvärlden) och kan koncentrera sig på att leva livet.

That’s it, i love you bitches!


b724306c171d11e3b9d822000ab5b45b_7
88365d5e181511e3873822000aeb11d0_7
56fc84e4180f11e3867a22000a9e5af5_7
7cc447d6164b11e3881c22000a1f9871_7

(Visited 1 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. TJ september 8, 2013 at 2:37 e m

  Jag måste bara säga att jag beundrar dig och tycker du är modig! Du står för dina åsikter, du står för vad du tycker och även om alla andra inte håller med så vågar du fortfarande stå på dig och det beundrar jag dig för!

  Reply
 2. Carolina september 8, 2013 at 2:48 e m

  Jag tycker det är tragiskt att du skriver att du är så van vid mobbningen att du inte bryr dig om allt längre för det visar verkligen på hur mycket du faktiskt fått stå ut med. Ingen ska behöva bli uthängda som ni blivit av SB. Inte ens SB själv. Det handlar om osäkerhet och att finna en identitet genom att vara någon, i detta fall vara någon som blir populär genom att sprida falska rykten, och det i sig är sjukt tragiskt. Jag hoppas att många lär sig av detta, att alla rykten får folk att må dåligt. Sedan måste man stå för sina konsekvenser. Men ja, jag tycker synd om er, och jag tycker faktiskt synd om SB också. Inte synd om henne direkt, men indirekt för hit dåligt hon måste må för att ens starta en skvallerblogg full med lögner och hat.

  Reply
 3. C september 8, 2013 at 3:30 e m

  Gud vad fint ditt hår va på de två sista bilderna på dig! 🙂

  Reply
 4. Julia september 8, 2013 at 4:53 e m

  Fortsätt som du gör! vi är en stor skara som tycker du är störtskön när att du kör ditt egna race!

  Reply
 5. karlita september 8, 2013 at 5:11 e m

  det er helt utrolig hva de skriver om storbloggerne. de bør ta seg en titt i speilet før de skive dritt om andre. de er dritt stygge. ingen orker å være med så stygge kjerringer,så derfor la de det gå utover andre. spessielt de vakre jentene som Paula og deg. håper de blir annmeldt snart. noen må ta første steg

  Reply
 6. jenni september 8, 2013 at 8:59 e m

  Fab bilder! jag undra om du skulle vilja berätta hur du fått ditt jobb på mallis o hur allt gick till? är det arbetstillstånd som gäller ah u name it 😉 sugen på att jobba utomlands nästa år efter studenten, taccck puss

  Reply
 7. Louise september 8, 2013 at 10:23 e m

  Stå på dig, P! Du är AWESOME! <3

  Reply
 8. Tilla september 8, 2013 at 11:19 e m

  Du är verkligen super vacker! 🙂

  Reply
 9. Helena Lindgren september 8, 2013 at 11:57 e m

  Paow du är grym du vågar stå för vad du tycker låt det inte andra som ogillar vad man säger styra ditt liv. Du är otroligt grym jag gillar dig skarpt och vet du varför du blivit mobbad??? Det handlar om avendsjuka. Du är vacker har din egna snygga stil. Kram

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *