På tisdag så bär det av till Sverige…

Och den här gången för att stanna. Det känns sorligt, men ändå skönt. Det är ju inte direkt så att man lever hälsosamt här nere, men jag har haft så kul. Det här är lätt min bästa säsong och det är tack vare alla människor jag lärt känna här nere. Ni är verkligen GULD värda allihopa.

Ett extra tack till: Chris, Chino, Snusktom, Alex, Bonden, Dansken, Johannes, Aids, pojkfittan, Schulman, Äcklet, Thor, Biffen, Goliat, Simba, Crikke, Armin, Richard, Malin, Oscar, Hessman, Jeppe, Becca, Sammy, André, städfittan, Mange och Sia (och säkert nån jag glöm).

20130908-184848.jpg

20130908-184913.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Lotten september 10, 2013 at 3:40 e m

    Woo, vilken fining!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *