MAGALUFBOMB!

Jag såg att min vän Viktor hade lagt upp en liten magalufbomb så jag lägger också upp dem!

Det är med blandade känslor jag lämnar den här ön idag, snart sitter man på flyget hem till Sverige igen, jag och Alex. Som jag skrev förut så har det här varit den bästa sässongen men nu är det dags att lyfta hem och ta tag i livet, ( framförall träningen! ) jag ska börja träna på riktigt nu! Vill vara fit inför beach 2016… Haha

Kommer sakna att vakna upp mitt på dagen hur man än mår och gå iväg och gå ner längst gatorna och veta att man har det så himla bra, få rodda upp i baren träffa alla grabbar och tjejer som jag jobbar med och även alla turister! Fan vad mycket galet vi har gjort, men vad vi har haft kul! Jag vill tacka alla som har gjort det här möjligt. Antar att jag kommer grina som en bebis på flygplatsen när vi ska säga hejdå till dem sista. Eller minuterna innan vi sätter oss i taxin in till Palma.

Nu ska vi inte vara sånna, jag kommer tillbaka hit snabbare än vad man kan tro. Kanske inte som worker, men som en riktig semestrare. Undra om det här är ön jag berättar för mina barn sen, här har mamma festat hårt som ung. Haha, gör aldrig så barn! Skämt-o-sido!

Vi hörs hemma i Sverige!

paowi1
paowi2
Dagarna när Viktor, Sarah & Daniel var nere! Då var det så varmt, fast veckorna innan hade vi typ is i sängen för att man inte skulle smälta bort! #livetsliv #komigenblirdetkul

(Visited 20 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Bella september 10, 2013 at 2:26 e m

  Hej vackra du.
  Skulle vara så himla fint om du tog dig tid att lyssna på denna eller en av de andra låtarna som finns på sidan. Det är min otroligt begåvade storebror som gör egen musik. Han är så fantastisk och färtjänar verkligen den lilla studen en låt är. Så ta dig gärna tid och lyssna, du kommer inte ångra dig! <3

  http://soundcloud.com/simontorstensson/never-been-bruised

  Reply
 2. Sarah september 10, 2013 at 7:09 e m

  Ser ut att ha varit en bra sommar 🙂 Sommaren i Sverige bruka suga & vara osäker så du gjorde helt rätt i att åka iväg, särskilt nu när du är ung och kan! 😉 Ska du åka till Miami något i vinter? Vi åker nästa månad & kollar på hus! Woot woot!

  Gillar ni USA? Följ mitt liv i världens bästa stad New York! Livet ÄR bättre på den andra sidan! Massor med tips & sights för den som planerar en resa eller bara vill drömma sig bort ett tag!

  Love från SoHo

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *