Vilka tidningar läser ni?

När man sitter på ett flygplan och inte har något att göra, förutom att titta ut på Europa som passerar under en i nästan 1000 km/h, så saknar jag att läsa en tidning.

Vad har ni för favorittidningar som ni brukar läsa? Själv läser jag inte många papperstidningar längre, blir ju så mycket på nätet…

Vad är en bra tidning? Jag tycker den ska vara underhållande och kanske viktigast är att det inte är rent skvaller (är, som ni kanske förstått, rätt trött på just skvaller).

Frida är en tidning jag gillar och läser ofta!

frida2
Jag i Frida!

En annan tidning jag brukar försöka läsa är Veckorevyn och därför blev jag extra glad när de hade ett prenumerationserbjudande nu där man kan få prenumerera på tidningen och lite presenter (ett nagellack, en läppglans och en multilashmaskara) på köpet för bara 99 kronor! Kolla in erbjudandet här!

paow-vr

Jag och Daniel i Vecko Revyn! 😀

(Visited 35 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Lisa september 10, 2013 at 8:32 e m

  Paow, ville bara säga tack för detta tips. Denna maskara är riktigt grym, då jag haft den förut!
  /Lisa

  Reply
 2. V september 10, 2013 at 10:25 e m

  Elle magazine lär bäst.

  Reply
  1. V september 10, 2013 at 10:25 e m

   är bäst*

   Reply
 3. lala september 11, 2013 at 11:17 f m

  börja prenumerera på illustrerad vetenskap. väldigt intressanta fakta grejer osv. + att du blir allmänbildad på köpet 🙂

  Reply
 4. Sandy september 13, 2013 at 2:37 e m

  Jag köper oftast tidningarna som har intervjuer med mina favoritkändisar, oftast finns dom bara på pressbyrån & är snäppet dyrare än svenska tidningar men det gör inte så mycket 🙂 av dom svenska tidningarna bojkottar jag faktiskt veckorevyn pga deras klistermärke (dom photoshoppar bara bilder där det misstänks finnas en ätstöring och her ett klistermärke på den bilden så man ska veta, men då är modellerna ALLTID smala trots att även fettma är en ätstöring). Stör mig på det där klistermärket då dom dissar smala kroppar men samtidigt har dom reportage om att man ska vara stolt över sin kropp oavsett storlek. Dubbelmoral på hög nivå. Så då köper jag hellre Solo, den tidningen är toppen! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *