Nätmobbning

Jag fick mycket kritik för att jag skrev skit och hängde ut personen bakom skvallerbloggens. Och det tar jag, det är ingenting jag tänker sitter och säga ”oh gud, förlåt” för att jag ska tänka på mitt ”varumärke” (haha varumärke).

Jag är alltid ärlig på min blogg. Kanske inte mot mig själv, men mot er så är jag det. Jag tror att den personen är en psykopat. För hon är bra på att vända saker och hon verkar svår att knäcka. Jag personligen skulle vilja åka hem till henne, knacka på hennes dör och spotta henne i ansiktet och kalla henne ”jävla fjant”. För det är enligt mig det mest förnedrande man kan säga till någon, det är knappt elakt bara uppriktigt.

Jag kan bli så himla arg på skvallerbloggens, över allt hon har skrivit. Det är stor skillnad på att provocera och på att vara uppriktigt elak. Då kan dom flesta säga ”men åh duraa, hur många gånger har du inte hängt ut folk”.. Jo, absolut, men det har varit människor som jag tycker RIKTIGT ILLA om och som verkligen har förtjänat det, i alla fall just då.

Varje gång jag går in och läser kommentarerna på skvallerbloggarna så blir jag ledsen. Det är till och med så att jag ibland har tagit åt mig och börjat tänka ”shit tänk om”… Det är inte speciellt roligt att få höra hur ful man är, att man ser sliten ut, att mina tatueringar är fula, att ingen kommer att vilja ha mig som flickvän osv osv. Fast jag vet att det inte är sant.

Sen så säger hon att hon ska polisanmäla oss, men om det inte vore personen som vi har hängt ut som var den tjejen. Varför skulle hon då stängt ner bloggen?

Tycker ni att jag gjorde fel som hängde ut personen bakom skvallerbloggens? Men är man med i leken, så får man leken tåla. Det är dom reglerna jag har lärt mig.

skvallerbloggens2

Men en skvallerblogg som jag faktiskt tycker om är gamla ”svenskabloggare” som nu går under Gossips.se . Jag träffade den söta och snälla tjejen som aldrig skriver någon personlig åsikt om någon, i Göteborg. Jag lovade att jag inte skulle säga till någon vem hon var eller hur hon såg ut. Även om vi bara sa hej till varandra så verkade hon väldigt trevlig och nu så har hon gått ut med vem hon är. Så gå in på HTTP://GOSSIPS.SE och kolla vem hon är 🙂

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. jenny september 13, 2013 at 10:55 f m

  herregud , är väl tjejens egna fel. klart man måste försöka lära folk sina läxor när tydligen inte deras föräldrar lärt dem vad som är rätt å fel.

  Reply
 2. Annie september 13, 2013 at 11:11 f m

  Du gjorde helt klart rätt, ni bloggare är öppna med vilka ni är och ni skriver personliga åsikter. Driver man en blogg med fakta kan man vara anonym men har man personliga inlägg får man stå för dem. Och förresten, du är sjukt snygg. Dina tattoos med, och skulle jag vara lesbisk skulle jag vilja ha dig som min flickvän 🙂 puss från en trogen följare <3

  Reply
 3. M september 13, 2013 at 12:47 e m

  du gjorde helt rätt, du ska inte ha dåligt samvete alls!! du är bäst /m

  Reply
 4. adam september 13, 2013 at 1:59 e m

  Klart som fan att de va rätt gjort utav dig/er. Att hon blev så upprörd utav de är ju helt sjukt, att det är okej för henne att hänga ut och snacka skit om folk heeeela tiden men så fort någon ger sig på henne så blir hon helt förkrossad.

  Som du säger, är man med i leken får man leken tåla..

  Kastar man snöbollar på någon kan man förvänta sig en tillbaka osv. jävla tönt.

  Reply
 5. Lisa september 13, 2013 at 2:00 e m

  Helt rätt!!!! Vad ger henne rätten att skriva vad som helst om er. Får ju ryck på att folk lägger ner mer energi på att ni ”hänger” ut henne en gång än att HON HAR HÄNGT UT ER I FLERA ÅR.

  Reply
 6. Lisa september 13, 2013 at 2:01 e m

  Stackars dig seriöst. Hon ber ju typ om att bli uthängd. Vad har ni gjort henne

  Reply
 7. melina september 13, 2013 at 2:08 e m

  tycker du har alldeles rätt!

  Reply
 8. Malin september 13, 2013 at 2:24 e m

  Tycker absolut inte det är nåt fel med att du hängt ut henne! Det är väl uppenbarligen så att hon inte är frisk, och det är ju bara att låta henne anmäla er men tror ärligt talat det är hon som hade förlorat på det i slutändan. Hur många har hon inte emot sig? Tror inte polisen skulle lägga sin energi på hennes anmälan en sekund när dom fattar vad hon sysslat med. Hon är bara rädd om öronen nu, och ni som hängt ut henne har som sagt absolut inte gjort fel i det!!

  Reply
 9. Natha september 13, 2013 at 3:42 e m

  En sak alla läsare borde tänka på är att många läsare säger till er bloggare att ni ska klara av att ta skit som andra säger/skriver till/om er. Ni får inte säga något tillbaka till den specifika person som säger något elakt om er eftersom det inte är en offentlig person. Därför är det sjukt att läsarna tycker att ni är elaka som ”hänger ut” hon som driver denna skvallerblogg (som i princip är en offentlig person) för enligt läsarna ska ju offentliga personer kunna ta sån skit utan problem?! Plus att driver man en blogg med ganska många läsare och sprider falska ryckten m.m om er andra bloggare så tycker jag man borde kunna stå för det man skriver och inte va anonym …

  Mycket dubbelmoral här i världen!

  Reply
 10. disa september 13, 2013 at 4:45 e m

  asså det är både rätt och fel enligt mig. Jag tycker hon förtjänar det på ett sätt, men samtidigt så sjunker man lika lågt som henne.. Jag skulle nog ha pratat med henne + gjort en anmälan men att hänga ut, njaa vad vinner man på det? Att hon får må dåligt. Men jag kan fatta att du vill hämnas, de är mänskligt att känna så.

  Reply
 11. karlita september 13, 2013 at 8:53 e m

  så absoutt ikke!! hun fortjente det. bra gjort poaw! modig gjort:) ikke bry deg om hva andre sier. på tide hun fikk igjen

  Reply
 12. Lizette september 13, 2013 at 9:47 e m

  Alltså visst att folk snackar skit om alla i bloggvärlden, men det gör ju även folk i vanliga världen det är ju shit man får räkna med. Men den tjejen måste ha allvarliga problem och ett självförtroende i stortån ungefär för saker som hon sagt och skrivit är inte okej att skriva.
  Sen att hon försöker komma undan och säga att alla ”storbloggare” hänger ut fel person är ju bara bullshit för att hon själv ska komma undan.

  Du är då definitivt inte ful, ta inte åt dig av den skiten. Vafan jag menar.
  Kollar på hur träsktrollet själv ser ut.

  Stå på dig, du är värd det bästa och nöjd dig inte med mindre!

  Reply
 13. Marie P. Hall september 13, 2013 at 11:20 e m

  Herre gud, hon har ju hängt ut dig. Vad fan hade hon förväntat sig egentligen? Trodde hon seriöst att hon bara kunde sitta och hänga ut folk hur som helst och sedan inte förvänta sig att någon till slut gjorde samma mot henne? Anmäl henne du istället, det var ju ändå hon som började.
  Men du har rätt, är man med i leken får man leken tåla, speciellt om man startar leken!

  Reply
 14. Elsa september 14, 2013 at 3:33 e m

  ASBRA att du gjorde det!

  Reply
 15. Sandra september 14, 2013 at 4:26 e m

  Jag tycker att det är helt rätt att du går ut med vem hon är. Varför ska hon dröja sig och sitta och mobba folk anonymt? Det är ju bara för jävligt. Det är ni som ska polisanmäla henne och inte tvärtom.
  Förstår heller inte hur hon kan skriva taskiga saker om t.ex. Dig när du ser ut som en prinsessa och honom en gris…. Hemskt!

  Reply
 16. Frida september 16, 2013 at 1:55 e m

  Helt rätt!

  Reply
 17. september 17, 2013 at 9:59 e m

  Heej vill bara säga att jag följt dig länge och tycker bättre om dig nu på sista tiden även fast bloggen blivit sämre. Du verkar lyckligare:)
  Blir ledsen när jag ser att folk skrivit elaka kommentarer och som skvallerbloggens skrev att du såg sliten ut osv. Vem gör inte det ibland?

  Önskar dig all lycka i livet, kommer inte följa dig mer då jag flyttar till Thailand imorn och ska jobba med elefanter så har inte tillgång till data så mycket. ♡

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *