Vi jobbar på allt, sen dör vi

Ska jag vara ärlig så var det länge sen som jag kände ro, lungn och ro. När jag kunde sätta mig framför datorn och bara koppla av och låta tankarna spröda&flöda. Jag vet att jag har tappat mycket läsare och att jag inte lika ofta blir bjuden på galor. Men vet ni vad, det spelar ingen roll. Jag har glänst till och från sen jag var 14 år gammal. Det var ju jag och Dessie från började samtidigt, och enda sen min otrohetsskandal 2010 så är det jag som fått vara med i fångarna på fortet, gjort omslag osv. Men nu så är det hennes tur. Och ni få som kommenterat spydigt ”angående att jag inte får göra något längre”, jag bryr mig faktikst inte. Jag är glad för hennes skull.

Jag har vart trött på den här världen så länge. Varje bokstav känns jobbig att skriva och jag är inte lika kreativ längre. Istället så känns varje liten ansträning jobbig. Det är någonting som jag måste jobba på, jobba. Hur många gånger hör vi inte det varje dag. Det finns alltid något att jobba på, jobba på frisyren, vilket jobb ska jag ha blablal la. Och nu så kommer säkert dom flesta och säger ”blablabla sluta sup osv”.. Men det är faktikst en väldigt liten del av mig som ni faktikst får se. Ni får se den där flickan som är mjuk men med ett hårt skal som älskar att festa. Absolut så älskar jag att festa. Det är bland det roligaste jag vet och jag är absolut glad i alkhol också. Men det är inte det enda jag är heller. Jag älskar att umgås med min familj, att fixa i lägenheten att gå ut och gå osv. Bara det att jag inte har skrivit om det.

Jag skulle kunna säga att jag ska bli bättre på att blogga och få insperationen tillbaka. Jag önskar det. För jag älskar egnetligen att skriva och jag märker när jag skriver den här texten att jag har tappat extremt mycket utav en av dom få talangerna som jag faktiskt haft. Men jag ska iallfall försöka blogga mer, för jag får ångest när jag knappt gör det. Det är mest opersonliga inlägg som gamla idéer som jag skrivit för länge sedan och gamla festbilder/mingelbilder.

Varför jag är vaken nu? Jag vaknade nyss faktiskt. Mitt dygn kommer ta ett tag att återställa känner jag nu. Hörs om ett par timmar! En av dom dåliga vanorna jag tagit med mig från mitt säsongande är att jag röker mycket. Men det är ju inte lättare att ”sluta” när man har en fin balkong.. Dålig ursäkt dock.

20130913-054230.jpg20130913-054258.jpg

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. sarah september 13, 2013 at 5:56 f m

    Oh du har ju inget hår kvar av ditt egna. Låt de vila och skippa hårförlägningen fina du!

    Reply
  2. lisa september 13, 2013 at 8:07 f m

    Paulina du behövs!
    För alla är vi olika och du är en av dom som inte följer strömmen, vilket gör de logiskt att majoriteten inte kan identifiera sig med dig.

    Men är de fel? Nej de är unikt och starkt!

    Du lever ditt liv, och har din personlighet. Du gör allt alls pryda ”duktiga” mainstream tjejer inte gör, och vet du. Jag tror de ändå lockar dom. De kittlar något i dom och dom precis som de som är mer lik dig vill läsa, se bilder och höra om de spontana livet. Du har ju dom som läsare redan!

    De finns många som levt som du lever nu, och som visst blir nått i samhället och som visst har massor att komma med.
    Du är ung och lever livet dom du vill!
    De är du som kommer kunna skriva böcker sen, föreläsa eller inspirera. För de är du som levt livet!
    Har du läst carolina gynnings böcker? Om inte gör de! Hitta förebilder som är mer lik dig och kör din grej. Lycka till och fortsätta bara vara du!

    Reply
  3. karlita september 13, 2013 at 8:39 f m

    kunne ønske du fortsatt hadde vært tilsamme hugo. sakner når dere var kæreste. hugo harskikkelig suksesnå med livet sitt og han er så utrolig deilig!! håper dere en dag kan bli venner igjen det som ha skjedd har skjedd…. life goes on….

    Reply
  4. j september 13, 2013 at 8:45 f m

    snälla gör med videoinlägg,
    /j

    Reply
  5. Natha september 13, 2013 at 3:27 e m

    Jag tycker det är jätte kul att följa din blogg! För du gör såna saker som många tjejer aldrig skulle våga göra – eller aldrig erkänner att dem gör. Du vågar stå för dina åsikter och det gör din blogg intressant ! 🙂 alla har sina upp och ner gångar oavsett om man är i ”bloggar yrket” eller något annat yrke. Så vi förstår att du inte alltid kan lägga 100 % på ett blogginlägg ! Man måste ju leva också! 🙂
    Kram på dig ! Och fortsätt vara precis som du är ! En jävligt cool tjej!

    Reply
  6. Evelina september 13, 2013 at 9:30 e m

    Paulina, du har inte blivit sämre. De här inlägget som du skrivit här ovanför o dom ännu fler ovanför är sjukt bra, de är få som kan uttrycka sig så bra och skriva sådana texter. Du har inte blivit sämre på att vara kreativ, du är grym paow kom ihåg de

    Reply
  7. EM september 14, 2013 at 1:07 f m

    Jag gillar fortfarande dig och din blogg Paow. Du är äkta och ärlig iaf, det kommer man långt på!

    Reply
  8. Linn september 16, 2013 at 6:39 e m

    Även om du inte har varit superbra på att blogga den senaste tiden så tycker jag att du är den som är mest inspirerande av alla bloggar jag läser. Du är duktig på att skriva texter och förmedla dina känslor – fortsätt med det! Jag gillar ditt sätt, galen men samtidigt nere på jorden. Fortsätt bara göra det du gör så kommer du så småningom hitta dig själv!
    Kram

    Reply
  9. K september 18, 2013 at 10:22 e m

    Vi älskar dej ändå paow. Önskar att du hittar din inspiration, du söker nog på fel ställen. <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *