STHLM BY NIGHT

Oh yes, mina babes, igår var jag ute och dansade med Annica, Jasse, Julia och min älskade Paris! Vi var på Stures, Amba och slutligen White Room. Riktigt roligt faktiskt! Dansade och hoppade i sofforna som man bör.

Träffade även på lite vänner som jag var i Spanien med förra året. Hur liten värld?! Grymt roligt att träffa dem även här hemma. Efter White Room köpte vi korv och brummade hem. Som den rockstar jag är haha! Skämt å sido….Hade askul med vännerna igår! Gillar ni min outfit btw? I love it, college chic liksom!

Daniel Paris, Paulina Danielsson
Paulina Danielsson & Daniel Paris

Lånade dessa bilder från Stureplan.se

(Visited 292 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Amanda september 14, 2013 at 1:35 e m

    Älskar tröjan, vart är den ifrån?

    Reply
  2. m september 14, 2013 at 11:43 e m

    du har verkligen en perfekt kropp

    Reply
  3. Alva september 15, 2013 at 1:52 e m

    Tja!
    Jag och två till av mina kompisar ska spendera en helg i Stockholm, lär blir utgång och tänkte fråga vart du tycker man ska gå om man letar efter röj, dans, härligt folk åmassa alkohol:)?

    Reply
  4. Alva september 15, 2013 at 3:04 e m

    Svara gärna på mail 😀

    Reply
  5. Caroline september 15, 2013 at 9:18 e m

    Måste säga att det är riktigt starkt av dig att gå ut och dansa bland en massa folk i en kort tröja när du har utslag av psoriasis på magen. Snacka om att inte låta något hindra/stoppa en! You go girl!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *