Usch och fy.

Alltså jag vaknade för typ en timma sedan! Då innebär det alltså att jag sovit sen halv sex i morse ända fram tills klockan ett på natten. Herregud! Hur är det ens möjligt? Jag tror att jag överskattade mitt spritsinne. Eller att jag drack en hel flaska rödvin igår och typ fyra öl och en shot. Och ja, sen så var det igång. Och ja, det känns fortfarande, även om jag har försökt att sova av mig bakfyllan…

Och varför blir man så bakis i Sverige och inte när man är utomlands? Fast spriten är ca 10% starkare här en vad den är i Spanien (beror i och för sig på vad man dricker). Känner mig lite tragisk som har sovit hela dagen.

Bild 2013-09-15 kl. 02.09

hangover-cure_133586266

(Visited 170 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Malin september 15, 2013 at 10:30 f m

  För att i Sverige har dom lagt i kräkmedel så att man ska få ut all alkohol dagen efter eller samma natt, som kroppen inte ska få i sig. TROR JAG. Därför man oftast klarar av spriten utomlands mer och spyr oftast aldrig av den.

  Reply
 2. H september 16, 2013 at 3:16 e m

  Det är en myt. Att man mår dåligt beror på att han druckit för mycket.

  Reply
 3. Eazy september 17, 2013 at 9:37 e m

  Kanske för att man faktiskt dricker mindre utomlands, eftersom man (förhoppningsvis) är mindre uttråkad än hemma och man har roligare och därmed inte känner samma sug efter alkoholen. Så är det för mig iaf 🙂

  Sen är drinkarna och shottarna ganska mycket svagare än man kan tro utomlands.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *