Äntligen lite update! :D

Okej, jag förstår att ni undrar över mina inlägg och det är helt enkelt så att det är i princip omöjligt att få internet att funka här så jag har använt mycket gamla bilder, för dom kommer jag åt enklare (går bara inte att ladda upp – det tar en timme per bild, och jag överdriver verkligen inte).

Men just nu har jag faktiskt internet! Yes, yes och yes!

Det är underbart här! Kanske lite väl mycket olika djur och ibland alldeles galet varmt, men jag klagar verkligen inte!

Ska försöka komma åt fungerande internet igen så ni får lite mer uppdaterade inlägg!

Lite bilder från igår och idag:

P9370044

P9370011

P9370045
Stranden är underbar!
P9370039

P9370035
Poolen är inte dålig den heller!
P9370041
Puss på er alla!

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. girly oktober 23, 2013 at 9:51 e m

  Ser helt klart ut som du trivs, vilka underbara bilder.
  Här är bara kalt och mörkt, nu längtar jag till värmen. Men måst vänta ett tag till.
  Kramis Girly

  Reply
 2. Amanda oktober 23, 2013 at 10:38 e m

  Vad fin du är Paow! <3

  Reply
 3. hassan oktober 24, 2013 at 10:42 f m

  Hej, längtar tills du får en helt fungerande internetuppkoppling. Hoppas du trivs bra.

  Reply
 4. Jessica oktober 24, 2013 at 11:15 f m

  Vilken kropp du har Paulina ! Helt otroligt hur den håller sig i sån form som den faktiskt gör ! 🙂

  Reply
 5. J oktober 24, 2013 at 11:33 f m

  Vilken del av världen eller vilka lågbudgethotell bor du på då du ALDRIG kan få tag på en fungerande uppkoppling..??

  Reply
  1. Bee oktober 24, 2013 at 9:43 e m

   Det är en cover! 😉 allt detta är tidsinställda inlägg. Hon befinner sig nog någonstans där hon inte får använda internet längre. Det är jag ganska säker på då! Vet inte om man vågar avslöja något för det kanske är dåligt för henne men vi får nog se henne på tv snart!

   Svar: Nåja, jag har en del tidsinställda inlägg, men jag lovar att detta inte är tidsinställt!

   Reply
 6. Berina oktober 24, 2013 at 11:40 e m

  var e din bikini ifrån? skitsnygg!

  Reply
 7. J oktober 25, 2013 at 10:38 f m

  Jag älskar ditt leende. Det kommer ifrån själen som är i balans med din kropp. Du och jag är jämnåriga men med så två skilt olika liv. Jag älskar att se din utveckling för jag har följt dig sen dag 1. Jag tror att vi ser saker likadant och har känt rättså likadant. Sjukt va? Har du sett tusen gånger starkare sjukt fånig titel men en sak kan jag berätta för dig vi är exakt som henne i filmen. Jag skulle så gärna dela med mig av mig och mitt liv men jag är nog trots allt inte den offentliga människan i ett blogginlägg i ett kommentarsfält. Jag tror du känner som jag i dagens
  Stund, silence speaks when words can’t.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *