Remember this girls!!

Jag har precis kollat på ”Fråga Olle” och kom nyss fram till att jag är rätt liberal, jag tycker i stort sätt att allt är okej.

Tänkte såga Pernilla Wahlgren i ett inlägg och skriva att jag tyckte att det var osmakligt att stå och klänga på Marcus Schenkenberg inne på collage, delvis för att hon har två barn och för att hon borde lämna mackan till oss desperata kändiskåta småflickor. Men sen så kom jag på mig själv… Vad spelar det för roll?

Alla har sex, och alla är kåta. Bara för att vi helst inte vill veta att våra päron eller syskon har sex så tror vi yngre ofta att dom inte har det. Barn eller inte barn. Jag vet brudar som går ut på krogen varje helg och tar diverse festdroger… Men på fritiden så är hon världens bästa mamma, hon skulle aldrig sätta fest framför sina barn. Men ändå, så är hon ute ibland för att hon är människa, som vill träffa sina vänner. Egentligen så tycker jag att det är mer okej än att bli en röka-under-fläkten-morsa som dricker lättöl och skvallrar med sina polare om att grannen har en ny bil. Fast egentligen så är inte det fel heller för alla människor är olika.

Jag fick en väldigt intressant kommentar när jag kontrade ett helt inlägg på min blogg åt att svara på någon tjej som skickat in en massa bullshit om mig till någon skvallerblogg där hon skriver att jag hade diverse trekanter varje dag liksom. Ibland så önskar jag att jag hade det, att jag hade vågat det, men tyvärr så ser ju inte dagens samhälle ut så.

Det är ju skillnad att ha en trekant för att man har något mindrevärdighets komplex. Eller om man faktikst tänder på det. Jag säger inte att jag haft 100 trekanter i mitt liv direkt som jag kanske får det att låta nu (Daniels ord)… Men om vi säger så här, som dom flesta säkert redan vet så gillar jag både killar och tjejer. Wow vilken nyhet. För mig så sex inte något fult och smutsigt, utan mer något vackert mellan två personer.

När jag läste kommentarerna på en skvallerblogg så blev jag nästan mörkrädd t.ex. när någon skrev ”åh att ha sex med någon äcklig bartender som spottar än i ansiktet”… Många får det att låta som om att det alltid är på killens villkor, att tjejen bara skulle ligga där och ta emot det? Men tänk om man gillar det då kanske (ursäkta om jag är grov nu, haha). Jag har ingen aning om hur många av er tjejer som läser min blogg som har sex.

Jag säger inte nu att jag legat med över 10 pers i sommar, eller att jag blivit spottade i ansiktet, eller att jag haft en massa trekanter. Det jag säger är bara hur många av er tjejer ser på sex. Och framför allt på er själva?

Den här kommentaren fick jag av superfeministen Lady (läs hennes blogg: http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/). Jag älskar hennes blogg, visst är hon härligt överdriven. Men hon står upp för oss brudar.

”Jag gillar hur Hannah som driver bloggen One Way Communication uttrycker det: ”Jag önskar så att Paow sa “Japp, tänk att det hade jag, asheta trekanter med solbrända muskulösa unga män och JÄVLAR vad gött det var!”. Tänk om hon sa så. Tänk hur luften hade gått ur alla som ba “Fan vad vidrigt!” om hon ba “Jasså tycker du det? Tur att DU inte fick vara med i nån trekant då! HA HA HA!”.

Du är inte skyldig någon en förklaring. Oavsett hur full och grisig du har varit så är det din rätt. Du får knulla på fem killar på en och samma gång om du så vill och ingen, och jag menar verkligen INGEN, har rätt att fördöma eller uttrycka sig kränkande om dig p.g.a. det. Det är en skam att vi i Sverige 2012 fortfarande ägnar oss åt slut-shaming. Det är en skam att kvinnor trycker ner varandra, att kvinnor springer patriarkatets ärenden och reducerar kvinnors sexualitet till ett manligt privilegium.

Ingen äger dig. Varken din kropp eller din sexualitet. Att vara ”flickvänsmaterial” är ingenting någon kvinna någonsin borde sträva efter och de män som söker en sådan kvinna ska man hålla sig långt borta ifrån för de kommer ofta tillsammans med en ganska unken kvinnosyn, massa föreställningar, regler och krav på hur kvinnor får vara, se ut och bete sig.

Knulla på Paulina! Njut av din kropp, din ungdom, din frihet och be alla som inte gillar läget att suga röv.”

Jag är så trött på folk med skev kvinnosyn, skev inställning till sex, och på vad som är rätt och fel. Vill man inte knulla, men gör inte det då. Vill du ligga? Ligg med flera, om du nu vill det! På vad man får skriva och inte skriva. Jag vet att jag inte är lika engagerad i min blogg längre och tar mig tid att skriva sådana här inlägg längre. Men mina åsikter finns kvar, jag är fortfarande dålig på att formulera mig, men jag vågar lite mer och är snäppet vassare nu än förut. Jag ser på saker och ting  ur flera synvinklar numera.

PUSS

 

(Visited 242 times, 1 visits today)

105 Comments

 1. josefin oktober 26, 2012 at 1:03 f m

  JAG HÅLLER MED DIG TILL HUNDRA PROCENT! såg detta mailet på gossip som jag antar du refererar till och ville spy. varför får man inte ha sex om man vill det? Om det är på bådas vilkor och man skyddar sig är det väll awsome? Nu är jag dock mer en pojkvänsbrud och finner inte one night stands intressant, men om någon annan gör det GOOD FOR THEM! jag säger bara: kör på. Nästa gång jag hör en tjej yttra ordet slampa eller hora vet jag inte vad jag gör. Tack och lov för samanta i satc som visade att en tjej faktist har rätt till en sexualitet och att det är okej!

  Reply
 2. Ss oktober 26, 2012 at 1:05 f m

  Bra skrivet!!! Sant!
  Men de är svårt för tjejer, man vill ju inte få slampstämpel..

  Reply
 3. D oktober 26, 2012 at 1:37 f m

  Det är så jävla rätt skrivet. Hatar alla människor som tror att vi tjejer ska vara oskulder och aldrig ens sett åt en killes håll.. Vafan jag älskar att knulla och har gjort det med MASSOR av killar. Om dom får ligga runt så får jag också göra det.
  Lika bra att göra det medans jag fortfarande har lust att ligga.
  Så Paulina, ligg med vem fan du vill och njut.
  Och bry dig inte om vad folk tycker och tänker, det är ju trots allt inte ditt fel att dom aldrig kommer att kunna njuta ordentligt av sex som vi andra som vet vad vi tycker om.

  Reply
 4. L oktober 26, 2012 at 2:05 f m

  SÅ SANT! Att inte fler kan tänka såhär. Förstår inte varför så många alltid drar slutsatsen att sex alltid är på killarnas villkor…

  Reply
 5. fanny oktober 26, 2012 at 2:29 f m

  riktigt bra skrivet! nu kan jag inte skriva flera rader om min åsikt för att få ut mina åsikter har jag inte lärt mig ännu 😉 säger bara att stå på dig du är sjukt grym!

  Reply
 6. tomten oktober 26, 2012 at 6:03 f m

  MER SEX TILL FOLKET!

  Reply
 7. Alice oktober 26, 2012 at 7:38 f m

  Brukar aldrig kommentera inlägg men kände att nu var jag verkligen tvungen.såg det som skrevs på skvaller bloggarna som den där tjejen hade skickat in som var nere i mallis och jag blev riktigt illamående.
  hur kan någon vilja vara så jävla elak ? och varför ägna tid till att skriva ett långt elakt mail om ditt privata till någon annan? Ne fyfan. Stå på dig paulina! älskar din blogg för du är så jävla ärlig och står upp för alla tjejer som inte vågar öppna munnen och göra det själva.
  Du har visat mig att det är normalt att inte vara perfekt, att det normalt att fela, att jag ska lära utav det, inte bry mig vad andra tycker och sluta skämmas över att jag haft sex.
  Do your thing tjejen, därför du är bäst 🙂 och ursäkta för särskrivningen men jag hoppas du förstår vad jag försöker få fram ändå. ha det bäst puss.

  Reply
 8. Tove oktober 26, 2012 at 7:42 f m

  Så jävla bra skrivet, knulla på fan

  Reply
 9. Amanda oktober 26, 2012 at 7:50 f m

  Helt rätt skrivet!

  Reply
 10. maya oktober 26, 2012 at 8:13 f m

  Åhh vad sant vad glad jag blev av att läsa detta pratade om detta senast i går med en hjärndöd kille som påstod att jag (som tycker att killar och tjejer ska ha samma rätt till att ligga runt utan att få en massa stämplar)var minoritet och feminist jävel och de är så samhället är uppbyggt och bla bla bla

  Reply
 11. diana oktober 26, 2012 at 8:22 f m

  Jag håller med dig till 100% kvinnor ska få göra va dom vill, absolut men jag ser snarare på att män gör lika mycket fel som kvinnor när det kommer till sex och att alla ska bli dömda. Givetvis låter jag som en liten praktkärring, men avskyr när folk målar upp Powerkvinnan som någon som har sex hela tiden bara för att hon kan? Det är väl ändå en väldigt sne syn på hur en powerkvinna är? Precis lika dålig som att en powerkvinna ska va någon avhållsam person. Jag hoppas du förstår vad jag menar, kanske istället för att förmedla hur många man ska ha sex med kanske du kan förmedla om säkert sex? Kram.

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:48 e m

   Vill man inte ha sex så ska man absolut inte ha det. Kvinnor och män som hellre vill göra annat är inte mindre ”power” än de som vill mycket. Power ligger i att göra det man vill, utan att hänga upp sig alltförmycket på vad andra tycker och tänker. Du säger att de som ligger runt ska bli dömda… hur menar du då? Varför ska man bli dömd?

   Reply
 12. johanna oktober 26, 2012 at 8:40 f m

  Avundsjuka jävlar som aldrig får sig ett skjut 😉

  Reply
 13. a oktober 26, 2012 at 8:43 f m

  true. riktigt bra skrivet. men det är verkligen inte lätt!

  Reply
 14. manda oktober 26, 2012 at 8:55 f m

  Duktit skrivet! Lev ditt liv, njut bäst du vill och kan! 🙂

  Reply
 15. Sofie oktober 26, 2012 at 9:36 f m

  ÄNTLIGEN! Tack Paow för att du tillslut skrev ut det här, för det behöver mesSverige få veta, samt alla prydda tjejer runt om i Stockholm övriga Sverige.. Fler borde vara som du, våga stå upp för att de faktiskt har sex. Utan att vara i ett tråkigt förhållande (Men då är det om möjligt ännu mer tabu att skriva om det, så då undar man ju när det är tilllåtet i det här j*vla landet? Om man är Nunna sen 1800-talet och inte vet vad man pratar om?…)

  NEJ, stå upp för ditt sexliv Paow, skit i vad avundsjuka människr skriver, säger, tycker, tror, Herregud kvinna, du får mer sex än dom någonsin kommer få!

  Just keep going 😀

  Reply
 16. Nathalie oktober 26, 2012 at 10:15 f m

  Fyfan vilket grymt inlägg! Håller med till 1000% gillar verkligen fin blogg paow, du är en av få bloggare som är real! Så keep it real! Puss

  Reply
 17. Tovelull oktober 26, 2012 at 10:23 f m

  Heja Paow!
  Precis som Lady Dahmer säger är du inte skyldig någon något. Förstår dock att det är otroligt svårt ibland, men du ska veta att det finns vi som hejar på dig för att du ska få leva ditt liv(och sexliv) på DINA villkor! Det här inlägget var mycket stark av dig!

  Reply
 18. Isabelle oktober 26, 2012 at 10:25 f m

  Så jävla bra skrivet! Det är bla pga detta jag läser din blogg, för att du vågar ta diskussionerna och stå upp för dig själv. Paulina for president!

  Reply
 19. f oktober 26, 2012 at 10:33 f m

  Jag gillar verkligen när du skriver sådanna här texter. Problemet är bara att någon månad senare skriver du något som står för något helt annant. T.e.x om den här Nicole som du skriver är en slampa och äcklig för att hon legat så mycket. Gillar hon att knulla får väl hon också göra det utan att kallas slampa? Eller gäller det bara vissa personer? Om hon nu jobbar som eskort är det väl bra att hon står för det och vem vet, hon kanske älskar att jobba som det?

  Det är synd, för som sagt gillar när du skriver såhär. Det är bara det att jag inte riktigt kan tro på det när du skriver något sådant efter, det sänker din trovärdighet. Att du kallar henne äcklig slampa är inte vad jag skulle kalla liberal syn. Isåfall undrar jag vad det är för syn jag själv har. Du får gärna svara på varför du gör så, tror det skulle kunna öka din trovärdighet lite 🙂

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:51 e m

   Men shit, Paulina är ung och som ung så vet man inte alltid vilket ben man står på. Man har blivit så jävla präglad av kulturen vi lever i och vi har i generationer tvångsmatats med kvinnohat och slamp-förakt och det påverkar hur man känner och tänker och är en process att jobba bort.

   Reply
 20. Sara oktober 26, 2012 at 10:58 f m

  helt rätt! Hur orkar folk egentligen bry sej om sex? i.af i bloggvärlden? det är nästan lite för privat. Det finns säkert oskulder som klagar på detta, men man ska inte trycka ner dom heller, för dom vet inte hur sex är, Man är ju redo för sex när man är redo. då ska man inte klaga på dom som vill ha sex. och man får ligga hur mycket man känner för, men då får man slämpstämpel? och killar dom blir kallade players… men varför ska man vänta tills den rätta bara för den skulle vilja ha en oanvänd? ska det inte vara samma med killar då att dom ska vänta på den rätta tjejen? there’s no point..?

  Reply
 21. sara oktober 26, 2012 at 11:01 f m

  helt helt paow! Sex är inte skönt så öveskattat, tjejer ska fan inte ha sex med många äckligt och killar med. men överkåta tjejer är fan värre fyfan va jag hatar överkåta idioter… Sex ska man bara ha med nån man är tsm med annars avstår man, men sex är fan inte så bra som du säger. herregud ge dig förfan

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:52 e m

   Det där är din åsikt och den kan du med fördel köra upp i röven. Ingen tvingar dig att ha sex med någon (förhoppningsvis) så då tycker inte jag att du ska tvinga på din sexualmoral på andra heller. Min kropp, mitt val. Paulinas kropp, hennes val. Vill hon knulla så får hon göra det. Vill hon inte så slipper hon. Helt utan värderingar.

   Reply
 22. anna oktober 26, 2012 at 11:02 f m

  Håller inte med dig alls.. sex bör man inte ha alla är inte kåta som du nu skriver. Bara äckligt att vara överkåt som dig paow, ditt äckliga drägg

  Reply
  1. Moa oktober 30, 2013 at 11:54 f m

   Alla behöver ju inte ha sex om man inte vill. Själva grejen som jag tror paow vill förmedla är att alla borde få göra som man vill och själv känner. Vill du inte ha sex så ha inte det, men klanka inte häller ner på andra som vill de. Och paow är inte överkåt, hon är mänsklig och har egna behov. Förstår inte varför det stör dig

   Reply
 23. V oktober 26, 2012 at 11:27 f m

  Man kan väl fortfarande älska sex utan att behöva ligga med flera. jag tror det är det som är problemet med er att ni tror att man antingen är oskuld eller så ska man ligga med massa nya killar/tjejer. Alla gör som de vill såklart. men vi som har förhållanden och har inte haft många sexpartners älskar också sex och har bra sex.

  som kommentaren skriven av D: ”Och bry dig inte om vad folk tycker och tänker, det är ju trots allt inte ditt fel att dom aldrig kommer att kunna njuta ordentligt av sex som vi andra som vet vad vi tycker om.”

  Vem är du som ska komma och säga att du njuter av sex till fullo men bara för att folk inte håller med dig så är de tråkiga och njuter inte ordentligt?

  Reply
 24. F oktober 26, 2012 at 11:31 f m

  Stå på dig!
  Låt tjejer ha sex när dem vill ha sex liksom, sex är inte bara för män! Hur skulle världen se ut då liksom haha 🙂

  Reply
 25. Knullande feminist oktober 26, 2012 at 11:43 f m

  Tycker du ska ta vara på detta tillfälle och fördjupa dig inom feminismen och tamigfan slåss för den. Ta tillvara på detta tillfälle att du har en stor blogg. Feminism handlar inte om att bränna sin bh och låta håret i armhålorna växa (som jag antar att majoriteten av din unga läsarkrets föreställer sig, ”äckliga, hemska feministjävlar som inte har fått kuk på länge”, HAHAHAH till det förresten, för fyfan vad jag knullar och GÖTT ÄR DET), utan det handlar om att man som kvinna ska FÅ göra t.ex. detta _om man vill_.

  För hur sjukt är det inte att ditt KÖN gjorde dig till en slampa i vissa människors ögon?! Hade det handlat om en man, skulle han fått samma stämpel då? Svar: antagligen inte, han hade nog fått en high five istället. Feminism handlar alltså om ORÄTTVISORNA MELLAN KÖNEN, vilket är OACCEPTABELT. För jag som kvinna och feminist vill kunna klä mig hur jag vill, sminka mig hur jag vill, vara hur tjock jag vill, äta vad jag vill, säga vad jag vill, bete mig hur jag vill, knulla med vem jag vill, utan att något jävla stolpskott till gubbkärring i hela världen ska kunna ta sig friheten att kommentera det. För jag är en kvinna som tycker att smink är kul, jag älskar kläder och alla andra sätt som jag kan uttrycka mig och min personlighet med. Jag gillar att träna och äter alldeles för mycket onyttigt i perioder men det är ju så jävla gott. Jag känner mig snygg som fan! Jag har tidigare knullat runt och det var gött som fan, nu har jag ett fint förhållande med en man som inte bryr sig om att jag inte orkar raka mina ben konstant (gud vad jag älskar honom och allt snusk vi håller på med). Jag jobbar och pluggar och super och festar och har haft trekanter och njutit och jag ångrar inte en sekund av mitt liv. Jag är jag. Jag är jag vad folk än säger, för de pratar. Gärna högt så jag hör. Försöker trycka ner mig. Men NEJ. Det tillåter jag inte. Vill jag visa fittan på offentlig plats, då gör jag tafanimig det.

  Reply
 26. Emmy oktober 26, 2012 at 12:03 e m

  Håller med dig fullständigt. Jag har haft sex med rätt många killar (ca 30) och när folk får reda på det blir de rätt ofta typ äcklade. Men jag har aldrig haft en pojkvän (mitt val, tröttnar sjukt snabbt på killar) och förlorade oskulden när jag var 15, uppdelat på åren blir det inte så många per år. Och jag gillar sex, och vill ha sex, ofta. Bara för jag är singel och tjej, ska jag då vara utan? Killar däremot kan få knulla runt som fan och ingen klagar, men när en tjej är likadan, då är hon självklart ett äckligt luder. Och det är andra tjejer som tycker detta. Själv tror jag mest att de egentligen är avundsjuka som själv inte vågar vara så frigjorda, och ha så pass bra självkänsla att man skiter fullständigt i vad andra tycker. Knulla på, Paow 😉

  Reply
 27. littlebitch oktober 26, 2012 at 12:36 e m

  Så jäkla bra skrivet. Vi brudar lär lära oss att våga stå för att vi gillar sex, då kommer det även bli mindre smutskastning! Jag gillar sex, gör du?

  Reply
 28. Kim oktober 26, 2012 at 12:40 e m

  Tycker du är äcklig. Men det är bara min åsikt, och du verkar vilja vet vad folk tycker.

  Reply
  1. petra oktober 30, 2013 at 3:36 f m

   OJ BURRRRRRRRRRRRRRRRRN! Aosch den måste svida. Där satt den ”kimpan”…. Trordu behöver liggaa lite.

   Reply
 29. Lina oktober 26, 2012 at 12:48 e m

  Allt är jättebra och du får ha dina åsikter men, tänk på att småtjejjer 10-15 åringar läser din blog… tycker inte du att du har någon slags skyldighet att beskydda yngre från dagens perversa samhälle? Eller tänk såhär.. om du hade en dotter.. skulle DU vilja att hon läste allt du skrev?

  Alltså jag är inte speciellt gammal (28) men när jag var yngre så var det äckligt med tjejjer som höll på som du.. inte för att jag är nunna men..
  Menar inte att döma dig för att jag tycker synd om dig men jag tycker liksom att det är en bra grejj att ungar får vara ungar så länge det går och sen oroa sig för allt som har med sex att göra när man blir äldre och KAN faktiskt hantera det.
  Om du tror på fullt allvar att killarna har någon respekt för en liten 18 årig blogg tjejj som gillar att bli spottad på så är du helt ute och cyklar. Du gör DIG en tjänst genom att inse det.

  Hon som tog livet av sig för att hon flashade brösten är väl ändå det ultimata bevisat att småbarn ska lugna sig med sex när man är liten.

  Sen tycker jag synd om dig eftersom det verkar inte som om du får någon moralisk vägledning från dina föräldrar.

  Ha så kul lill-tjejjen.. good luck!

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:56 e m

   1. hon som tog livet av sig på grund av en bröstbild är ett bevis på att kvinnohatet är utbrett, att mobbingen får härja fritt och att vi måste göra nåt åt det. Att du lägger skulden på offret är vidrigt.

   2. ungdomar mellan 10 och 15 är sexuella. De kanske inte har sex, men de är i begynnelsen av sin pubertet. (dock stor jävla skillnad på en tioåring och en femtonåring!) Jag hade min sexualdebut som 13 år. Det var inte världens bästa, men jag ville. Och jag var verkligen inte pervers. Sex är inte pervers.

   Jag hoppas att alla unga tjejer som läser Paulinas blogg förstår att när DE är redo, så kan de och FÅR de. Varken förr eller senare. Jag hoppas att de fattar att det är de som bestämmer över sina kroppar och sin sexualitet och att ingen ingen ingen kan äga dem.

   Reply
 30. elli oktober 26, 2012 at 1:01 e m

  alla blir inte kåta 😉 jag är asexuell höhö

  Reply
 31. Ps oktober 26, 2012 at 1:11 e m

  Jävligt bra inlägg! Så härligt! Så sant!
  Jag vill dock höra om din resa i Berlin och den där klubb du besökte!
  Jag tror att jag har frågat många ggr men fick aldrig ett svar!!

  Och ja…knulla på…

  Reply
 32. kath oktober 26, 2012 at 1:42 e m

  word alle burde være seg selv uansett hva andre måtte mene om saken!
  <3

  Reply
 33. Jenny oktober 26, 2012 at 1:43 e m

  Så jävla bra skrivet!! 🙂

  Reply
 34. polly oktober 26, 2012 at 1:52 e m

  Håller med. Kommenterade på skvallerbloggen för första gången när jag såg inlägget om ”hur vidrigt” du betett dig. Folk är dumma i huvudet. Hon som driver skvallerbloggen är inte ett dugg sjysst heller.

  Knulla på, varför anses tjejer vara äckliga när dom ligger med vem de vill, när de vill medan det är helt ok för bartenderkillarna att ha vadslagning om ligg? Helt sjukt.

  Reply
 35. rosanna oktober 26, 2012 at 2:17 e m

  haha åh så bra!!

  Reply
 36. Julia oktober 26, 2012 at 2:44 e m

  Kan vara ett utav det BÄSTA hands down inlägget någonsin! MER SEX TILL FOLKET!

  Reply
 37. Jenn oktober 26, 2012 at 2:45 e m

  Taget ut Carolina gynnings bok eller?

  Reply
 38. ida oktober 26, 2012 at 3:02 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM

  Reply
 39. TiffanyHanna oktober 26, 2012 at 3:08 e m

  Så jävla grymmt håller med dig till 100% You go girl!!!

  Reply
 40. Tilda oktober 26, 2012 at 3:08 e m

  Håller med!
  Folk får göra vad dom vill och andra ska inte ens behöva bry sig :s

  Reply
 41. Helena oktober 26, 2012 at 3:11 e m

  Jättebra skrivet!!

  Men ngt du kanske inte tänkt på… Pernilla är bara ett år äldre än Marcus. Illa va? Han e lika gammal som hon, även om det kanske onte syns lika bra. Snart är han femtio….!

  Reply
 42. Maja oktober 26, 2012 at 4:06 e m

  Jag tycker sex är något fint och inte något man gör med vem som helst. Faktum är att många av dem du haft sex med säkert tycker du är skit äcklig och ser ner på dig som fan, varför vill du då låta dem ligga med dig? Det förstår inte jag. Tycker det är äckligt att ligga runt men det är min åsikt. Och det gäller tjejer OCH KILLAR. Så kom inte med det där skitsnacket om att ”killar är pimp men tjejer är slampor” tycker båda är slampor om de ligger runt. Bara för att jag nu tycker såhär är jag ingen torrboll, jag älskar sex och har det gärna varje dag med min pojkvän som älskar mig och inte ser ner på mig när vi knullar.

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:59 e m

   Men asså ja, DU tycker att sex är nåt speciellt som man bara gör med den man älskar. Andra tycker att sex är nåt kul och skönt som man kan ha med vem fan som helst. Varför tror du att ditt perspektiv är rätt för alla?

   Och varför skulle Paulinas ligg tycka att hon är äcklig? Tänk om hon tycker att de är äckliga? Varför går unga människor runt och tror att killar knullar kvinnor de äcklas av och att kvinnor alltid faller offer för elaka killar som tycker att de är äckliga? VEM BRYR SIG dessutom?

   Paulina ville ha sex, inte inleda en livslång relation med sina ligg. Varför skulle hon bry sig det minsta om vad de tycker om henne i efterhand? Tycker de att hon är äcklig och ÄNDÅ låg med henne, vad fan säger det om dem isåfall? Vilka jävla losers som inte kan få andra kvinnor är sådana de äcklas av. Herregud hur desperat får man bli egentligen?

   Reply
 43. pink oktober 26, 2012 at 4:31 e m

  Tycker att kärlek o sex hör ihop.Har haft ett onenightstand och det kändes helt meningslöst.För att verkligen kunna njuta av sexet måste jag känna o tycka om personen ifråga.Att knulla runt är bara patetiskt eftersom det inte ger någon känslomässig vinst,bara tillfredställelse för stunden.Vaddå frigörelse,who cares??Tror att i grund o botten både tjejer o killar ifråga om förhållanden inte vill ha ngn player för det känns som om man inte kan lita på den personen på lång sikt.

  Reply
 44. Smilla oktober 26, 2012 at 4:50 e m

  Ros massa massa ros till frispråkigheten och att du står för den. Ännu mera ros du får såna som mig (en som INTE TÖRS knulla runt) att räta lite på ryggen sticka näsan i vädret och kanske kanske ge ut mitt nummer till nån söting ikväll!

  Reply
 45. Ida oktober 26, 2012 at 5:23 e m

  Brukar inte hålla med om dina åsikter men jag gillar din syn på sex:) Kunde inte sagt det bättre själv!

  Reply
 46. amelie oktober 26, 2012 at 7:01 e m

  Såååå jäkla bra skrivet Paulina!!

  Reply
 47. emi oktober 26, 2012 at 7:06 e m

  Så ska det låta!! Du är bra Paow!

  Reply
 48. o oktober 26, 2012 at 7:46 e m

  har legat runt och då gjorde jag det för att jag inte tyckte jag var värd mer, sket i allt och var extremt självdestruktiv. söp, pundade och mindes inte ens vad jag gjort och med vem..vill inte veta allt vad folk sa bakom min rygg, men hörde ju en del och det gjorde, och gör fortfarande ont.

  nu för tiden har jag ingen sexlust kvar pga medicin, är asexuell och jävligt nöjd med det, hah..

  så alla som ligger runt gör absolut inte det utav rätt anledning. jag blir så arg och ledsen när jag tänker på hur jag lät folk föredra mig, vill bara radera den tiden ur mitt minne. jag var sjuk, men det fattade jag inte då.

  Reply
 49. Line oktober 26, 2012 at 7:52 e m

  Sjukt bra inlägg! Just för det du säger, att man ska få göra och tycka som man vill. Om man vill ha massvis med sex och kanske inte bara hålla sig till en partner så ska man få göra det utan att någon dömer en. Likadant som att ingen ska döma dig om du endast vill hålla dig till en partner resten av livet. Vi har ingen rätt att döma varandra! 🙂

  Reply
 50. Anna oktober 26, 2012 at 7:55 e m

  Till Maja, Lina och kanske nagra andra – Varför ska Paulina bry sig om vad killarna/tjejerna tycker om henne? Varför ska hon bry sig om de tycker att hon är äcklig? Vilka är de att döma henne? Det är hennes liv och ska väl ända göra det hon känner för. De som tycker att hon är äcklig kan ju tycka det, men da ska de behalla det för sig själva. Jag är 30 och har gjort en hel del i mitt liv som säkert skulle göra mig till en äcklig person i era ögon, men bryr jag mig om det? Man har ett liv som man ska leva till fullo och om man hela tiden ska tänka pa vad andra tycker och tänker, ja da behöver man ju inte göra nagonting överhuvudtaget. Mitt rad till Paulina är: Gör precis vad du vill och se till att ha sa jävla roligt när du gör det, för tiden gar snabbare än vad man tror.
  Som Paul sa: ”Man far inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen”.

  Reply
 51. Tankeställaren! oktober 26, 2012 at 9:23 e m

  Jahapp…. Så känner jag mig manad att skriva en liten kommenatar… Inte för att kommentera själva inlägget utan för att ge en kommentar till er som kommenterat här. Känns på nått sätt som att man behöver lära er nått… Om er egen självkännedom!
  Jag blir mörkrädd när jag ser kommentarer som att tjejen som gjort inlägget skulle vara en gris, vidrig, dräggig, slampig, horig o ja allt annat ni kan få för er att spotta ur er.
  Flera av er menar att sex e nått man delar med den man älskar eller tycker om. Jag kan vara enig med er… Man HAR sex med dom man tycker om, visst… Men onenight stands då?? Tja, där e det ju två medgivande vuxna som har lust att njuta av något som, AKTA ER NU NI PRYDA FLICKSNÄRTOR DÄR UTE, är en fantastisk upplevelse mellan, som sagt, två VUXNA människor! JA, igen kan jag hålla med om att det bästa sexet oftast är med den som man lärt känna på det planet, MEN det betyder ju inte att tillfälliga partners inte tillfredsställer ens behov.
  Det finns ju inte EN anledning till varför man väljer en tillfällig partner.. Det finns fler… Behov av närhet, behov av bekräftelse, behov att bli, o igen AKTA ER NU, ordentligt genomborrad.
  Vissa människor använder sex för att läka, vissa för att såra, vissa för att visa dom vågar (för sig själv, vissa för att han den snyggaste killen på stället enligt en själv tittar på en på det där viset o om man bara kan få honom för en kväll så ska det banne med mig vara den bästa kvällen någonsin…
  Att döma ut tjejen som skrivit detta inlägg är för mig absurt. Det berättar mer om ER än om henne. Men visst är ett enkelt att följa en skribent i hennes liv, som hon öppet delar med sig, o döma henne för hennes fel som hon offentligt skriver ut… Men det är bara fel om vi väljer att leva efter normer som våra morföräldrars morföräldrar satt… Låt oss inse att när det kommer till att ha sex, prata om sex eller ens titta på sex (porr då för er inte så openminded peps) kommer lägrena alltid delas i flera… Yttrandefrihet i all ära, men när du skriver hur ÄCKLIG tjejen är, hur dräggig o vidrig hon är… Ta en titt på dig själv i spegeln o fråga dig själv om det är en sådan människa du vill vara… För medan Paulina har sex, och är öppen med det och förhoppningsvis alltid skyddar sig VILKET ÄR VIKTIGT ALLIHOP!!, så har du säkert en hemlig önskan om att vara lika frigjord, öppen eller våglig som hon är…
  Väx upp och inse att vi lever på 2000-talet… Århundradet då vi kvinnor ÄNTLIGEN fick tillbaka vår fullständiga rättighet att vara just KVINNOR…
  Njut av uppmärksamheten tjejer.. Jag kan lova er att det finns VÄLDIGT å killar som tycker n är äckliga bara för att ni har sex… Dom killar som tycker det har oftast andra issues att ta hand om som landar långt utanför det faktum att ni delat kroppsvätskor…

  Be safe, använd kondom ALLTID men för guds skull, ta det vuxet…

  //J

  Reply
 52. ek oktober 26, 2012 at 10:44 e m

  hur gammal är du seriöst ? jag e fan 16 och mer mogen ALLA bloggare har växt upp FÖRUTOM DU! du skriver fortfarande om droger och sex och hur coolt det är med det och lalala och tror du är cool för det men helt ärligt ingen bryr sig om det. Tycker du borde växa upp! min åsikt känns som att du har ibland blogg bråk med dig själv. Kan nästan förstå varför hugo lämnade dig förut…

  Svar: Och jag kan förstå varför du angav e-postadressen [email protected]. Det visar kanske på vem som är mogen här.

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 10:01 e m

   Ja du låter som en 16åring. Vuxna människor brukar nämligen inte be andra ”växa upp” eller påpeka hur OMOOOOOGNA alla andra är. Vi som är vuxna brukar nämligen inte bry oss så värst mycket om vi verkar barnsliga eller omogna. Sånt oroar man sig bara för som tonåring.

   Reply
 53. Josefin oktober 26, 2012 at 11:14 e m

  Paower! You go girl! Låt folk göra vad dom själva vill för fan, fattar inte hur patetiska människor orkar sitta och irritera, klaga och klanka ner på hur andra människor väljer att leva och vara! Vill man nu ligga runt måste man väl få det?! Vad är det som är så fel med det? Visst kan sex vara något mycket vackert och intimt mellan två människor som älskar varandra, men det kan också vara just bara sex, ett behov, eller något man gör bara för att det är kul. Det ska vara kul att leva, så snälla små patetiska klago människor, sköt er själv och skit i andra! Livet blir så himla mycket roligare då!

  Reply
 54. isabella oktober 26, 2012 at 11:26 e m

  kan hålla med dig om detta, jättebra skrivet verkligen. Vi lever inte längre på 1500-talet, och det är tjejer som du som får oss andra ( missförstå mig ej nu) som kanske inte riktigt vågar att gå emot strömmen, sex ska inte vara någon tabu. Allas syn på sex är olika, men då måste allas syn på sex också respekteras. Och för att vara tydlig så menar jag nu absolut INTE att folk som våldtar har en syn på sex som ska vara acceptabel eller respekteras.

  Men vi alla har olika åsikter, om precis allting. Jag hoppas bara att någon gång inom snar framtid att man får bort det tragiska med att en tjej som haft sex med 10 personer är en hora medan en kille som haft sex med 100 personer är världens coolaste kille.

  Ha sex hur mycket ni vill, med hur många ni vill låt ingen döma er.
  Tack Paulina, Tack så himla mycket för att du står upp för oss tjejer som inte är lika modiga att stå på oss. Tack!

  Reply
 55. Anonym oktober 27, 2012 at 9:17 f m

  Jag är en tjej på 15 år som är beroende av sex, jag och min pojkvän har sex regelbundet (förutom när jag har mens då) nu tänker ni säkert ”oj 15 år” ja men jag är byxmyndig och jag bryr mig inte om vad andra tycker, jag gör det jag tycker är rätt, men Paow jag håller med dig och älskar dig! Pusspuss

  Reply
 56. Paula oktober 27, 2012 at 10:40 f m

  Happ. Brukar aldrig, aldrig kommentera, men blir så jäkla tvungen. Har kommit tillbaka till det är inlägget några gånger, läst om det och det är fortfarande lika bra. Exakt det du skriver, är det jag brukar försöker säga till människor.
  Jag är 22, bor i Stockholm som dig, och har fått ungefär en lika stor dynghög över mig som det där mailet, ett antal gånger. Blir skogstokig. Det är väl min business vad jag gör, vad är det som är så jäkla intressant? Och varför tror andra människor att de sitter på ”svaret” om hur man ska bete sig, olika människor fungerar olika, punkt.
  Vet inte ens riktigt vad jag ville ha sagt med det här, förutom att ja – precis som du skrev. Kommer nog läsa om det ännu en gång, för det är skönt att se att någon tänker som mig, haha.

  Reply
 57. Hanna oktober 27, 2012 at 12:57 e m

  Håller med dig så sjukt mycket! Du tog orden ur min mun!!
  GirlpaoWER

  Reply
 58. Kåt kvinna :) oktober 27, 2012 at 3:18 e m

  Jag har ett bra jobb, jag har en fin familj, jag har haft en bra uppväxt med de klassiska fjortisåren men nu är jag ambitiös och har stora framtidsdrömmar om utbildning, resor och stora hus i utlandet… 🙂 Utåt sett är jag en driven tjej med skinn på näsan, gullig utan att ha ett utstickande utseende eller klä mig ”utmanande”, världens snällaste person som bryr sig om alla och kanske ibland är klokare än genomsnittliga tjejer i samma årskull och situation (vilken otroligt osmart sak att säga, men… haha) Jag är en fullt normal kvinna!

  Men sedan jag blev singel för 1 år sedan efter några tråkiga år i förhållande så blev jag äntligen fri att göra vad jag vill. Detta involverar trekanter med män och kvinnor, testa alla sexleksaker på marknaden, dejta tjejer, uppfylla mäns fantasier om dildos i röven, brutalt dominanssex, fontänorgasmer… etc etc etc – allt som lockar 🙂 Jag är inte slampig, jag är kåt och nyfiken! Väljer otroligt noga vilka jag ligger med, endast de som verkligen är attraherande i mina ögon och som jag blir kåt av, samt att jag inte ligger bara för att få ligga utan då jag är kåt… vilket råkar vara ofta. Inte så att jag haffar första kille med kuk utan det krävs eftertanke och även om det råkar vara en skitsnygg kille men han verkar vara tråkig i sängen så tar jag hellre någon mindre snygg som kan uppfylla mina drömmar…

  Det är befriande!!! För jag VILL och jag KAN!!! 🙂 När jag sitter där om 20 år med nån unge på armen och i stadig armkrok med någon gubbe som börjar få ölmage (gud bevare mig) så kan jag minnas tillbaka på då jag var 20-something och verkligen upplevde alla mina sexuella fantasier… fan vad tråkigt att gifta sig och inte våga eller kunna göra allt det jag vill. Om ni kvinnor visste vilka fantasier era män har och att de faktiskt uppfyller dem också…….

  Självklart är inte detta socialt accepterat i någons ögon och skulle jag vara öppen med hur sexuellt frigiven jag är så skulle folk verkligen se ner på mig. Så jag är inte öppen med det med tanke på andras syn på att ligga mycket. Frågar någon, så svarar jag, men jag har inte direkt behov av att skylta med att jag kan ligga med tre olika killar på tre dagar. Vissa av de jag ligger med vet om det och vi delar sexhistorier med varandra innan eller efter vi knullat 😉 Jag mår bra av det så varför ska någon bry sig 🙂 jag tror att fler skulle känna sig lite lyckligare i kroppen om de fick uppfylla sina sexuella fantasier. För sånt har alla. Och faaan vad jag har blivit bra på att knulla sedan jag ’började’ den här perioden, haha!!

  Jag hoppas att detta sticker i ögonen på många, jag har ingenting emot det. Jag är såpass stark i mig själv att jag kan ta det (om det skulle ens hända att jag kollar in här bland kommentarerna igen)

  KNULLA MER! Puss och slick!

  Reply
 59. CHA oktober 27, 2012 at 4:54 e m

  Jag både håller med och inte håller med. Ska motivera varför.
  Jag håller med eftersom alla ska få ligga om dem vill, att ha sex är ett primitivt beteende och handlar om mer än bara njutning. Bekräftelse, närhet osv. Men framför allt njutning. Jag kan erkänna att jag inte njutit av mina one night stands lika mycket som med mina pojkvänner. Men inte heller njöt jag jämförbart med dem i början heller som när man lärt känna varandras kroppar och vad man gillar. Att ha sex med nya människor är kul, men också svårt att veta vad dem gillar då alla gillar olika. När jag var 15-18 år hade jag sex för jag tyckte det var skönt, men också för att min dåvarande pojkvän inte skulle lämna mig (ung och dum). När det tog slut hade jag sex med nya som jag inte ens njöt med för att jag ville göra listan längre, för så SKA det vara! (Ännu dummare). När jag 18 år gammal (nästan 19 år) träffade ett ny kille som jag kände mig bekväm och trygg med så fick jag en WOW känsla. Det är SÅ HÄR sex ska vara. Efter det började jag ha sex för MIN EGEN skull och njöt av det. Jag säger inte att Paow gör det, men ni är så unga allihopa. Vad visste jag när jag var 18/19 år. Idags läget tar jag för mig, jag har sex för det är skönt, för jag njuter och för att jag gillar sex. Det gjorde jag inte då. Som 18 åring tror man att man är världsvan, man har koll på läget och när jag tänker tillbaka idag skakar jag bara på huvudet åt mig själv.

  Har man sex för att man själv njuter av det, så kör på. Tänder man på att ha sex med nya människor, så ligg med nya människor. Har du sex för njutningens skull och för din egna skull, ha sex!

  Jag håller dock inte med om att HA SEX om du ligger pga dålig självrespekt, men hur ska jag veta varför andra ligger. Jag var inte med under sexet eller i hennes hjärna.

  Det jag vill få fram är att vi tjejer måste stå upp för varandra, för våra behov för våra rättigheter. Men bara för att det är okej att ligga runt så bör man sköta det snyggt. Hur då?

  *Skydda sig.
  *Inte klänga på flera killar på samma kväll, samma nattklubb så alla ser.
  *Inte ligga med flera killar i samma umgängeskrets.
  *Kanske inte klä sig som en slampa.
  *Inte ligga med kompisars pojkvänner.
  *Inte ligga med svinen.

  Det finns flera av mina kompisar som röjt genom en del killar i sina dar, men folk vet inte om det för det har skötts snyggt. Sen finns det dem som inte sköter det snyggt och det är dem som folk anser är lätta, smutsiga.

  Man ska kunna vara öppen med att man gillar sex, det är jag. Det är många, man bör kunna vara öppen med att man ligger med folk, två i veckan? Tre nya i veckan? Kör på! Men på samma sätt som man inte bör ha dåligt bordsskick, bör vara artig, tacka för sig så bör man inte vara grisig i HUR man ”är slampig”.

  Man kan sköta saker och ting snyggt. Att knulla är helt okej, att ha ett behov helt okej. Att leka av sig som ung, helt okej. Att leka av sig som vuxen, helt okej. MEN SKÖT DET SNYGGT! Inte hyscha och tysta ner det, men bete dig. Släng inte fram pattarna på bardisken, släta av en kille och sen nästa direkt efter. Ni fattar grejer. Jag har slängt fram pattarna på en nattklubb (I Grekland), jag har legat med folk jag sett på krogen och känt honom SKA jag ha! Jag har legat med ”fel personer”, jag har knullat för att jag varit kåt som ett djur. Jag har tagit för mig, men jag har skött det snyggt därför så har jag ingen stämpel.

  Reply
  1. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 10:04 e m

   Jag tycker att du ska låta bli att diktera regler för hur andra ska sköta sina sexuella angelägenheter. Ok, vi kan komma överrens om att man bör vara en schysst kompis (alltså ej ragga på polarnas ragg) men i övrigt så ska du och alla andra strunta i om jag vill klä mig slampigt, ragga på femtio killar samma kväll eller vara så osnygg jag bara kan. Jag ska kunna göra så, så länge jag inte behandlar människor illa, och utan att bli dömd.

   Reply
  2. kak oktober 30, 2013 at 10:41 f m

   Vad händer om man inte ”sköter det snyggt”? Undrar jag.

   Reply
 60. Ida oktober 27, 2012 at 5:57 e m

  Jättebra skrivet Paulina! Håller med dig till tusen procent!!

  Reply
 61. Sandra oktober 27, 2012 at 6:25 e m

  Underbart inlägg! Som sagt som att det bara skulle vara killarnas villkor, som om vi brudar inte skulle något att säga till om är helt sjukt. Jag undrar vad för killar dessa stackars tjejer har mött?

  Välkomna mina damer och herrar, det är 2012 och vi bor i Sverige.

  Reply
 62. melina oktober 27, 2012 at 7:35 e m

  pernilla och mackan har väl varit tillsammans? eller?
  han är inte 20 lilla du..

  Reply
  1. Petra oktober 30, 2013 at 3:38 f m

   de står inte att han är 20..? Läs hela texten innan du kommer med dina meningslösa kommentarer

   Reply
 63. josefine oktober 27, 2012 at 8:34 e m

  Ni som kommentar att det är äckligt att ha sex med flera, äckligt att ni tycker att man ska vara med en pojkvän, annars suger sexet. Alltså poängen med det här inlägget var att ALLA SKA FÅ GÖRA SOM DOM VILL!!
  Är du otrygg med att vara med flera, eller att ha one night stand, gör inte det då. Om du vill ha en trekant, ha analsex, sex när du har mens, eller vad fan du nu tänder på så är det OKEJ! Och man ska ge RESPEKT oavsett vad man tycker och känner sig trygg med

  Jag menar jag har haft min pojkvän i snart 7 år, har underbart sex med honom och nog för att jag kan tänka mig att ha trekant, så är jag lite osäker på det där med one night stands. Men oavsett så är det upp till mig vad jag gör och vad jag känner mig trygg med. Om jag säger att nej, jag vill inte göra det där, då ska jag respekteras för det. Och javisst en del har sex med många för att de mår dåligt inuti, men ALLA gör inte det, En hel del har sex med olika för att de gillar det.
  Alla har olika sexdrift, alla tänder på olika, och alla ska respekteras för det!

  Reply
 64. Frida oktober 27, 2012 at 9:24 e m

  Va fan, ska man inte få knulla och ha lite roligt bara för att man är tjej eller? Det finns faktiskt tjejer som gillar sex, och har sex för sin egen skull. Så länge man knullar för sin egen skull och inte skadar någon annan borde folk hålla käften! Stå på dig och skit i andra!

  Reply
 65. Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta oktober 27, 2012 at 9:46 e m

  Paulina! Vad roligt att du faktiskt läste min kommentar. Jag skrev även ett inlägg om dig i samband med skiten på skvallerbloggen: http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2012/october/unga-tjejer-ar-varandras-fangvaktare.html

  Om jag får komma med ett råd, för jag kan ju inte låta bli att lägga näsan i blöt, så är mitt tips att du börjar radera allt skit du får. Inte specifikt all kritik, för kritik kan vara konstruktiv och relevant, men allt hat och allt som får dig att må dåligt. Vi har ingen skyldighet att ta skit, vi som bloggar. Vi har ingen skyldighet att ens lyssna på andras åsikter.

  Jag raderar kommentarer och blockar IP’n på studs när jag märker att folk bara är ute efter destruktivt tjafs. Min blogg är en fullständig diktatur och jag värnar inte om mobbares inbillade rätt att kränka sina medmänniskor. Det tycker jag inte att du ska göra heller!

  kram
  Natashja

  Reply
 66. T oktober 28, 2012 at 12:40 f m

  Grymt Paow. Jag blev jätteupprörd när jag läste skiten de skrev om dig, till och med lite ledsen. Snacka om mobbning! Men du verkar skaka av dig det och faktiskt veta att DU GÖR VAD FAN DU VILL! Sex är kul! Vi kvinnor får sexa hur jävla mycket vi vill. Precis som männen. Vidrigt vilken låg kvinnosyn en del har, och det värsta av allt, MÅNGA AV DESSA SVIN ÄR KVINNOR SJÄLVA!! Skäms på er.

  Reply
 67. Isabella oktober 28, 2012 at 2:32 f m

  Jag älskar dig Paow!
  Håller verkligen med dig! Tycker om hur du formulerar dig, väldigt smart tjej. Du är så öppen och ärlig, det är det som jag (och många andra) beundrar när det kommer till dig. Fortsätt med det du gör!
  GIRLPOWER!

  Reply
 68. felicia oktober 28, 2012 at 4:18 e m

  I LOVE YOU PAOW! Och jag älskar sex med killar och tjejer, om det fanns lagar inom sex så har jag fan brutit mot alla. PUSS!

  Reply
 69. camilla oktober 28, 2012 at 9:27 e m

  Läser ingen av bloggarna, men din blogg är fan awesome. Mitt ibland alla fejkade liv finns en bloggande tjej som vågar vara vad vi alla är – människa. Gillade din blogg för ett par år sedan och gillar den ännu mer nu. 🙂

  Reply
 70. Elin Brunlöf oktober 29, 2012 at 12:15 f m

  Nu fick jag ändå, för första gången ever typ, lite respekt för dig.

  Reply
 71. Michelle november 5, 2012 at 6:52 e m

  Att sex är ”fult” kan skyllas på den religiösa synen samhället hade för en massa massa år sedan, som finns kvar. Det är 2012 för fasen, sluta hjälpa till att hålla den strikta gamla synen som begränsar människor vid liv. Det är inte många som lägger sig i om någon endast vill ha sex med någon de är kära i. Det respekterar folk. Men av någon jävla anledning verkar det fritt fram att döma och se ner på de som vill ha sex med en främling från krogen. GÖR VAD DU VILL OCH LÅT ANDRA GÖRA EXAKT SAMMA SAK, hur svårt kan det vara.

  Reply
 72. karla oktober 29, 2013 at 7:49 e m

  JEG ER HELT ENIG I MYE AV DET,MEN JEG PERSONLIG VILLE ALDRI HATT SEX MED SÅ MANGE GUTTER PGA SYKDOMMER OG FORDI JEG SYNS DET ER KVALMT. MEN FOR ALL DEL TIL DE SOM ELSKER Å KNULLE FÅR GJØRE SOM DE VIL. 🙂

  Reply
 73. Henna oktober 29, 2013 at 7:52 e m

  VI tjejer tillsammans ska sätta sexet och VÅR kåthet på kartan! Jag själv älskar min kropp och jag älskar sex! Ingen ska behöva skämmas för att dem är kåta och vill ha sex, ingen bör få en stämpel som slampa eller att vara billig! Vi tjejer borde hålla ihop och stötta varandra och säga att det ÄR ok för oss tjejer att knulla hur mycket vi vill utan att få skit!

  Reply
 74. stink oktober 29, 2013 at 9:44 e m

  Sant så sant! Tummen upp får du av mig förfan! Folk borde skita i vad man gör så länge man själv är nöjd, vi lever bara en gång så varför ska man bry sig om nån jävla skuggfigur och vad hen tycker?!

  peace out brotha

  Reply
 75. Johanna oktober 30, 2013 at 8:39 f m

  Så rätt Paow!!
  Vi ska alla kunna knulla hur ofta och med hur många vi vill utan att känna skuldkänsla och skam. VI äger rätten över vår kropp och sexualitet.

  Reply
 76. Anja oktober 30, 2013 at 7:26 e m

  Lady äger!!

  Reply
 77. petra oktober 30, 2013 at 9:28 e m

  Min brorsa är bög och ganska liten till växten som jag. Jag skulle aldrig uppmuntra honom att ha gruppsex med 3-4 andra killar eftersom jag inser att det finns risk för att han råkar ut för sex som han inte vill ha och är fullt med på och att han skulle ha svårt att freda sig själv och sin kropp mot alla de andra. Jag vet också att det snackas lika mycket i bögkretsar om killar som ligger med allt och alla och som låter sig sättas på av vem som helst. De kallas också horor och slampor och rykten sprids snabbt. Dessutom är sex med andra människor alltid förenat med fara och risk som sjukdomar och t.o.m död. Det handlar inte om att sex är fult utan det handlar om att sex med andra, faktiskt skadar många människor och det måste man varna för förstås.

  Det stämmer inte heller som Paulina skriver att alla vill ha sex och är kåta. Det finns jättemånga killar och tjejer som aldrig är kåta och som inte ens har sex med sig själva. Det finns också jättemånga som onanerar men inte vill ha sex med andra människor.

  Reply
 78. Sara oktober 30, 2013 at 9:38 e m

  Det här inlägget gjorde mig så jävla glad och ännu gladare blev jag när jag läste alla positiva kommentarer. Älskar ditt sätt att se på livet Paulina, önskar fler kunde va såpass öppna och ärliga som dig.

  Sex är trots allt bara sex, varken mer eller mindre. Visst blir sexet bättre med en partner som verkligen vet vad man gillar, men ett one night stand då & då är inte heller helt fel! Tuuuuuuuuuuusen kramar till alla girlpAower-tjejer därute i Sverige. 😀

  Reply
 79. petra oktober 30, 2013 at 9:44 e m

  Sen tycker jag att det ska vara lika okej att säga att man inte gillar att ha sex med killar som att säga att man gör det. Trist att vissa blir så jävla provocerade av tjejer som vågar säga att de tycker att sex med killar inte är speciellt kul eller skönt eller tjejer som säger att de inte gillar att ligga runt med killar och testa allt möjligt konstigt sex.

  Reply
 80. johanna oktober 31, 2013 at 10:40 f m

  Jag älskar när du skriver sånna här inlägg. Sex är nice och vem fan har rätt att dömma en person på grund av hur många eller hur få den har haft sex med. Vill du inte ha one night stand, ha det. vill du inte ha det, ha inte det.

  Reply
 81. Natasha oktober 31, 2013 at 11:18 f m

  WOW! Så jävla bra inlägg Paulina!
  Det är fan inte bara killar som är casanovor utan även tjejer kan vara det utan att vara horor… Jag tycker verkligen att du ska knulla runt så mycket du kan och testa massa olika killar, så man kan vara säker på att man inte missat nåt när man väl slår sig till ro.. Trekanter, fyrkanter, girl on girl – det handlar bara om att ha kul! Tro mig, vad folk än kallar dig för att du gillar att ha kul med en kuk eller fitta det är inget du kommer komma ihåg sen, utan du kommer bara ihåg att det var kul. Jag vet, för jag var som du! GIRLPOWER!

  Reply
 82. :) oktober 31, 2013 at 12:50 e m

  du är så jävla jävla bra paulina. tror inte du fattar själv vilken förebild du är för otroligt många tjejer, blandannat för mig som bara är nått år yngre än dig. du är så jävla girlpower!! puss, du är så härlig

  Reply
 83. Märta oktober 31, 2013 at 4:54 e m

  Det är det här som får mig att verkligen tycka om dig som person. Tack för att du tar upp det här, och allt annat djupt du diskuterar, till ytan! Respekt till dig.

  Reply
 84. my november 1, 2013 at 10:32 f m

  Pernilla har fyra barn

  Reply
 85. V november 1, 2013 at 11:03 f m

  Så jävla rätt av Petra. att knulla runt och ligga med många har faktiskt konsekvenser, det finns problem som kan komma efteråt, könssjukdomar, och det värsta ja AIDS. Jag kan tänka mig att många av er som är promiskuösa skyddar inte er till 100%.
  Tänk på det att i Sverige så sprids det mycket klamydia och massa annat skit bara för att folk som er ska bara tänka på att det är girlpaower eller feministiskt, men ingen av er inser logiken i det hela.

  Dessutom så är man ingen mindre eller mer girlpaower om man ligger mycket och testar sig. finns folk som inte alls gillar att ha sex mycket. jag är typ en av de men när jag väl vill så har jag gudomligt sex med min kille. att vara överkåt och gillar att testa mycket det är grymt om man vågar och gärna vill ha det, men snälla tryck inte ner oss andra som faktiskt inte gillar sånt.
  och snälla skydda er och ta ansvar.

  Reply
 86. EM november 2, 2013 at 9:39 e m

  Vilket bra inlägg Paow! Har precis samma ståndpunkt. Ljuger aldrig när någon frågar mig hur många jag legat med. Har fått många höjda ögonbryn och klassikern ”slampa”. Kunde inte bry mig mindre! Älskar sex och älskar män, alltid skyddat mig (såg att någon skrev att det kan bli konsekvenser med ett aktivt sexliv) och allt har varit på Mina villkor. Killar jag har dejtat har inte hittills haft några problem med mina siffror – utan mest tjejer. Vilket jag tycker är sinnessjukt. Glad att jag har en sund syn på sex och inte dömer folk till höger och vänster.

  Reply
 87. Signe november 13, 2013 at 10:22 e m

  FY FAN vad bra du är giiiirrrrl!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.