Hur mycket är vi villiga att göra för vår yttre?

Att yta kommer först idag är ingen nyhet. Och även ni som säger att yta inte kommer först. Jo, dom har antagligen gett upp. Det är inte många som skulle välja en fläskiga mage framför en markerad midja. Det tror jag faktiskt inte. Inte egentligen.

Jag tampas med hjärnspöken, men det är exakt samma hjärnspöken som sitter innött i mitt huvud att jag är tjock. Men det sa han som sitter i mitt huvud till mig när jag vägde 10 kg mindre också. Jag är aboslut inte fet idag. Dock så är jag väl rätt otränad. Ser dock mycket smalare ut i verkligenheten en på bild. Vet inte riktigt varför det är så.

Men eftersom jag haft kille dom senaste fyra månaderna så har jag väl tvingat mig själv till att äta hyfsat regelbundet. För jag mår faktikst bra när jag äter och jag gillar mat. Det gör jag. Men jag får samtidigt ångest varje gång efter att jag ätit också.Och jag gillar inte känslan av att känna sig mätt, eller av att kunna kräkas. Det skrämmer mig eftersom jag vet att jag kräks ibland, och veta att jag skulle kina kräkas något annat än vatten och galla. USCH. Jag dör hellre.

Jag kommer ihåg förra året. Min gamla granne är något utav en knarklangare. Men vi brukade ta en cigg ihop då och då. Och en gång så frågade han mig om jag ville ha efedrin.Jag frågade vad det var och han berättade att det var ett sorts träningpreparat, som fick dig att orka mer, och tappa hungern. Kom ihåg att mitt X tog under tiden vi var tilsammans när han skulle gymma. Det var ju dom pillerna som hjälpte kissie att gå ner så mycket i vikt. Tror faktiskt att hon fortfarande tar dom, fast bara när hon tränar. Aja whatever. Jag köpte ca 200 tabletter. Och tog en på morgonen, kände mig genast piggare och glömde bort att äta. Och att dricka vatten. Sen när jag väl skulle äta så blev det inte många tuggor. Sen så när jag väl skulle äta så blev det inte många tuggor. Tog kanske 4-5 st om dagen. Och till en början så funkade ju det.

Jag orkade ta mig till gymmet och gick ut och sprang ibland. Åt jättelite och började sakta men säkert höja dosen. Var ute ca 2-3 gånger i veckan. Tog dock inte tabletterna när jag festade. Jag sa det inte till någon och visste inte om att dom var så farliga som dom var. Men sen när jag vaknade på morgonen så hade jag den värsta baksmällan man kunde ha, jag hade ju inte ätit. Och knappt druckit något vatten. Så jag svimmade, flera gånger på en dag. Kräktes gjorde jag också men trodde att det var av baksmällan.Det hände ingenting med huvudet, bara med kroppen. Men klart så tappade man reaktionsförmågan. Jag säger inte att jag inte tyckte att efedrin funkade. Aboslut om man ska träna, det ger lite samma effekt som Heat som är ett lagligt träningpreparat (vilket efrdrin var förut också).

Sen så kom jag fram till att jag hade misshandlat min kropp, med att hålla mig så aktiv som jag gjorde när jag åt så lite, festade så mycket och sov så dåligt. Nej. Det funkar inte.

Jag vill inte att allt ska handla om yta, om hur smal man är. Om hur mycket dyra kläder man har. Men hur myckt man än predikar om det så är det såhär det ser ut. Tyvärr. Jävla skitsamhälle.

gif creator
Var stolt över den du är! Lova mig det? <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

38 Comments

 1. Evelin & Alexandra februari 4, 2013 at 2:32 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 2. V februari 4, 2013 at 2:35 e m

  Det är så konstigt hur du börjar skriva massa inlägg om dagen med massa text när du typ sällan gjorde det förut. Din blogg var ju ganska ’död’ sen typ 2011. Tror att du gör allt det här bara för att folk ska rösta på dig.

  Ursäkta jävla skit samhälle? det är ju DU som uppmuntrar sådana skit ideal. på första meningen skriver du att ’nej jag tror fan inte att nån gillar tjejer som inte är nätta och smala’. vem fan är du som ska komma och säga vad folk gillar och inte gillar?
  Det är så himla roligt att du alltid ska göra såna inlägg där du ska förstärka kvinnans självkänsla men i samma gång så sårar du bara och trycker ner folk.

  Reply
  1. S februari 4, 2013 at 8:05 e m

   Word.

   Reply
  2. tina november 2, 2013 at 8:27 e m

   Jag som tjej kan avundas andra som ser mer kramgoa ut än jag,
   Oavsett om det är av muskler eller fett. Jag tycker att jag är för tanig.
   Tycker det är vad personen i fråga utstrålar och hur man är som spelar roll. Även en vacker person kan bli ful i andras ögon om man har en ful personlighet, likaså tvärtom

   Reply
 3. Sofia februari 4, 2013 at 4:05 e m

  Kameran lägger på några kilon så det är vanligt att man ser större ut på bild! Och jag håller med dig fullständigt, det är sjukt vilket samhälle vi lever i idag. Bra inlägg! 🙂

  Reply
 4. Charlotte februari 4, 2013 at 4:11 e m

  Håller med dig!!!
  Du är bäst Paow glöm aldrig det 🙂
  Kram

  Reply
 5. sofie februari 4, 2013 at 4:41 e m

  jag har alltid kommit ihåg dig speciellt för att du hade så snygg kropp. och jag vet att många kan hålla med mig om att din kropp är riktigt fin med jättevackra former!

  Reply
 6. Ellie februari 4, 2013 at 5:09 e m

  Väldigt modigt och bra skrivet! Jag tror att det här inlägget kan hjälpa många.

  Reply
 7. Madde februari 4, 2013 at 5:25 e m

  Hej Paow! Först vill jag säga att jag tycker du är grym som står emot allt skit och går din egen väg! Det kommer du komma långt på. Sen det andra, jag älskar när du uppdaterar mkt och delar med dig av ditt liv. Du skriver dina texter på ett så himla bra sätt! Skulle du studera skulle du ha toppen betyg i svenska, så bra skriver du! Du påminner lite om Katrin zytometeriska (Stavning?), på ett bra sätt alltså! Jag diggar henne, och jag diggar dig. Ni båda skriver på ett intressant sätt som gör att man bara vill läsa mer av det ni skriver. Ni både är ärliga och delar med er av era livsupplevelser då när ni är glada eller ledsen. Det jag egentligen ville säga, att när du väl uppdaterar så skriver du grymt bra, man blir verkligen intresserad. Du borde skriva krönikor, så bra skriver du! En vacker dag tror jag du gör det oxå!
  Sköt om dig, va rädd om dig! Kram Madde

  Reply
 8. Lalle februari 4, 2013 at 5:45 e m

  Tror aldrig jag har kunnat relatera till något så mycket som till just det här inlägget.
  Så länge jag kan minnas har jag haft ätstörningar och att en person som du skriver ut det så att alla kan läsa betyder mycket för mig eftersom många vet inte vad det handlar om såvida det inte har någon nära som har det. Fruktansvärt starkt och modigt av dig att skriva ut det på bloggen men det är även det som gör din blogg så bra. Du är rak och ärlig, skriver alltid vad du tycker och tänker. Världen behöver fler som dig Paulina!
  Tack för en helt underbar blogg!
  Kram Lalle

  Reply
 9. eliana februari 4, 2013 at 6:37 e m

  det komiske er jo at du er expert på å dømmme andre. plutselig så har du blitt så opptatt av å blooge når du ikke har vært aktiv på ganske lenge. rat det der..

  Reply
 10. P februari 4, 2013 at 6:48 e m

  Ni som läser och har liknande tankar. Sluta fokusera på utseende. Inte på ditt eget och inte på andras. Sluta prata om ditt utseende, sluta prata om andras, ge inte andra komplimanger för deras utseende. Undvik tidningar/program/musik och så vidare som lägger fokus på utseende. Sluta läsa om ”hälsa” och ”träningstips”. Det här är konkreta saker du kan göra för att förändra ditt eget tänkande.

  Reply
 11. Ellen februari 4, 2013 at 7:29 e m

  Det är det här jag älskar med din blogg, att du vågar vara ärlig och berätta hur du mår osv osv! Du har skrivit så många bra inlägg dom senaste dagarna, så glad att du börjat med det igen!!

  Reply
 12. AA februari 4, 2013 at 8:27 e m

  jag har nån slags sån här period nu.. känns inte så kul men det är antagligen möjligt att ta sig ur! 🙂

  Reply
 13. K februari 4, 2013 at 9:54 e m

  Kan hålla med om att du ser mycket större ut på bild, har sett dig några gånger irl och du är verkligen sjukt liten.

  Reply
 14. Salma februari 5, 2013 at 3:55 e m

  När du skriver såna här inlägg så hoppas jag att du förstår att DU är en av många som påverkar att folk är ytliga. Det är DU som påverkar så att folk får ätstörningar och mår dåligt över hur de ser ut. Du har skrivit så jävla mycket idiotiska saker genom åren då jag kollat in på din blogg då och då. Folk påverkas av allt du skriver även fast du tror att du skriver bra inlägg (som detta). Skriv inte om dina ätstörningsproblem och andra problem. Mår du dåligt så skriv i en jävla dagbok eller något annat. Visst, vi har ett val om vi vill läsa din blogg eller ej, men många (särskilt unga) förstår inte att det är pga att de läser din blogg som de blir utseendes fixerade och mår dåligt.

  Jag brukade läsa idiotiska bloggar som din, dessies och kissies bloggar och innan jag visste ordet av det så hade jag börjat, skada mig själv, jag åt inte, jag söp en jävla massa, jag försökte ta livet av mig. Idag är jag 22 år och har jag fortfarande ett stort hat mot mig själv och vill inget hellre än att ta livet av mig. Men jag har förstått att det inte är schysst mot de runt omkring mig så jag jobbar fortfarande med mig själv och försöker tänka positivt.

  Det jag vill säga är att snälla skriv inte om utseende, skriv om kläder eller djur skönhetsvård eller vad fan som helst men skriv inte om att det är synd om dig för ingen har nytta av dom här idiotiska inläggen folk vill bara vara som du (av någon jävligt konstig anledning) och då gör dom så att de får ätstörningar med flit. Du sårar och förstör, snälla snälla snälla paow håll tjäften om sånna här saker på bloggen!

  Svar: Du menar att jag skall ta ansvar för att se till att folk som läser min blogg inte uppför sig korkat…? De flesta av oss har faktiskt försetts med tankeförmåga när man föddes och den ÄR praktisk att använda även när man börjar bli större/vuxen.

  Varför hatar du dig själv? För att du läst något på en blogg…? Kan inte tro det riktigt.

  Reply
  1. Sanna S oktober 31, 2013 at 3:36 e m

   Haha jag hoppas du skämtar? Började du skära dig, svälta å supa för att du läst några bloggar?
   Bara för att Paulina gör en sak så måste ju inte alla andra göra de?
   Sen är de ju hennes blogg så hon får ju skriva exakt om vad hon vill!

   Snälla sluta med ditt trams å ta tag i ditt liv.

   Power till Paow! 😉

   Reply
  2. tina november 2, 2013 at 8:12 e m

   Det är väl bra att Paulina berättar sanningen bakom hur hon mått och vad hon gjort?
   Hon berättar att hon kämpat för sitt utseende precis som många andra och mått dåligt över hur hon sett ut
   Det är löjligt att anklaga henne för hur du mått.
   Ta tag i problemen istället för att lägga skuld hos andra

   Däremot kan jag tycka att det är fel av Paulina att berätta vad hon tagit, det ger tips åt andra vad de ska leta efter.
   Dessutom tycker jag det var omoget att blanda in kisse i det hela.
   Vad hon gjort eller gör är inte upp till Paulina att berätta. Finns inget som säger att det är sant ens?

   Reply
 15. amanda februari 5, 2013 at 7:07 e m

  Paow, klart du bidrar. MEDIA bidrar alltid, alltså offentliga personer gör också det. Inte alltid rättvist – men vare sig du vill eller inte så kan dina bilder faktiskt vara någons inspiration , ”thinspo” osv. Det är inte rättvist, men det är så det är. Har man det i huvudet jämt så kan man faktiskt göra andra riktningar med sina inlägg, för att istället inspirera människor till att må bra oavsett hur dem ser ut osv.

  Dock bra inlägg, men sorgligt!

  Reply
 16. Emelie februari 6, 2013 at 2:08 f m

  Jag skulle nog säga att alla toppbloggar är en stor faktor till att det blivit så.. jag har känt mig lite kränkt när jag klickat in hit av olika saker du skrivit, ofta har det haft med vikt att göra. Ett steg vore att själv sluta ge intrycket att allt handlar om yta, så hakar andra på! 🙂 Men det är bra att du kommit på dom tankarna! 😀

  Reply
 17. Antonia oktober 31, 2013 at 8:12 e m

  kolla in bloggen med mer än 10 inlägg per dag, och större och större blir den! Och you just gotta love my life bitches 😉

  Reply
 18. Johanna oktober 31, 2013 at 11:17 e m

  Totally agree. Skit samhälle, så länge bara man är frisk och man inte utsätter sig för skada så får man se ut precis hur som helst!

  Reply
 19. apa november 1, 2013 at 12:21 f m

  fin 🙂

  Reply
 20. Frida november 1, 2013 at 8:43 f m

  Tänk vad olika sånt där kan vara! Jag har alltid kämpat för att gå UPP i vikt (jag är ärftligt smal) och av ngn anledning så tycker folk att de kan säga vad som helst till en smal person utan att skämmas…”Guud vad smal du är, du borde verkligen äta mer” osv. Det är inte lätt att vara nöjd med sitt utseende även om man är smal när man får höra såna kommentarer hela tiden. Ännu värre är det när ngn säger att ”ben är för hundar och killar gillar kurvor”…

  Reply
 21. Antonia november 1, 2013 at 10:40 f m

  in och gissa vad jag håller på med på bloggen och vinn en länk babes 😉

  Reply
 22. . november 1, 2013 at 6:19 e m

  ÄLSKAR att du har börjat skriva mer personliga inlägg!

  Reply
 23. Lina november 1, 2013 at 8:34 e m

  vilket starkt personligt inlägg, ncncnc o så fick han barn med en som var mullig ncnc du har lltid haft en snygg kropp…

  Reply
 24. Filippa november 1, 2013 at 10:09 e m

  Måste bara få skriva att det är så skönt att du är tillbaka. Jag älskar dina inlägg för du är så jävla ärlig och smart. Jag vet att det finns fördomar om dig och om många andra bloggare men du sätter dom alla på plats genom det du skriver, sån jävla makt och kraft i dina ord. Kör på

  Reply
 25. JR november 2, 2013 at 1:20 f m

  Hej Paow, du säger: ”Jag vill inte att allt ska handla om yta, om hur smal man är. Om hur mycket dyra kläder man har. Men hur myckt man än predikar om det så är det såhär det ser ut. Tyvärr. Jävla skitsamhälle.”

  Testa att låta din personlighet vara det signifikanta ”ansiktet” utåt. Känner du att du har fett hår, fula byxor, otränad kropp, skit i det. Personligheten fixar biffen.
  Är det för tufft att vara ”annorlunda” på stureplan/hippa söder så testa att ha trevligt på annat ställe/med annat folk.
  Sedan kan ju vissa vilja vara lite ”fit” för när man är naken men man kan fortfarande totalt skita i vad man har på sig :P.

  Reply
 26. www.xtendbyida.se november 2, 2013 at 9:55 f m

  Ja, men visst är det bedrövligt! Hela tiden fokus på den perfekta kroppen har man… Jag tror jag har chillat lite genom åren, men långt ifrån helt! Ta LCHF tex. Jag har kört det från och till de senaste 3 åren. Som längts i sträckt i våras då jag gick ner 17 kilo vilket var så jäkla underbart! Äntligen smal liksom. Men ÄNDÅ kände jag mig osäker och undrade om jag egentligen inte var lika fet som innan. Då är de bra att ha sina före-efterbilder där man tydligt ser att det är sant

  Reply
 27. matilda november 2, 2013 at 12:35 e m

  <3

  Reply
 28. Antonia november 2, 2013 at 3:53 e m

  blogg.improveme.se/antonianoaksson

  följ min blogg med mer inlägg än storbloggarna ;)you love to hate me 😉

  Reply
 29. ass blogg november 2, 2013 at 6:45 e m

  SVERIGES STÖRSTA ASS BLOGG!!!

  tips. before after. surgery. pics. booty. natural. insp.

  NATTSTAD.SE/donkadonk
  NATTSTAD.SE/donkadonk
  NATTSTAD.SE/donkadonk

  Reply
 30. Nessa november 3, 2013 at 1:47 e m

  O.o om du nu säger att man ska vara stolt över sin kropp 🙂 & vara nöjd med vad man har 😀 .
  Varför har du då valt att fylla läpparna ? och stöda reklem för att du duger inte som du är?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *