Shine like a star in heaven

En dag i solen. En dag på stranden, en dag när livet är underbart. När timmar flyger förbi och tiden stannar när jag är nära ekvatorn. Med min vän i handen, går på gatorna i Los Angeles. Står och kollar på Hollywood skylten och tänker på drömmar som faktiskt en dag kunde bli sanna, som blev det. Att aldrig ge upp. Att alltid hoppa drömmen vid liv oavsett.

Att förstå sig på mig själv, att förstå varför alla dygn faktiskt har ett slut. När klockan slår 00.00 så logiskt. Men mina dagar har alltid fortsatt, mina dagar har alltid varit som bäst vid just tiden när dygnet flyttades fram. Det kanske är en spänning man dras till, eller för att jag är rädd för mörkret. Rädd för att vara ensam med tiden, när tiden försvinner.

Så mycket tankar, så mycket frågor. Så många drömmar, så många ord som jag kommer stå fast vid. Så många ord som skrivs ut i det tomma, så många ord som kärleksfulla, lekfulla tonåringar och äldre människor kommer att tadel av. Ord som skapar en mening, och meningar som skapar historia.

Lev idag, tänk imorgon och var som du är, för det är då du är bäst. Det är då du kommer hitta kärleken, finna lyckan. Sudda ut människor som inte vill vara med mig för att du är som du är.

Våga vara det, just det. Unik!

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 16.12.27

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 16.13.05
Ögon som ler på en flicka som varje dag hittar sig själv allt mer. Ögon som tittar på dig nu och säger tack för att du är en del av mig varje dag, då du alltid gått med mig på vägen! Tack!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *