Shine like a star in heaven

En dag i solen. En dag på stranden, en dag när livet är underbart. När timmar flyger förbi och tiden stannar när jag är nära ekvatorn. Med min vän i handen, går på gatorna i Los Angeles. Står och kollar på Hollywood skylten och tänker på drömmar som faktiskt en dag kunde bli sanna, som blev det. Att aldrig ge upp. Att alltid hoppa drömmen vid liv oavsett.

Att förstå sig på mig själv, att förstå varför alla dygn faktiskt har ett slut. När klockan slår 00.00 så logiskt. Men mina dagar har alltid fortsatt, mina dagar har alltid varit som bäst vid just tiden när dygnet flyttades fram. Det kanske är en spänning man dras till, eller för att jag är rädd för mörkret. Rädd för att vara ensam med tiden, när tiden försvinner.

Så mycket tankar, så mycket frågor. Så många drömmar, så många ord som jag kommer stå fast vid. Så många ord som skrivs ut i det tomma, så många ord som kärleksfulla, lekfulla tonåringar och äldre människor kommer att tadel av. Ord som skapar en mening, och meningar som skapar historia.

Lev idag, tänk imorgon och var som du är, för det är då du är bäst. Det är då du kommer hitta kärleken, finna lyckan. Sudda ut människor som inte vill vara med mig för att du är som du är.

Våga vara det, just det. Unik!

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 16.12.27

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 16.13.05
Ögon som ler på en flicka som varje dag hittar sig själv allt mer. Ögon som tittar på dig nu och säger tack för att du är en del av mig varje dag, då du alltid gått med mig på vägen! Tack!

(Visited 1 times, 1 visits today)

37 Comments

 1. V mars 20, 2013 at 4:56 e m

  Bra skrivet! 🙂

  å du är sååå vacker .

  Reply
 2. amanda mars 20, 2013 at 5:02 e m

  Så vacker!!

  Reply
 3. :) mars 20, 2013 at 5:10 e m

  Oj,fan vilken bra text…fint formulerat..

  Reply
 4. fiiiil mars 20, 2013 at 5:11 e m

  jag brukade följa din blogg väldigt mycket förra året. och en del andra. var en riktig bloggtorsk.

  sedan slutade strax efter sommaren. men vafan har hänt me dig?? haha du har förändrats så himla mycket.
  jag gick in i din blogg igår, är än idag chockad.

  från att se ut som en typisk svensk fjortis till att ha stora tatuering , piercingar och umgås me killar som ser ut att behöra med nazister..

  hoppas livet går bra för dig dock 🙂 du får ju gö vafan du vill. blev ba otroligt chockad haha..
  men jag ba tänkte, VAFAN HÄNDE ME DIG PÅ ETT HALV ÅR?

  Svar: Ähum, hur man ut då menar du?

  Reply
  1. Charlotte mars 20, 2013 at 8:14 e m

   Ser dom ut om naziter då för att dom har tatueringar??? Tycker dom ser ut som killar som gillar tatueringar och vem vet dom kanke har en helt otroligt intressant historia bakom dom där målningarna 😉

   Reply
  2. fiiiil mars 20, 2013 at 8:35 e m

   u are a changed woman

   Reply
 5. Cajza mars 20, 2013 at 5:40 e m

  Du är så grym 🙂

  Jag älskar din blogg 🙂

  Reply
 6. Playgirls mars 20, 2013 at 6:04 e m

  Hej! Vi är 3 tjejer som driver bloggen Playgirls, där vi skriver om allt som har med sex att göra! Från sexnoveller till egna erfarenheter och tips! Kika gärna in 🙂

  Reply
 7. Maria mars 20, 2013 at 6:34 e m

  Det här inlägget gäller inte det inlägget men vill bara säga en sak till dig.

  Tycker det är väldigt lågt av dig att hoppa på andra. Du kallar dom feta eller fula och vad är du ? Jag vet att du inte kommer bry dig men du är hopplös och vet inte vad gränser ligger.
  Du kommer skratta eller ta bort inlägget, men vet att jag talat bara sanning om dig.

  Reply
  1. Sanna mars 21, 2013 at 10:34 f m

   Dock så är ju Paulina varken fet eller ful, så nu sjönk ju du till hennes nivå när du kallade henne det 🙂

   Reply
 8. ida mars 20, 2013 at 7:43 e m

  Första bilden var superfin 🙂

  Reply
 9. Charlotte mars 20, 2013 at 8:12 e m

  Vill bara skicka dig en bamse kram och önskar dig all lycka i framtiden!
  Har läst igenom några inlägg här nu och man märker en skillnad från den glada Paulina/Paow och den sorgsna. Kan verkligenn förstå att du är nere just nu. Men hoppas du inte ska behöva vara ledsen för länge. För du är en super fin tjej som en dag kommer att hitta Han som gör att du ger upp allt och då vet du att du har hittat rätt. Tro mig jag vet av egen erfarenhet 😉

  Kram på dig!

  Reply
 10. ebba mars 20, 2013 at 8:20 e m

  gå på dejt med mig 🙂

  Reply
 11. ellinor mars 20, 2013 at 9:03 e m

  Jättefin header!

  Reply
 12. Lina mars 20, 2013 at 9:11 e m

  Grymt bra text! Så fint skrivet 🙂

  Reply
 13. Annie Maria mars 20, 2013 at 9:41 e m

  Jättefin ny headerbild! Hur fin som helst 🙂

  Reply
 14. matilda mars 20, 2013 at 9:48 e m

  wow vad bra skrivit! du satte väldigt många ord på plats här, du beskrev känslor så att jag som läsare förstår och till och med kan känna igen mig! fan vad bra!
  Jag gillar dig, jag gillar att du vågar, fortsätt så!:)

  Reply
 15. MARIA NATHALIE mars 20, 2013 at 10:03 e m

  Åh älskar din piercing!! Skulle också vilja ha en där, så ovanligt men snyggt, love it.

  Reply
 16. matilda mars 20, 2013 at 10:23 e m

  så fin du är!

  Reply
 17. Cassie mars 21, 2013 at 12:13 f m

  Älskar din smilie 🙂 Skit fint! Hur länge har du haft den? /Love and Rockets! <3

  Reply
 18. Pia mars 21, 2013 at 12:55 f m

  Åh, gillar verkligen att du börjat skriva mer känslofyllda inlägg igen. Har verkligen saknat det!
  Du kan skriva så fint formulerade texter och jag känner igen mig mycket i det du skriver, så det borde du göra oftare för du är jättebra på det!! 🙂

  Reply
 19. Pernilla Pakruhn mars 21, 2013 at 7:40 f m

  Dina texter är så djupa och fina. Känner igen mig i ditt tänkande.

  Reply
 20. Nikolina mars 21, 2013 at 9:45 f m

  Du passar verkligen i din smilie 🙂
  Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

  Reply
 21. Nikolina mars 21, 2013 at 9:46 f m

  Du är så vacker ! 🙂
  Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

  Reply
 22. Freja mars 21, 2013 at 10:05 f m

  Älskar dig!

  Reply
 23. nathalie björklund mars 21, 2013 at 3:38 e m

  Mitt namn är nathalie björklund och jag fyller 18 år om några månader! Jag lever i stort sätt som en vanlig tonåring, med en underbar pojkvän som betyder väldigt mycket!
  I min blogg kommer man finna allt från tankar, tips, skönhetstips och en hel del andra saker!
  Ibland djupa inlägg, ibland väldigt ytliga. Jag har 16 riktiga syskon och har varit med i en del tidningar, då min familj är en utav sveriges största.
  Jag hoppas att ni väljer att följa mig, skulle bli sjukt glad! (jag har även startat en youtube-kanal som jag kommer att videoblogga ifrån) så där kommer skönhetstips, sminkvvideosar, och en hel del andra saker dyka upp när jag väl kommit igång med den!
  Ps: har en tävlingen just nu där du bara ska skriva att du är med så är du med i utlottningen, tävlingen avslutas på söndag! DIREKTLÄNK TILL TÄVLINGEN: http://www.nattstad.se/nathaliebjorklund?id=7430451

  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund
  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  😀 😀 😀

  Reply
 24. Linnea mars 21, 2013 at 8:40 e m

  åh, du är typ den finaste jag vet!

  Reply
 25. Felicia mars 23, 2013 at 1:05 e m

  Väldigt fint skrivet Paow 🙂 inspirerande

  Reply
 26. Vick mars 27, 2013 at 12:20 e m

  Uussch, fyyyfan vad du är ful och äcklig dumma blondin. Äcklas när jag ser dina bilder när du väl har förstorat läpparna tycker jag nog att du borde ha tagit och opererat bort den stora äckliga näsan du har. Sen att du sitter o gör narr utav Kissie ? Hon är åtminstonden sött ser ut som en docka snälla kolla dig själv skit ful äcklig hora du ser nt bättre ut om de är det du tror ? För ingen chans du ska sitta o jämföra kissie med dig du är skit ful o hon är fin !!!

  Reply
  1. L oktober 31, 2013 at 6:20 e m

   herregud människa, vad är ditt problem?

   Reply
 27. Caroline november 5, 2013 at 1:31 f m

  du är så himla vacker!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *