Fortfarande lite jetlaged och ledsen…

Har ju inte riktigt berättat varför jag åkte hem tidigare från USA. Men kommer ni ihåg att jag skrev och ”R”… En kille som jag träffade i Spanien i somras som ursprungligen är från Mexico men som bor i USA. När jag landade på Miamis flygplats så kom han och hämtade upp mig. Han var världens finaste och behandlade mig som en liten prinsessa. Sen så åkte vi till Mexico, Cancun. Vilket verkligen är en av dom fetaste städerna jag vart i. Fest dygnet runt. Sen så åkte vi vidare till ett litet mindre ställe i Mexico där jag stötte på Malin Gramer som är programledare för detta årets Paradise hotel(hur coolt??) så jag har inte medverkat där vilket dom flesta verkar tro? Men jag träffade en del av deltagarna där. Ballt.

Men R började bete sig lite konstigt, åkte iväg hela tiden. Så klart att jag undrar när jag var helt ensam i Mexico. Min dator kraschade och min telefon funkade inte där nere. Vill egentligen inte skriva det här, men han hade tydligen en annan tjej som han träffade samtidigt som mig som åkte till vårat hotell mitt i natten och var helt galen. Sen så åkte vi i alla fall tillbaka till Orlando där han lämnade mig ensam på ett hotell i två dagar och hörde inte av sig. Som tur var så fick jag låna telefonen på hotellet så jag kunde ringa min pappa och be han boka en ny flygbiljett hem till mig. Jag känner mig fortfarande lite dum och från och med nu så ska jag fortsätta att dejta på White Room. That’s it.

Eftersom jag känner mig lurad och har vart sjukt trött och dessutom inte mått så bra dom senaste dagarna så har jag valt att inte blogga.. Men som tur är så har jag underbara vänner som hjälpt mig så nu tänkte jag börja om på ruta ett igen.

P9370020 P9370023

Två bilder från USA. Visst ser man på mig att jag inte mår så bra? 🙁

(Visited 35 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Rebecca november 14, 2013 at 2:22 e m

  Men duuu, <3
  Hoppas du knner dig lite gladare snart, skit i han vafan.

  Du kan gärna tröstshoppa lite av mina smycken om du vill. haha. Jag har precis startat eget och säljer smycken. Klicka på länken om du vill kolla runt lite. Dom är fina – Lovar! haha. 🙂

  Reply
 2. Ellen november 14, 2013 at 2:41 e m

  Det är så jävla coolt hur du bär upp din psoriasis. U Rock!

  Reply
 3. Kitty november 14, 2013 at 3:22 e m

  du är stark! <3

  Reply
 4. Netty november 14, 2013 at 4:56 e m

  Tänk då på hur det kändes för Hugo när du varit otrogen och fick veta det via internet..

  Reply
 5. Anders november 14, 2013 at 5:15 e m

  Jag såg på dig och dina bilder att där var något som hänt. Du såg ledsen ut.
  Sen nu när du skrev detta så blev jag så tung i mitt hjärta.
  Men du, skit i det nu och se det som en bra erfarenhet. Nu kommer du vara mer mogen och stark.
  Vem som helst kan råka ut för samma sak. Du är inte ensam.
  Du kommer och har många som gillar dig. Som tycker du är fin.
  En sak är jag säker på är att där är många som vill ha dig för den du är. Fler en du är medveten om.
  Kram.

  Reply
 6. Viktoria november 16, 2013 at 12:22 f m

  Men stackare. Ja man ser att du mår dåligt. Du har då otur, väldigt mycket på sista tiden med. Men du är så sjukt starkt och alla motgångar gör en starkare oavsett om det inte känns som så just då. Du är BÄST paow. Och du får aldrig sluta blogga. Älskar att följa dig. Massa kramar på dig. Allt kommer bli bra då småningom. <3

  Reply
 7. Melinda november 16, 2013 at 3:13 e m

  Asså shit vad snygg du är människa. Har fasen en liten crush på dig, Vill du någon gång dejta en tjej så hör av dig, haha 😉

  sen måste jag få säga att jag beundrar att du är dig själv and dont give a fuck. Puss

  Reply
 8. linda november 17, 2013 at 1:05 e m

  Jag känner inte dig men tycker du är en underbar människa, vist det sket sig med Hugo, men du står fortfarande på dina ben, och jag tror det ända du försöker i livet är att vara dig själv
  och kämpar vidare även om det e svårt ibland. En dag kommer du hitta mr perfect som behandlar dig med kärlek o är ärlig.
  Du är fortfarande ung, så bara ta en dag i taget.
  Det är bra man har vänner för vänner gör en stor del av ens liv väldigt bra.
  kram på dig.

  Reply
 9. Alexandra november 17, 2013 at 4:27 e m

  Vad bra att du skriver ärligt om din resa. Har själv gjort exakt samma grej och tyvärr slutade det på samma sätt också.
  Starkt av dig att skriva om det. You go girl!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *