Min nya jacka.

Eftersom att jag inte vart i Sverige så mycket dessa vintarar så har jag inte prioriterat att köpa en vinterjacka. Men nu tänkte jag att det var dags. Gick runt i HELA stan och letade efter en snygg jacka utan päls. Även fast jag vet att det är hemskt att bära päls och att jag har lovat mig själv att inte bära päls något mer så kunde jag inte låta bli. Jag hittade en jacka som var hyffsat ”ekologisk” där jag googlade där djuren inte slaktas på ett sådant humant sätt.

Men jag har ändå skänt lite extra pengar till djurensratt bara för att jag fick så dåligt samvete… Så det blir väl + – 0 på det hela..

P9370066 P9370070 P9370068

Kostade 4500:- på NK 🙂

(Visited 152 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Frida november 14, 2013 at 2:31 e m

  Du menar att djuren avlivades på ett humant sätt hoppas jag 🙂 Om det inte är humant så är det ju dåligt.

  Reply
 2. Melli november 14, 2013 at 3:04 e m

  +/-0? Fy vad kalkylerande och kall du är. Du VET hur djuren behandlas, och ändå väljer du att stödja den industrin? Själv skulle jag hellre gå med en fodrad sopsäck än en pälsjacka. Att du sedan skänker lite pengar till Djurens Rätt gör ingen skillnad för stackaren du har om halsen.

  Reply
 3. dennis november 14, 2013 at 5:21 e m

  Du är så otroligt snygg så fattar ej att dendär *r* kunde göra sådär mot dig? Helt ärligt tror jag att killar drömmer att få ha dig som tjej.

  Kram/Förvånad kille

  Reply
 4. tesserese november 14, 2013 at 5:40 e m

  Vart e skorna ifrån?!?!?!? 😀
  Snälla tipsa mig NUUUU 😀
  jag dööör vad snygga

  Reply
 5. Mathilda november 14, 2013 at 7:59 e m

  Hahha ska man skratta eller gråta över detta . Så mycket klappade ditt hjärta för djuren. Var riktigt glad över att en känd bloggare vågar stå emot denna pälsindustri och nu detta. Hur kan du skriva att det är plus minus noll? Du dödade 1 djur för att du ska känna dig snyggi vinter? Men du skänkte pengar till Djurens vänner som arbetare med att få stoppa på detta . Hm väldigt skruvad syn!

  Reply
 6. Mathilda november 14, 2013 at 9:55 e m

  Och att påstå att djuret i ditt fall inte plågades är ju ännu mer att blunda för sanningen. Finns inget fint sätt att göra detta på. Djuret har troligtvis växt upp i en bur, blivit matad , gått i sin egna skit. Och till sist fått en elstöt för att pälsen på din jacka skall ställa sig fint! Hoppas du njuter av ditt nya inköp 🙂

  Reply
 7. lovisa november 15, 2013 at 12:23 f m

  Fy fan..spyr på dig och din blogg helt seriöst.jag tror verkligen att du är psykopat..allt du gör är att skriva ut skit om andra människor och ljuger.tänker inte skriva en bok om alla sjuka saker du har för dig men jag kan säga att jag är så jävla glad över att hugo dumpa dig och skaffa en fin tjej som bryr sig om människor och djur. (NU HAR DU EN LÄSARE MINDRE)

  Reply
 8. malin november 15, 2013 at 9:13 f m

  paow var har du köpt skorna dö snygga??

  Reply
 9. Carin november 15, 2013 at 11:12 f m

  Bör kanske nämnas att dun inte är så mycket bättre än
  Päls då det finns dokumenterar att många gäss plockas levande
  Och obedövat. Alltså är det också bra att undvika! 🙂

  Reply
 10. julia november 15, 2013 at 11:51 f m

  vart har du köpt skorna?

  Reply
 11. Rosie november 15, 2013 at 11:31 e m

  Vilken ful jacka! Ser ut som om du har en massa fettvalkar och inga bröst.
  Läser din blogg en gång i månaden bara för att kolla att du är inte värd fler besök.

  Reply
 12. Lol november 17, 2013 at 1:22 e m

  Jävligt 2009 ser den ut, passar väl dig dock eftersom du inte har nån stil

  Reply
 13. Hilda november 18, 2013 at 9:41 e m

  Jag förstår inte hur man kan veta eller ens ha misstankar om att djur har lidit och bara bortse från det och tänka på sig själv. Och nej, det blir inte plus, minus noll. Du pissar på alla som kämpar varje dag för att djur inte skall behandlas som objekt, dina pengar gör inte stor skillnad som du verkar tro.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *