God morgon!

God morgon på er! Vad tyckte ni om Paradise hotel igår? Såg ni att jag hade sex… Hehe, shit happens. Vem vet, det kanske kommer mer. Var ju ändå sådär halvkasst fyllesex. Fast det har väl vi alla haft någon gång. Så ni får titta på egen risk 😛 Och jag uppmanar inte mina läsare under 18 år och kolla! Dock är det inte så farligt! Jag är ju ganska schysst med poängsättningen i alla fall 🙂

Ni kan ju läsa på Jeppes blogg här.

Och när vi ändå snackar sex. Alltså Jockiboi är ju ett riktigt j*vla pr-freak. Att han lägger upp en klippt halvkass video där han och hans supertrashiga flickvän har sex. Som han ”råkar” lägga upp en video. Där man inte ser någonting av hans flickvän och den är dessutom klippt så att den inte ska vinkla henne.

Jag blir seriöst mer tänd på att titta på mitt och Jeppes guppande än Jockibois lilla mask. Usch. Sen så såg jag att han skrivit på sin blogg att han jag och han haft sex. Jag må vara korkad ibland och göra fel val. Nemo var ett av dom. Så jag kan lova att jag aldrig satt ett finger på Jockiboi. HAHA ÖVER MIN DÖDA KROPP.

Sen så gästade jag även Jenny Strömstedts program igår där jag pratade om Paradise Hotel och en liten sväng av SD. Ni kan kolla på det på tv4play.se 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. Emilia november 26, 2013 at 11:06 f m

  U go Paow! 😀 älskar din recension ”det var väl bra….? det var okej… eftersom det var under ett täcke. o han skämdes väl lite för att han kom för fort”

  Reply
 2. leo november 26, 2013 at 12:52 e m

  Är med i landets skabbigaste tvprogram, har sex i TV, och stödjer Sverigedemokraterna? Ja man kan ju undra vem det är som är WHITE TRASH här.

  Reply
  1. victoria november 26, 2013 at 2:11 e m

   men herre gud bara för att du är en lite trångsynt fitta som inte kan släppa loss så måste du kalla paulina white trash. Hon gjorde bra tv och det var kul att kolla. Att rösta på SD är inte mer fel än att rösta på moderaterna så lägg ner.

   Reply
   1. A november 26, 2013 at 3:58 e m

    Du har taskig kvinnosyn och tycker inte det är illa att rösta på ett rasistiskt parti… synd om dig. Ps. Vem kallade vem för white trash först?

    Reply
   2. leo december 2, 2013 at 1:49 e m

    Om det är några som är trångsynta så är det just sverigedemokrater. Och JO det är mer fel att rösta på SD än övriga riksdagspartier, då SD är rasister under all sin propaganda. Och ”trångsynt fitta”? Seriöst lilla du, tror du att du vinner någon respekt med att vara så ful i mun? Knappast. Och anledningen till att du blir så himla arg beror troligen på att du tog åt dig av min kommentar, på grund av att du säkerligen platsar i kategorin White Trash själv.

    Reply
  2. Linn november 27, 2013 at 8:22 f m

   Bra koll.

   ”Personer som sägs vara white trash har ofta svag ekonomisk ställning, låg bildnings- och utbildningsnivå samt ett ointresse för samhällsfrågor. I populärkulturen framställs white trash ofta som överviktiga med många barn och dålig hygien. Personer med ordnade ekonomiska och sociala förhållanden, men med en folklig och osofistikerad framtoning, är dock INTE white trash i ordets egentliga bemärkelse.”

   Reply
   1. leo december 2, 2013 at 1:52 e m

    White Trash har inte samma innebörd som det hade för tjugo år sedan. Det handlar inte längre (enbart) om storrökande trailer-mammor med tio ungar .

    Reply
 3. carmen november 26, 2013 at 1:16 e m

  jeg liker deg veldig godt paow,men det jeg lurer på om du har fremtidsplaner? du sier du liker badboys,men er det en å ha framtid med? er det en type mann å starte familie med? du er 20 år og en veldig vakker jente som fortjener å ha en mann som respekterer deg og som alltid vil være der for deg.

  Reply
 4. Jossan november 26, 2013 at 1:49 e m

  Jag är väl den enda som tycker det är vidrigt att knulla i tv. Det sätter en stämpel som är så svår att få bort oavsett vad man gör i framtiden. (Tänk Linda Rosing). Men, klippet var så jäkla kul att jag kunde inte göra annat än att garva mig igenom hela! Haha, ”han får en femma”.

  Reply
  1. Ajlin november 26, 2013 at 11:17 e m

   Tänk Carolina Gynning. Som efter att hon knullat i TV blev programledare, filmskådis och författare. Hon har egna parfymer och är en erkänd konstnär med en populär och välbesökt blogg. Stadigt förhållande och snart unge nummer två. Tänk så jävla bra det kan bli, trots att man ligger lite va?!

   Reply
 5. my november 26, 2013 at 4:11 e m

  Tur att jag missade erat sex och jag bir 18 på fredag!
  Vadå att jonna är trashig? Då är inte du mycket bättre, förlåt.
  Gud vad jag grät när jag såg videon jocke talar ut och gråter..

  Reply
 6. Anders november 26, 2013 at 4:24 e m

  Fan vad jag Älskar dig.
  Man ser precis i slutet efter han har gått att du skrattar åt vad som har hänt.
  Du är underbar.

  Reply
 7. ANONYM november 26, 2013 at 4:31 e m

  Kan jag bara få fråga hur du tror att du kommer att kunna få jobb i framtiden när du har haft sex i TV? När du inte längre är ung och kan försörja dig på bloggen kommer ingen att vilja anställa dig. Läste förut i tidningen att Jackie Ferm hade svårt att få anställning någonstans efter Paradise Hotel, det kommer att gå exakt likadant för dig om några år.

  Reply
 8. Helena november 26, 2013 at 5:30 e m

  Tycker du är lite lik Nanne Grönvall 🙂

  Reply
 9. Martin november 26, 2013 at 5:39 e m

  Du borde stöttat Jomshof i programmet! Säg att du röstar på Sverigededemokraterna.

  Reply
 10. asdf november 26, 2013 at 6:29 e m

  slyna

  Reply
  1. Erica november 26, 2013 at 8:49 e m

   slyna kan du vara själv din fula fan!! Sluta kommentera sånt du inte vet om din fitta. Låt paow vara! Stå för vem du är och skriv ditt namn!!

   Reply
 11. Erica november 26, 2013 at 8:48 e m

  JA, JAG TYCKER DET ÄR HELT SJUKT PAOW!! Att han en ska göra så mot sin tjej, FÖR FAN!! Håller med dig, varför ens blanda in dig i det hela!!

  Reply
 12. Korralin november 26, 2013 at 8:49 e m

  Haha Jomshof gör bort sig så jävla mycket. Pinsamt att titta på.

  Reply
 13. Hampe november 26, 2013 at 11:11 e m

  Flicka lilla. Det är ju tydligt att hissen inte går hela vägen upp hos dig. Knulla med den är tatuerade supertönten. Hur fan är man funtad då? Du är ju så puckad så klockorna stannar. Eller så har du gravt synfel. Kanske dags att uppsöka en optiker? Ett råd i all välmening. Begriper inte ens hur folk kan umgås med en sån superkorkad brud som du som särar på benen för en såndär råtönt som är en tunnis dessutom.

  Reply
  1. Linn november 27, 2013 at 8:19 f m

   Det är ju verkligen upp till dig att bestämma vem som är en tönt och inte. Din kommentar visade ju verkligen vilken grym och bra person du är. Not.

   Reply
 14. Mikael november 26, 2013 at 11:26 e m

  PAOW du är ju bara så skön i Paradise Hotel! Skäms inte att du stödjer SD, vi är Sveriges tredje största parti! Bara för att man vill ha en rimlig invandring är man inte rasist! Kram på dig!

  Reply
 15. Zagge november 27, 2013 at 3:14 f m

  Du är totalt jävla efterbliven. Att förknippa dig med white trash vore fan ett hån mot white trash, nej gör om gör rätt..

  Reply
 16. Joel Borg november 27, 2013 at 2:25 e m

  Din dumma jävla slyna ge fan i Jockiboi och Jonna ! Vad fan har dom gjort dig ? Gå och dra en lina eller knulla Nemo istället jävla pundar hora. Det var nog att du drog sönder ett halsband för honom. Jag svär på gud att om jag skulle se dig så skulle jag fan slå in skallen på dig jävla pundarslyna

  Reply
 17. Putte november 27, 2013 at 2:25 e m

  ge fan i att trycka ner andra när dom mår dåligt när du inte är så mycket bättre din dumma jävla knarkar slyna gå och sug av nån jävla alkoholist i en gränd för en lina kokain

  Reply
 18. danne november 27, 2013 at 9:10 e m

  tror dig att du inte har legat med jockiboi blev förvånad att jag såg de på hans blogg, han e ”känd ” , för att va den äckligaste pundarn fan fattar inte att vissa tjejer faller för han :SSS

  Reply
 19. danne november 27, 2013 at 9:21 e m

  jockiboi= sveriges största skämt , han ser ut som en liten pundarf*itta som tänder på 14-15 åringar sen sitter han och grinar som en fucking 12 åring hela tiden , varför faller inte tjejer för usama bin laden han e iaf känd för endast en sak han e terrorist döö jockiboi vider

  Reply
 20. Emma december 13, 2013 at 6:09 e m

  du är bäst. bryr sig inte vad snnsn tycket du
  r bäst. gillar dina tatueringar

  Reply
 21. adrian december 15, 2014 at 3:57 e m

  paow varför kallar du jockibois flickvän för trashig och jockiboi är mycket bättre än du på blogga

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *