Paradise hos min älskling

Efter att jag var med på programmet tog jag taxi raka vägen hem till älskling – Daniel – på Söder där vi kollade på Paradise och ja, jag vet att ni såg mig ”mysa” i TV men ja, sånt är livet.

Jag ångrar ingenting eftersom att man väldigt lätt glömmer bort kamerorna och man lever ju bara en gång. Tillbaka till kvällen. Vi lagade världens godaste pasta med egenlagad pesto som smakade så himla gott, för en gångs skull lagade vi inte ett recept ur ”Daniel Paris kokbok” utan testade någonting nytt. Jag tycker jag och Daniel ska skriva en ny kokbok tillsammans faktiskt för let´s face it, vi ÄR ”tjockisar” i smyg <3

BTW, angående Paradise Hotel ikväll. Vad tyckte ni om avsnittet?!

P3380167
Hittade mig själv i tidningen!
P3380171
Sallad!
P3380172
Lite rödvin till, gott!
P3380173
P3380175P3380176Babyboo, I love you <3

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (18)
 • Emma

  Va de du som hade sex i slutet av programmet? 🙂 läste nämligen din insta för två dagar sen att du fick ligga haha :p nyfiken

 • IDa

  BÄSTTT ÄR DU PAOWWWWWWW! det är du som gör paradis hotel grymt fett och rolig, du samir och jesper den muskliga är bäst fannnnn speciellt du

 • IDA COOLIDZ

  Helvete så bra Paulinaaaaaaaaa, om någon är taskig eller säger något elakt om att du la bazz, ring mig så skickar jag en påse med kattbajs till dom.

 • johanna ♥♥♥

  Du är skön Paow, gör din grej liksom! Klart du inte ska skämmas 😀

 • Lotten

  Nej, om det var du som de filmade när de hade sex och det lät sådär grisigt i mickarna så usch! Då förstår jag Hugge. Det var äckligt. och inför hela Sverige dessutom! Som om alla dessa galna tatueringar inte räckte. nej, detta gillade jag inte. En bloggläsare färre. 🙁

 • Hehe

  supermannen.se :OOOOooooooooooo

 • Anonym

  Haha asså så jävla skön, skratta ihjäl när jeppe ba skicka yoggigen eller vad han sa och du ba vad är det för nåt? Skratta ordentligt där hahaha

 • Penny

  Go Paow! Skit i vad folk säger du är grym! Det är ju skitsamma vad folk säger, o det är verkligen skitsamma hur många man legat med. Vem bryr sig? O de som bryr sig är inte värda att lägga energi på. Så du gillar sex? Good for you! Det är många tjejer som tyvärr inte gör det. Fortsätt gör din grej så länge DU mår bra. Det är det viktigaste! Jag har aldrig förstått varför man är en slampa för att man gillar att ligga…

 • Nettan

  Håller med dig om att leva livet 😛 men JAG har aldrig vågat ha sex i TV. Tror inte familjen blir så stolt över en men ja det är upp till var och en. Hoppas du vann i alla fall

 • Anna

  Fattar inte hur du kan ligga med det där äcklet… i TV dessutom! 🙁

 • Mimmi

  Du är väl typ som jag alltid tänkt mig att du varit när jag läst din blogg, fast än lite mer… Hoppades så att jag skulle bli positivt överraskad! Egentligen är jag nog mest besviken på skitsnacket. Vet inte om du sett norska Paradise Hotel? Där fanns det iaf en tjej som hette Isabelle. Herrgud, vilken bra tjej! Hon hade också sex i tv och så vidare. Men även fast hon inte gillade en viss person exempelvis, så stod hon upp för denne i situationer när hen blev orättvist behandlad.

  Det är ju ditt liv iaf och jag tycker det är asbra med alla som gör som dem vill. Det bästa man kan göra är ju att skita i vad andra tycker (däribland mig)! 😀 Så det vill jag ge dig cred för. 🙂

 • Frida

  Nåt jag tänkt på är att du ser rätt sur ut ofta, kunde inte ens hälsa när ”småstadstjejerna” kom in osv . Ger ett tråkigt intryck av dig, trodde du va mer öppen och glad faktiskt men än så länge har du inte visat det 🙂

 • C-J

  Hmm Jeppe alltså!?! Han blev kallad för neandertalare i programmet. Säger väl det mesta.

  Svar: Är du läskunnig? Jag var hos Daniel…

 • Sara-Anna

  Du ska absolut inte skämmas för gårdagens program miss Paulina!!! Paradise hotel är
  till för att festa, ha kul och mysa på vilket sätt man nu än har det.
  Och alla kan kalla vad de vill men det är underhållning på hööög nivå. Alla som tittat
  är medvetna om vad som kan hända under tiden de tittar, så varför titta om man inte gillar mys!? Sex är för övrigt helt naturligt och varför skämmas för en sån sak?

  Gör din grej och bry dig inte vad andra tycker! Du rörde om i grytan bruden, wooopaaa!

 • frida

  fan vad du är bra paow, hoppas du stannar sjukt länge i paradise och sätter på massa fler!

 • Alexandra

  Du är bäst i Paradise 😀

  Läs gärna min blogg. En pysselgalen, 21-årig mammas vardag.
  http://aalexxandras.blogg.se/

  Mvh
  Alexandra

 • My

  Men Paow! Du är ju snygg! Jesper är ju den ABSOLUT fulaste killen so far i programmet! Nästan lite gulligt att du valde honom :/

 • Helena

  Du är sjukt snygg i håret idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *