Hos Natacha Stockholm

Är hos Bobby och ska fixa håret. Och jag har lovat mig själv att aldrig mera ha löshår… Vill verkligen försöka att ge det lilla hår jag har en ärlig chans att växa ut! Vad tror ni?

image

Tröttmössa

(Visited 158 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. lala november 7, 2013 at 12:15 e m

    va har hänt med bloggen? den är ju typ 8 centimer smal! ser ut som en mobilblogg men ja sitter ju vid datan..

    Reply
    1. Maja november 7, 2013 at 4:17 e m

      Ta bort ”m”et där uppe där det står http://www.m.paow.se (har jag för mig). Vet inte varför men ibland kommer man in på den mobilanpassade versionen 🙂

      Reply
  2. camilla november 7, 2013 at 1:14 e m

    Du måste ju seriöst göra ett inlägg vafan du håållt på med under veckorna man fattar noll

    Reply
  3. Linnea november 7, 2013 at 3:55 e m

    Jaaa! Så mycket bättre:)

    Reply
  4. Elina november 7, 2013 at 8:09 e m

    Ja paow, du var jättefin när du hade ditt egna korta hår utan massa nött tråkigt löshår. Jag förstår att du trivs bäst i det men du var så jävla snygg i kort hår!! Du ska vara glad över att du är det, du har den ansiktsformen att ha just kort hår! 🙂

    Reply
  5. Hanna november 8, 2013 at 12:11 f m

    Jag hade EXAKT samma hår som dig. Tunt, sönderblonderat och slitet i allmänhet. Tillslut kände jag att hårförlängning bara gav med bakslag och inga fördelar alls, det fortsätta bara att förstöra mitt hår. Tillslut fick jag kala fläckar, då fick jag nog och lovade mig själv ”aldrig mer hårförlängning”. Tro mig, det är SÅ värt det, man känner sig så mycket fräschare, en enorm skillnad. Man känner sig liksom friare och slipper stressa över att ”mitt löshår” kanske syns. Det tar sin tid, kanske ett år innan du börjar känna dig självsäker igen men det är så totalt värt. Mitt tips är att klippa håret så mycket som det behövs i början, det gjorde inte jag vilket ledde till att mitt hår tog sig en evighet att växa ut. Försök att färga håret i din naturliga hårfärg så att du slipper färga det så ofta. Använd hårolja och låt bli att duscha håret allt för ofta. Kanske känns jobbigt nu men tänk den dagen då du känner dig riktigt fräsch och snygg, bästa känslan! +Jag anser att du är mycket mycket finare utan hårförlängning, tusen gånger sötare och snyggare.

    Hoppas mitt pep-talk var till tjänst. Kramar!

    Reply
  6. Hanna november 8, 2013 at 12:12 f m

    Du är fin i kortare hår också! Du ser äldre och mognare ut bara.

    Reply
  7. A november 8, 2013 at 9:50 e m

    Använd Ricin-olja (finns att köpa på apoteket för typ 70 :-/flaskan). Massera in, ha i det som inpackning, alt. sov med det i, gör så en gång i veckan. På 4 veckor har håret växt typ 10 cm! Alltså det är sjukt. Du måste prova! Googla på Ricin-olja och kolla själv!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *