#ParisPratar

Jag tänkte tipsa er om en grej som min vän Daniel håller på med just nu, nämligen en föreläsningsturné om drömmar, självkänsla, medialiv, skoltid utbildning och om hur det är att känna sig utanför som ung.

Jag vet hur hårt Daniel har jobbat med den här föreläsningen och framförallt vet jag hur mycket tid och energi han lagt ner och själva föredraget är så jävla bra. Han brinner för det här. Det är rått, äkta och det är den riktiga Daniel Paris. Bara det att ingen har sett honom så innan, förutom jag och hans andra vänner som faktiskt känt honom i flera år. Men alla andra, som sett/hört Daniel på TV, radio och i bloggen och fått ett visst intryck av honom kommer bli helt chockade av den här sidan. Den är mogen, vuxen och ärlig.

Daniels föreläsning går att boka till högstadieskolor och gymnasium över hela landet så ja, jobbar du inom skolan, sitter i elevrådet, är klassordförande och vill boka Daniel eller vill ha mer information om #ParisPratar så maila till [email protected] eller ringa 070-5532901

Kolla på klippet här ovan för ett litet smakprov, får gåshud av att titta på det!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *