Jag har börjat skänka pengar till Greenpeace.

Jag har tänkt efter. Och jag vill bli en bättre människa och försöka att rätta till dom misstagen jag gjort. Tro det eller ej men jag vill böra sopsortera och värna mer om miljön. I sommras så bestämde jag mig för att börja köpa smink som inte är testat på djur och ska härmed aldrig köpa päls. Sen så vet jag inte riktigt än vad det är att värna om miljön men jag är öppen för förslag och är redo för första gången i mitt liv att lära mig. Så jag kommer att från och med nu börja skänka 300 kr varje måndag till Greenpeace!

Men nu är frågan. Vad är Green Peace? Gå in och läs med på http://www.greenpeace.org/sweden/se/

_41231558_afp_greenpeace416

Ni som även är insatta i Greenpeace. Kan ni berätta med era ord vad det är för något?

(Visited 64 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. E november 7, 2013 at 6:35 e m

  Heja paow! Greenpeace är enligt mig en av de få organisationerna i världen som alltid sätter djurens och naturens rätt i först. Det är så många andra organisationer och företag som exploaterar våra djur och vår natur. Därför är organisationer som greenpeace så otroligt viktiga, och det är jätte bra att du tar ställning och visar vad du tycker är viktigt och att det är coolt att stå för det man tror på.

  Paow for president!

  Reply
 2. Erica november 7, 2013 at 6:49 e m

  Kolla filmen sharkwater!!!

  Reply
 3. Giz november 7, 2013 at 9:25 e m

  Greenpeace är en organisation som värnar om att allt ska gå runt, att nästa generation också ska ha en frisk planet. GP satsar på att få klimatsmarta bilar, hus och hem, båtar, flygplan osv.
  GP vill få bort miljögifter från tex kläder som tar död på stackars människor i 3:e världen när dem görs, men som även påverkar oss, gift som sitter i våra kläder försvinner sedan ut i våra vattendrag när vi tvättar och hamnar i naturen och skadar miljö o djurliv.

  Dem vill bevara biologisk mångfald så som utrotningshotade tigrar och orangutanger, i dagsläget skövlas deras hem för att ge plats för tex palmoljeträd, palmolja finns tyvärr i väldigt många produkter så som kakor, smink, hudprodukter osv.

  Greenpeace missuppfattas många gånger som våldsamma miljömuppar som tycker folk ska tugga gräs, men de människor som inte kommit längre i sin tankeverksamhet ska ju uppenbarligen läsa på lite mer.

  Reply
  1. Kärnkraft- ja tack! november 10, 2013 at 3:34 f m

   Dock gör ju greenpeace väldigt många barnsliga saker också så som att leka kurragömma på kärnkraftverk.

   Reply
 4. A november 8, 2013 at 1:30 f m

  fortsätt framåt på detta sättet kära människa, även om jag så inte känner dig och du inte mig så vet jag att du gör ngt bra just nu.

  Reply
 5. Astrid november 8, 2013 at 3:01 f m

  Men vilken jävla kanongrej! 🙂 Tusen tummar upp!
  Greenpeace jobbar aktivt för att stoppa alla sorters miljöbovar. Gift i kläder, överfiske, skövling av regnskogar, gmo odlingar, miljövidriga energikällor, ja listan kan göra milslång. Just nu är gp i full gång med en aktion mot shell och gazproms fruktansvärda oljeborrning i Arktis så visa gärna ditt stöd genom att skriva på protestlistan på deras hemsida (Och glöm inte att dela den här på din blogg, så att fler kan ta sitt förnuft till fånga!) Ju fler som sätter sig emot desto bättre för det är bara med opinion som vi kan stoppa kapitalisterna. Under en aktion tillfångatogs för ett par veckor sedan ett stort antal modiga aktivister som nu sitter fängslade i Ryssland anklagade för sjöröveri, visa ditt stöd till dom genom att skicka det färdigskrivna brevet till regeringen som finns på gp:s hemsida och kräv deras frigivning! Heja!

  Reply
 6. M november 8, 2013 at 8:48 f m

  Vad roligt att höra!! Jag blir så glad över ditt beslut! Kram

  Reply
 7. Linda november 8, 2013 at 8:09 e m

  jag är med och skänker redan varje månad 🙂

  Reply
 8. kajsa november 8, 2013 at 10:28 e m

  äntligen paulina! du var en utav dem bloggare som verkade vara cool, men jag valde att ej besöka din blogg då du köpt mycket päls genom tiderna. skönt att du fått upp ögonen för hur dessa individer faktiskt har det och lider för pälsjackors och andra kläders skull! Bra där!
  nu gäller det bara att sprida det du vet och göra ännu större skillnad!
  🙂

  Reply
 9. Per november 9, 2013 at 3:02 f m

  Förr var Greenpeace bra och värnade om naturen. Men nu har det utvecklats till en extremistorganisation som bara är ute efter pengar till höga löner och stor organisation.
  Varning för Greenpeace !

  http://www.klimatupplysningen.se/2013/10/19/greenpeace-utveckling-till-extremistorganisation/

  http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/315555#svtTSComment-357565

  ”Det spelar ingen roll vad som är sant, det är bara vad folk tror är sant som har betydelse.”
  / Paul Watson, grundare av Greenpeace

  Reply
 10. Mia november 9, 2013 at 9:21 f m

  Åh vad bra! Jag är själv Greenpeace-aktivist och har varit på aktioner i flera länder. Man gör verkligen skillnad! Nu skänker jag också pengar för jag har blivit lite gammal för att sitta häktad haha! Underbart att höra, ingen kan göra allt men ALLA KAN GÖRA NÅGOT! kram

  Reply
 11. Kakan november 11, 2013 at 2:08 f m

  Grymt att du gick med i Greenpeace!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *