12 Comments

  1. Diana december 16, 2013 at 8:55 e m

    Har hissat dig i ett inlägg 🙂 Kolla om du vill! ^^

    Reply
  2. En flicka som är stark december 16, 2013 at 9:10 e m

    Fint!! Du ser så glad ut 🙂

    Skriver på min blogg om kampen på behandlingshem mot ätstörningar och borderline och hur det är att vinna tillbaka livet efter flera år med psykisk ohälsa, sjukhus, anorexia och rakblad! Häng gärna med!

    Reply
  3. matilda december 16, 2013 at 9:50 e m

    SÅ SNYGG ÄR DU !

    Skriver om psykisk ohälsa.

    Reply
  4. Sofia december 16, 2013 at 11:02 e m

    SAMIR ÄR ORREEEEE, hUR kunde han göra så mot anja???????????!

    Reply
    1. Meja december 17, 2013 at 1:21 e m

      Varför skriver du det på Paulinas blogg?

      Reply
  5. Isabelle december 16, 2013 at 11:18 e m

    En fråga om PH: När ni kollar på programmet nu i efterhand, vet ni redan om allt som hänt då? Tänker t ex på kvällens avsnitt där det kaosar mellan samir o anja (okej att du vet eftersom du var en del av det, men anja t ex)?

    Reply
  6. lias december 17, 2013 at 12:21 f m

    Jag fattar verkligen inte hur lång tid som komprimeras till varje tv-avsnitt. Är det bara en dag som blir ett avsnitt, alltså att en veckas tv-avsnitt är 3 dagar på PH?
    Är förresten inte roligt att kolla nu då istället för att tycka att det du och Jeppe hade var sött, så äcklas jag av honom. Jävla vider han är.

    Reply
  7. Diana december 17, 2013 at 6:32 f m

    följ min blogg om psykisk ohälsa. Jag lever med diagnosen schizofreni, ätstörning m.m. men också dagar av lycka! 🙂

    Reply
  8. Amanda december 17, 2013 at 7:57 f m

    Alla verkar reagera extremt starkt på gårdagens avsnitt, såg att flera kommenterat på de andra deltagarnas bloggar med. Det trista är att PH verkar ta fram allas sämsta sida. Folk som skriver att tjejerna är horor/slampor/slynor bara för att de har sex öppet, medan killarna får high fives och ”Jeppe är kung” när han beter sig som ett svin. Jag blir orolig för hur programmet kan påverka ungas syn på kvinnor.

    Alla killarna i programmet verkar ju för övrigt ha en vidrig kvinnosyn. Jeppe som sa till Samir att han skulle få high fives av killar om han låg runt, men att tjejer bara skulle tycka att han var gullig om han lät bli, och att killarnas syn var viktigare. Hur alla killarna pratar om er tjejer, som om ni vore objekt (framför allt om Emelie och hennes bröst) och att de säger saker som att ”nu har det kommit in en ny slampa i huset”. Jeppe, Niklas, Jesper och Samir framför allt verkar ha en vidrig kvinnosyn – och jag är så glad att du inte längre är med Jeppe.

    I de flesta umgängen så är kvinnosynen faktiskt bättre (tex i mina umgängeskretsar), så det behöver absolut inte vara norm att killarna bestämmer, att killarna pratar på det sättet om kvinnor eller att killar skulle få high fives för att ha sex. Jag hoppas att alla inser det och aktivt arbetar emot den här typen av beteende (och inte bara ger upp med inställningen att alla killar är så).

    Kram till er alla.

    Reply
    1. Till Amanda december 17, 2013 at 6:34 e m

      fan vad jag håller med dig amanda. Blev faktiskt riktigt irriterad hur killarna på Flashback skrev hur grym jeppe var och kung osv, och samtidigt snackar skit om Emelie. Men förihelvete det var ju jeppe, samir och niklas tror jag som börja med allt detta, de trigga det här och kom med sina vidriga äckliga åsikter om allt. Speciellt Jeppe såklart, fick samir att hamna i gruppförtryck och tror att tjejer tycker man är en hora om man inte knullar runt, herregud finns hur många som helst som inte gillar att ligga runt eller ha sex mycket, varför ska såna få skit eller känna sig som nollor för det.

      Reply
  9. Sanna december 17, 2013 at 4:16 e m

    Fin 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *