Tänkte passa på att kommentera gårdagens pogram. Och visst kalla mig tråkig. Men jag är inte den personen som snackar speciellt mycket skit där inne eller nojar upp mig. Det enda jag gör är väl typ att lyssnar mycket på vad folk säger. Jag gick inte in i Paradise Hotell för att vinna. Jag behöver inte pengarna som många andra där inne behöver och tar den på 100% allvar. Jag var mest mig själv, sket i att prata taktik och fokuserade på dom människorna som jag bryr mig om.. Sen så får ni se hur det går senare 😉 Jag gick inte i Paradise för att träffa nya människor! Sen att jag fortfarande är med samma kille innne i huset är ju det man letar efter. en stabil partner.

Igår så kom ju Emelie in i pogrammet och Anja nojade sönder. Samir lyssnar ganska så mycket på vad andra säger så det var lätt för dom andra att tjata till sig honom. Vilket var min plan också. Emelie vann twisten mellan mellan henne och Magda och fick flytta in med Samir. Jag och Jeppe hade sex och efter sexet så går jag in i Emelies och Samirs rum och frågar efter en tändare och helt plötsligt så ser jag att jag stör något och går ut. Och då så kommer Emelie och Samir efter. Då får nog jag den ultimata idén om en 4kant. Som faktikst inte skedde på riktigt. Jag och Jeppe hade ju PRECIS haft sex så ingen av oss var spciellt sugna. Vi var nog mest fulla och såg det som en rolig grej. Min plan från början med det hela var att jag ville spela ut Anja eftersom jag störde mig så HIMLA mycket på henne där inne(nu snackar jag dåtid inte nutid)… Gick runt och blev sur över småsaker och trodde hon var lite bättre än alla andra.

Sen att folk kallar Emelie fula saker tycker jag är fel. Hon är exat lika frigjord som mig när det gäller sex. Och ja det kanske var taskigt mot både Anja och Samir… Men tänk efter. DET ÄR TV, och det är faktikst ett spel. Och om jag ska vara ärlig så tror jag att Emelie kommer att få som hon vill inom sinnen tid.

Missa inte PARADISE HOTEL ikväll kl 22.00 på TV3!

images-1

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (55)
 • Jeanette

  DU är fett bra paow! 😀

 • Carolin

  Man skämms ju varje gång man ser på det där programmet, fatta att ens föräldrar, morföräldrar och farföräldrar kan se programmet. Du kanske tycker det är skit tufft att ligga i tv nu men vänta bara, du är endast och enbart pinsam.

  • Marcus

   Carolin, den som ändå är mest pinsam här är du. Att du följer en brud som du inte alls verkar tycka om och även klankar ner och diskriminerar en person över internet på hennes blogg, som du frivilligt läser. Dra om det inte passar dig och din tråkiga personlighet!

   • Till Marcus

    Nu håller inte jag med så mycket med Carolin och faktiskt efter jag såg intervjun med paow som gick på 4:an eller 1:an så tyckte jag mer om henne och hon känns mer mogen efter paradise hotel om jag inte har fel men jag förstår inte varför du marcus ska klassa carolin tråkig bara för att hon uttrycker sig på det viset?
    Jag kan tänka mig att du tycker att hon är tråkig bara för att hon inte skulle kunna göra samma sak när det gäller sex eller ‘flippa ur’ och leva livet som yolo. Nu drog jag exempel här.
    Men varför tror folk att man är tråkig eller en nolla bara för att man inte vill visa upp sitt sexliv eller leva ett liv med party och alkohol. Jag är en sån som bara har haft sex med en kille i hela mitt liv och jag är runt 25. Jag festar aldrig och får så mycket skit för det.
    Man kan ju ha roligt på många andra sätt, att leva livet handlar inte bara om sex och alkohol.

 • ellenahlen

  Bästa citatet

 • Suzzi

  Meh, du skriver först att du e singel, sen är du plötsligt ”fortfarande tillsammans med samma kille du hade sex med i PH, dvs Sveriges fulaste kille? Pardon me but it makes no fucking sense.

  • Tröga jävlar

   Meeeeh trög eller?! Hon skriver ju att hon ännu är med samma kille INNE I HUSET!! Inte nu förfan

  • BAAAH FÅTT NOG

   HON SKRIVER JU I HUSET. LÄS VAD HON SKRIVER. FORTFARANDE MED SAMMA KILLE JUST NU, ALLTSÅ AVSNITTEN SOM GÅR PÅ TV NU. KAN NI INTE BARA TÄNKA TILL NÅÅÅÅÅGOOOOON GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG

 • tina

  Bra paow att du spoilar framtida avsnitt!
  ”Och om jag ska vara ärlig så tror jag att Emelie kommer att få som hon vill inom sinnen tid”
  Med andra ord så kommer emelie få ut samir!

 • Sofia

  White trash! Både du & Emelie.

  • Sara

   Men Samir, Jeppe och Niklas får ha sex i tv och då är det helt lugnt?

   • elin

    där satt den;) känns väl lite medeltida att blame allt på tjejer men inte killar. ryck upp er för fan o läs på lite om era egna rättigheter tjejer och följ inte normen:)

   • wilma

    Tjejer som kränker ner andra tjejer för att dom har kul och ligger runt.. Är riktiga sopor!
    Men det kommer du väl förstå när du växt upp och din hjärna mognat till lite grann så du tänker innan du skriver nått sånt.

 • Dea

  Love u :D!!!! fattar inte att folk orkar bry sig så mycket om detta, det är paradise hotel! Sluta kommentera om ni inte gillar programmet och framförallt, sluta kränka folk ni inte känner! Samt kom inte med yttrandefrihetssnacket för i så fall vet ni inte dess riktiga innebörd.
  Fortsätt vara awesome Paulina!
  Kram!

 • M

  Vist att de äh kul att läsa om dina tankar kring programmet, men lägg för helvete av med att avslöja saker! Du förstör hela vitsen med att följa programmet. Anledningen till att jag kollar är för att du är med, vilket många andra också gör. Nu går det inte att läsa din blogg längre! Hade du hoppat över sista meningen detta inlägg hade de varit klockrent…………

 • Emma

  Du är bara bäst, enough said. 🙂

 • Sandra

  Emelie – djävulens ansikte

 • Sassa

  Usch trash du är

 • E

  Åh vad du ljuger 🙁 varför ser man i det oklippta inlägget att jeppe’s brallor åkt av för då? om ni inte hade sex?

 • Emil

  O för i helvete, WTF? avslöjade du just verkligen programmet? Fy fan vilket billigt litet wt första och sista gången jag läser en blogg.

  Och jo du förresten, så kan jag inte förstå hur man knullar i TV. O just ja, WT från fattiga familjer brukar väl vara lite så där ”jag är udda, det är något bra”. Nej det är jävligt pinsamt.

  Svar: fast jag är uppvuxen i adelsfamilj.

 • Gäst :)

  Kollar inte på paradies hotel eftersom jag tycker de tillhör ett av de mest tragiska inslagen i svensk nutida kultur. Du skriver dock i inlägget anledningar som inte är varför du är med, varför är du med då?

  Sedan finner jag det spännande att du säger att du inte är en av de som snackar skit där inne, hur är stämningen där inne isåfall, med tanke på att din blogg, de få gånger jag besökt den är överöst i skit du skriver om allt och alla? Ärligt talat är jag mäkta förvånad över hur du lyckats hålla dig kvar i bloggtoppen med tanke på ditt kassa beteende och din avsaknad av respekt för dig själv och andra människor.
  Slår det dig aldrig, att man kan vara ”fuck the world” och ha jävligt kul utan att klampa på lik och sprida drama och vara respektlös och förnedrade, mot sig själv och andra? Det är också fullt möjligt att vara ”fuck the world” och ha jävligt kul samtidigt som man tar ansvar för sina handlingar och sitt beteende, och istället för att såga andra, faktiskt ibland erkänna att man gjorde fel, utan att romantisera och glorifiera det. Du gör ofta jävligt vidriga saker mot dig själv och andra, och din attityd gentemot det, är helt ärligt, den värsta jag någonsin sett. Det skrämmer mig att småtjejer faktiskt tror att man skall bete sig så. Jag vet att du kan vara en bra person om du vill, det kan alla vara. Jag förstår inte varför du på alla möjliga sätt försöker vara den sämsta möjliga i sånt fall, när du har fantastiska möjligheter att vara den bästa möjliga.

 • my

  Jag fundrade igår om jag verkligen ska fortsätta kolla paradise…
  Emelie var min favorit av tjejerna förut, men nu har hon sjunkit en del i mina ögon!
  Och jaa, du ska vara så trashig som möjligt..

 • Sabina

  Haha det var bara på tiden att någonting kul och spännande faktiskt hände! Som du säger, det är tv och vi vill se lite action.

 • sandra

  får hon ut samir så är paradise hotel inget annat titta på längre, för han var det fina o roliga att se på;)

 • Kungmarkatta

  tack för spoilern din apa

 • Maria

  Anja verkar vara en stor jäkla mes. Fy vilken tråkig människa.

 • Micki

  Den TV ni är med i är PÅ RIKTIGT – ni är inga karaktärer – NI ÄR NI.

 • Bea

  Missa inte Melbas galna julkalender med 50% rabatt på över 200 varor idag 18/12
  http://www.melba.se

 • Anna Katana

  Dessutom borde inte folk ge Emelie skit. Samir hade ett val, hade han inte behövt. Var han som gjorde bort dig rejält.

 • ...

  mådde påriktigt dåligt. stackars samir. tänk om han varit tjej? samir uttryckte sig från första början att han aldrig skulle kunna röra emelie, att hon är inte alls hans typ, att hon ser ut som en man. sen tjatar alla sönder han o stackarn kan inte stå emot grupptrycket. nej kändes väldigt förnedrande.

 • ...

  jeppe (han du knullar i ph) är ingenting för dig! bli inte offended av det jag säger nu MEN jeppe verkar vara en stor jävla tönt. jag tål han inte. hans personlighet är äcklig. och han är ingen du ska ha ett förhållande med. och för att inte tala om hans utseende? ser ut som en röd spritglansig tomat som saknar ögonbryn och har vitt hår. och en bred jävla bonndialekt.
  du kan bara inte se det eftersom du är förblindad! men han förtjänar dig inte och hoppas du inser det. tack o hej

 • Sandra

  Meeeh spolier! Jag har inte hunnit se veckans avsnitt ännu ju 😛

 • blondie

  jag tycker om samir.. synd att jeppe o ni andra e så elaka. ok att man vill ha ut någon men att pusha en till att göra saker är fel….
  man ska fan aldrig bestämma åt någon vem personen ska ha sex med!! hade jeppe svårt att få upp den verkade det som…. när ni hade fyrkant. han försökte såg det ut som..

 • emelie

  alltså förlåt för att jag ärlig nu, men paow du är så mycket finare än jesper! Jesper kan vara det fulaste som nånsin skapats. du skulle passa så mycket bättre med samir, ni är på samma nivå 🙂

 • Tilda

  Jag stör mig på att hon leker fin (anja)

 • Anonym

  Men snälla.. Vad spelar det för roll om föräldrar och deras föräldrar ser programmet? Alla har sex, vilket alla som föds och lever är bevis på. Bara för att vissa inte har sex i tv eller in public betyder inte det att dom inte ha sex. Alla vet hur det går till och alla vet att det känns bra och är naturligt. Så vad är problemet? Varför är sex tabu?
  Kan inte folk bara förstå att alla är olika och tänker på olika sex. Tycker du att det är pinsamt att ha sex i TV – HA INTE SEX I TV. Men om andra vill ha sex i TV, så ska andra få ha sex i TV.

  Sen tycker jag inte att man ska döma utan att själv ha varit inne i huset, druckit, träffat en snygg kille, känt suget. Jag kan lova att fler hade gett med sig än stått emot.

 • Leona

  Gumman du e bääääst, så jävla avslappnad o tålmodig o uppmärksam på människorna runt omkring dig. Skönt att du kastat Jesper, han o hans begåvningsnedsatta vän Jeppe kan ha varandra.

 • Matilda

  Tål inte den där Emelie. Flasha tuttarna så fort hon får chansen & hennes konstiga under/över-bett? Nä,den där käften är det något tokigt med..

 • Nikaia

  jesper och hans rövslickare är så vidriga människor! särskilt jesper som verkligen verkar tro att han är något, när han bara är ett whitetrash. tycker det är obehagligt så manipulativa många där inne är, & det är inte en egenskap som bara kan dyka upp så där, de är säkert precis likadana på utsidan. usch!

 • Sandra

  Anja har ju för fan hånglat med både Jeppe och Niklas men det är inget hon tänker berätta för Samir.

 • anna

  Tycker Anja verkar vara en jättegullig tjej, och Samir verkar vara en bra kille, även om han gjorde fel, men han va ångerfull och Anja blev ledsen, medans Emelie bara skrattar och tycker det är kul att trampa på andra människor. Man sårar väl inte någon medvetet sådär, även om det är ett spel så gör man inte så. Hoppas verkligen Emelie åker snart, hon verkar vara en känslokall egoistisk person. Och hoppas Samir kommer tillbaka och att Anja blir lite gladare!

 • micha

  Snacka om att du både är och ser billig ut. Kanske dags att börja göra knipövningar och träna röven, hört att du är rätt slapp

 • Anonym

  Fett taskigt av dig med att du var med jesper, jeppe och niklas att splittra på samir och anja. De var supersöta tillsammans och ni förstörde allt för de. Har absolut inget emot dig Paow, snarare tvärtom jag tycker om dig jättemycket och vill verkligen att du ska komma långt. Men umgås för sjutton inte med EMILIE DEN JÄVLA BITCHEN! Usch har inte gillat henne sen början usch jäääävla idiotbarn… förlåt att jag svär och är taskig mot henne men hon är bara för mycket.. Förstår inte vad du ville Samir? Men du är fett skön att du försöker hålla lågt och hålla dig i bakrunden men trodde faktiskt inte att du skulle gå så lågt så du var med emilie. Förstår Anja absolut, hon var kär och blev ”dumpad” eller sårad. Det spelar ingen roll om det är ett spel eller ej, man kan även ha känslor i tv.. Det är FETT LÅGT av hela paradise hotel gänget att prata skit och sånt om Anja för att hon inte vill ha sex i tv, vafan.. Det hade jag inte velat. Det är ju bara ni andra som inte tänker på att ni har fan sex inför hela svenska folket. Vad tänker ni med.. hahahah har fått ut min ilska nu så tack för mig. Hejar fortfarande på dig paow, anja, aina, thobias och niklas. fett synd att samir åkte, han var den bästa i ph!!!

 • Mimmi

  Men alltså snälla rara ^^, sluta skyll på att det är ett spel!
  Man behöver inte vara elak för att det är ett spel.

  Ni är som ni är.

 • Robin

  Snacka om att vara motsatsen till flickvänsmaterial. Undra vilken svag individ som står ut och hålla dig hand i hand på stan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *