Sitta på tunnelbanan i en halvtimme typ påväg in till stan.. Då finns det bara ett enda val och det är Aloevera drycken. Jag gillar original men testade i förra veckan den nya citron som är påväg ut i butikerna snart ibörjan av Januari. Så god!

Det var många av er som frågade på instagram om vad Aloevera faktiskt är, kolla in hemsidan – aloeveradrycken.se

paows
Vilken gillar ni bäst Original eller Gojibär?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (13)
 • fii.blogg.se

  är den verkligen såå god? jag har kollat in den några gånger med aldrig köpt den..
  vad tycker du den gör för dig? förresten, hoppas du kommer långt i PH 😉

 • Louise Hannu - JULTÄVLING -

  Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett shamballa-inspirerat armband värt 299 kronor! Två stycken vinnare får vardera armband, tävlingen avgörs på julafton!

  Var med och tävla här:
  http://misslouise.se/2013/december/tavling.html

  Kram på dig, och god jul! 🙂

 • johanna

  GOJI älskar jag, men original med! men har typ fördruckit mig på den då jag var i rumäninen. 20 kr för 1,5 liters flaska! 😀

 • Jonna

  Hej jag är en 27 årig tjej som driver en blogg om psykisk ohälsa men jag har ingen ” depp” blogg där jag skriver att allt är skit, men jag skriver de dagar jag mår dåligt. Men jag skriver också om de dagar som är bra.

  Följ med på min resa till att bli frisk. Och att kunna bli ” Jonna” igen. , kommentera gärna och fråga om ni känner att ni vill ha svar på något och förhoppningsvis så kan jag svara på dom.

  All min kärlek till er som läser.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 • Skvallerbruden

  Den nya skvallersidan för dig som älskar att läsa om olika bloggare och deras liv.

 • Anna

  Jag tycker att den med kokos är godast. Finns iallafall på ica här i min by i Roslagen 😀

 • cissi

  Tänkte bara höra med dig om du är medveten om att dom dryckerna innehåller aloin vilket är giftigt i en viss mängd.. självklart är det okey för en vuxen människa att dricka en flaska då och då, annars skulle dom inte få sälja det men skulle till exempel ett litet djur eller ett barn få i sig en flaska så finns chansen att dom blir väldigt sjuka.. jag vet bara om ett märke som har aloinfri dryck och det är den jag dricker dagligen. Tänkte bara varna dig, sen får du självklart dricka den om du vill men håll det till en lagom mängd och utom räckhåll från mindre varelser 🙂

  Men nu ska jag inte vara en bitterfitta! Hejar på dig i PH! Nyfiken på vad som kommer hända ikväll 🙂

 • Linnea

  Hej paow! Stämmer de att du haft en ätstörning…? Jag själv har en, väger 35 kilo till 1.68 cm och håller på att svälta till döds. Hur vände du din ätstörning? Kolla gärna på min blogg, skriver öppet om ätstörningar, depression och ångestattacker.. Kram <3

 • Emelie

  Ett tips är att köpa riktiga aloevera produker. Dessa drycker som du tipsar om lurar bara folk då det till 99% består av vatten och då hjälper det inte hur bra aloevera än är…. 🙂

  /ASmallTownGirl

 • J

  Älskar Gojibär! Så himla god, dricker den hela tiden typ :’)
  Visste inte att det skulle komma en med citron, gud vad spännande! 😀
  kram

 • S

  Känns som din blogg är mer reklam nuförtiden … Aloe Vera, e cigg, alla dessa jävla ”luckor” … Besvikelse! Vill ju se mer av DIG fina paow!

 • Mia

  Aloe vera är jättebra för huden.

  Jag bloggar om aloe vera: http://aloeverablogg.blogg.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *