Idag var jag, Daniel Paris och Nina iväg och delade ut mat till hemlösa på Södermalm. Vi har planerat det här ganska länge och både jag och Daniel har ju bott på södermalm i flera år och pratar alltid om att det är sjukt att se så många människor sitta utan mat och dryck i det här iskalla vädret. Hur klarar dem sig? Det funkar inte och nu gjorde vi en liten grej för att kanske få folk att känna sig lite mindre ignorerade, lite mindre osynliga och lite mindre hungriga.

Mackorna kommer från cafe Paccini som vi har käkat på en del genom åren och dryckerna ja, det ser ni ju själva vart dem kommer ifrån, Vitamin Well. Det här var en sån liten grej från vår sida men jag hoppas ändå att vi på något sätt, Genom att blogga om det på våra bloggar/instagrams och ändå VISA UPP detta hos oss få folk att göra samma sak i sina områden…Det hoppas vi och jag vill även passa på att önska er alla en god jul från oss!

Idag var på riktigt den första dagen när jag fick riktig julkänsla på allvar. Första gången i år. Äntligen!

P3390150P3390151P3390154P3390158P3390159P3390160

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *