”Godmorgon”

Har ifs vart vaken ett tag. Har städat lägenheten helt själv för typ första gången någonsin själv. Haha bortskämd.. Är verkligen världens rörigaste människa. Kan vänta två månader med att tvätta, viker aldrig saker när jag packar. Jag kan nästan förstå att dom flesta killarna jag träffat inte klarar av att bo med mig. Det måste vara en konst! Den som stod ut med mig längst vart hugge! Det får han fan eloge för!

Igår så hängde jag ju med Daniel Paris innan jag drog hem till Tobbe och hade Ph kväll. Som ni säkert såg så kommer jag ju tillbaka. Tycker ni att jag borde börja kommentera varje avsnitt här på bloggen!?

Efter det så hämtade min gamla bekant upp mig i en limmo (haha fett cheesy det låter) så åkte vi runt drack lite skumpa innan han släppte av mig och Tobbe hemma hos mig. Myspys!

20131210-133742.jpg

20131210-133748.jpg

20131210-133737.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *