20 Comments

 1. amanda december 10, 2013 at 5:09 e m

  du är bäst 🙂

  Reply
 2. Karin december 10, 2013 at 6:46 e m

  En tanke, om du nu var me i PH for o fa fler lasare, nu nar de har kommit, varför inte blogga battre sa de stannar? Anledningen till att du tappade lasare var ju for att du skriver sa sallan. Varfor inte kommentera avsnitten som sands lite battre o ge garnet nu nar du har chansen? Kom igen Paow, Koooor!

  Reply
 3. Tove december 10, 2013 at 7:19 e m

  Du är så grymt jävla skön! Diggar dig starkt och att du verkligen står för allt som du är, grymt! 😉

  Reply
 4. Malin december 10, 2013 at 8:34 e m

  Vad kul du har tidigare sagt att en av anledningarna till att du gick in var att du ville visa en mer sann bild av dig själv. Och det har du verkligen lyckats med. Jag hade ingen uppfattning om dig tidigare, har hört ditt namn men aldrig läst din blogg. Och du verkar vara en störtskön tjej som är trygg i dig själv och har båda benen på jorden. Du är grym fortsätt vara du!

  Reply
 5. Tess december 10, 2013 at 10:22 e m

  Jag har en crush i dig. Du är fett awesome. Fortsätt vara du och stå på dig! Fina fina du <3

  Reply
 6. Elin Brunlöf december 10, 2013 at 10:32 e m

  Men ditt politiska snack alltså… HJÄLP!

  Reply
 7. Selin december 11, 2013 at 2:43 f m

  Vet du vad, om du inte kan något om politik så ska du vara tyst, du skämmer bara ut dig, du ser ner på muslimer, du har inte hört något bra om muslimer men har du tänkt på vad folk hör om dig, jag har verkligen inget ord för att beskriva hur dum du är när du pratar. Jag är född i Sverige men är ursprungligen från Turkiet och det är jag stolt över, och inga människor som dig kommer någonsin få dra ner oss BLATTAR. så okunnig som du är kommer nog inte människor att bry sig om vad du tror och tänker. och eftersom att du babblar strunt bara för att få läsare och tjäna pengar så blir jag inte överraskad om du säljer din själ och kropp.
  du har så många ”vänner” som inte är svenska och tro mig ingen är med dig för att dem älskar dig dem utnyttjar dig bara. sanningen svider tjejen men så är det ..

  btw FUCK SD

  Reply
 8. Hillevi december 11, 2013 at 1:54 e m

  så jävla gryyyym brud alltså, lite för lite koll på politik däremot men det får man väll läsa på ? Fortsätt som du gör ! Grymt stark tjej är du!!

  Reply
 9. emma december 11, 2013 at 3:21 e m

  faaaaaaan vad du är SNYGG kvinna! så jävla fin sminkning, helt sjukt. FINIS!

  Reply
 10. Emmy december 11, 2013 at 4:09 e m

  Så j*vla fin!! <3

  Reply
 11. Lina december 11, 2013 at 5:06 e m

  du är kuuuung paow älskar dig! och samir är jävligt skön! Den enda anledningen till att jag kollar på paradise hotel är för att du är med där!!

  Reply
 12. Mia december 11, 2013 at 8:46 e m

  Oavsett om du kanske är lite osmidig när det gäller vissa åsikter måste jag säga att du är så jävla awesome Paow! De som kallar dig för diverse skällsord är bara bittra över sina egna tråkiga liv. Keep up the good work! 🙂

  P.s! Hoppas du går långt i Paradise Hotel! Du är sjukt underhållande! :-*

  Reply
 13. mar december 11, 2013 at 11:16 e m

  Det är så fel att säga att det bara är icke-svenskar som skulle vara emot SD. Deras partiprogram är så vidrigt från början till slut, homofobt, höjer kärnfamiljen till skyarna, kvinnofientligt, hittar på konstiga lagförslag, och fruktansvärt rasistiskt skulle jag vilja påstå. Assimilering är aldrig okej.

  Reply
 14. Ellinore december 11, 2013 at 11:44 e m

  älskar dig paow!!

  Reply
 15. Mirela december 12, 2013 at 1:50 f m

  Paulina! Jag tycker att du är en överskön tjej!
  The woman came from a man’s rib. Not from his feet to be walked on. Not from his head to be superior to, but from the side to be his equal. Under the arm to be protected, and next to the heart to be loved.
  Islamskt citat – en av mina favoriter. Islam är fredens religion 🙂
  Hoppas att du får träffa på fler muslimer som har uppfattat isalm rätt 😉
  Kärlek till dig

  Reply
 16. Mirela december 12, 2013 at 1:56 f m

  Och en lite kommentar till Samir(skön kille)..(vet ej om han har en aktiv blogg) Bry dig inte om dessa Haters som säger att du skämmer ut muslimer..För att Only God Can Judge You..och om de är riktiga muslimer så borde de veta detta för att inom Islam är det en SYND att dömma andra människor.
  Kärleeek

  Reply
 17. Frida december 12, 2013 at 9:23 e m

  Fan vad kul med intervju! Mer videos i bloggen tycker jag, kram 🙂

  Reply
  1. kim december 15, 2013 at 3:32 e m

   +1. uppskattar verkligen att se dig i tv. du för dig jättebra och är asmysig att titta på. keep doin your thang <3 puss

   Reply
 18. Sofia december 13, 2013 at 11:51 f m

  Alltså.. jag älskar dig. Du är så jävla snygg. Vill typ bara hänga med dig och ja.. va coola tillsammans. Haha.

  Reply
 19. Felicia december 15, 2013 at 12:00 e m

  Tycker du är så grymt cool Paulina! Du och jag har blandade åsikter om saker och ting men har alltid beundrat dig på sättet du tacklar skitsnack! Och jag är ju helt besatt av Paradise Hotel nu bara för att du är med, haha! Ytterst underhållande och jag hoppas du fick komma hem som en vinnare 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *