Instagram-bajs och godjul

Godmorgon! Det är julafton. Och jag vaknade upp bredvid Daniel Paris. Och till jul frukost ala Danielsson blir det typ gurka med grillkrydda xD.. Nä men vi ska köpa frulle snart! Igår så var jag även på gymmet för tredje gången. Ville bara säga det. Körde axlar och mage och det känns idag. Känner mig duktig!

Juste.. Instagram har tagit bort mitt konto. Helt utan anledning. Det står att jsg stridit mot deras regler och att ALLT är borttaget, och jag kan inte starta en ny heller på det här telefonen. Vet ni hur länge det kommer att vara såhär? Får fan panik snart 🙁

20131224-103000.jpg

(Visited 35 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. jenna december 24, 2013 at 10:50 f m

  Hej! såg på instagram Isabelle Strömberg lagt bilden på dig med baksidan rumpan. Hon skrev att du glömde torka dig.. ¨Så lågt gjort av henne och jag vill bara säga det så du inte framstår som idiot och vet ingenting. kram

  Svar: tack! Fast det är inte jag på bilden :p puss

  Reply
 2. Lina december 24, 2013 at 10:53 f m

  Låter jobbigt med instakontot…! Fast jag har en fråga till dig; precis som mig älskar du ju tatueringar och har en massa snygga (speciellt den på din katt). Men jag undrar varför du inte har några realistiska motiv? Tycker du inte att det är en snygg stil eller har du bara inte hittat rätt tatuerare?

  Svar: jag vet inte .. Jsg gillar old school mer 🙂

  Reply
 3. jenniferjenifer december 24, 2013 at 11:55 f m

  Har du testat att installera om appen? Eller använda en annan email adress? Sjukt att bara ta bort ens instagram, man borde ju bli förvarnad iaf man har bilder som man råkat ta bort men finns kvar på insta. Men du borde nog kunna skaffa en ny instagram snart ändå tycker jag. God jul och hoppas du får en trevlig dag!

  Reply
 4. Babbi december 24, 2013 at 11:58 f m

  Testa att starta en ny instagram från någon annans mobil, kanske Daniels och logga sedan in igen från din egen mobil? 🙂

  Reply
 5. Emelie december 24, 2013 at 12:37 e m

  Ifall Isabelle eller någon annan
  Anmält bilden du la ut kan det nog vara därför, men testa att installera om appen och använda en annan epost så fungerar det säkert, kram!:)

  Reply
 6. Ida december 24, 2013 at 2:13 e m

  Hände min kompis också förut, bara att starta ett nytt konto från en kompis mobil sedan kan du logga in på det från din egna!
  Kram

  Reply
 7. manoo december 24, 2013 at 4:37 e m

  skaffa ett nytt konto från någon annans mobil.

  Reply
 8. Sol december 25, 2013 at 1:36 f m

  Hej paow. Jeg er en lasare från Norge, och jag har last din blogg sen du var typ.. 15 år. Jag gillar dig och din blogg asmycket, men jag blev lite besviken nar jag såg at du hadde lagt ut den bilden på Isabelle och flodhastan. Jag tycker det var lite taskigt faktisk. 🙁 Hvis någon hadde gjort sådar mot mig så ville jag blitt valdigt ledsen.. Men jag forstår att du har dine motiv for att gjøra så. Ingen ar elake mot nogon bare for att… Kanner du for att motivera varfor du valde att publisera den bilden? Har Isabelle gjort dig illa? Kram

  Reply
 9. Linda december 25, 2013 at 2:23 e m

  Det kommer vara så tills du skaffar ny tfn eller skapar ett konto från någon annans telefon, sen kan du logga in via din egna:P Antagligen har någon anmält dig 😛

  Reply
 10. Malin december 26, 2013 at 2:47 f m

  Isabelle är så jävla omogen. Man
  fattade ju att det inte var du på bilden!
  Ville bara säga att du jag tycker du är sjukt cool! Alltid dig själv, till skillnad ifrån vissa andra (Isabelle då såklart hehe) puss & kram!!

  Reply
 11. Ett Fan! december 26, 2013 at 11:53 f m

  Hej Paulina!
  Det är så hela tiden, ända lösningen är ett nytt konto!
  Om du vill kan jag fixa ett till dig?
  Älskar din blogg!:D<31

  Reply
 12. Bexi december 26, 2013 at 3:14 e m

  Du skaffar ett konto från en av dina kompisars mobiler så kan du logga in på din mobil som vanligt igen 🙂 hoppas de funkar !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *