Mysig start på denna julafton!

Jag och älsklings Daniel bestämde oss för att rocka en sann jullunch med julkänsla! Färskt bröd, julskinka, vitamin well, prinskorv och massa annat gott fick slinka ner och nu är jag faktiskt taggad inför denna julafton och ja, jag tycker att det är sjukt skönt att vi inte har någon snö idag. Jag är inte skapad för snö! Nu sitter vi här och lyssnar på Britney Spears och äter mackor med lök på…Älskar lök och har det på allt, jag har typ blivit persisk av att ha umgåtts så mycket med Daniel under alla dessa år.

Ska fira med pappa och hans familj lite senare idag och imorgon åker jag till min mamma och firar igen. Blir dubbelt upp för mig och det är ju faktiskt rätt lyxigt om jag får säga det själv (det gäller att se det positiva i allting)

ja, vad säger man mina fina läsare? Jag önskar er en riktigt god jul!

P3390064P3390300P3390301P3390307P3390308

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *