Mysig start på denna julafton!

Jag och älsklings Daniel bestämde oss för att rocka en sann jullunch med julkänsla! Färskt bröd, julskinka, vitamin well, prinskorv och massa annat gott fick slinka ner och nu är jag faktiskt taggad inför denna julafton och ja, jag tycker att det är sjukt skönt att vi inte har någon snö idag. Jag är inte skapad för snö! Nu sitter vi här och lyssnar på Britney Spears och äter mackor med lök på…Älskar lök och har det på allt, jag har typ blivit persisk av att ha umgåtts så mycket med Daniel under alla dessa år.

Ska fira med pappa och hans familj lite senare idag och imorgon åker jag till min mamma och firar igen. Blir dubbelt upp för mig och det är ju faktiskt rätt lyxigt om jag får säga det själv (det gäller att se det positiva i allting)

ja, vad säger man mina fina läsare? Jag önskar er en riktigt god jul!

P3390064P3390300P3390301P3390307P3390308

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Rosanna december 24, 2013 at 12:55 e m

  God jul!:)
  Har du tagit bort din instagram Paulina? Synd isåfall 🙁

  Reply
 2. Michelle december 25, 2013 at 11:24 f m

  åå vad mysigt ni ser ut att haft! Man blir alltid så glad av att läsa vad ni 2 gör tillsammans, man vill så himla gärna bara kunna springa till er och vara med haha! 🙂 Finns det ingen möjlighet att man bara kunna umgås med er en dag? Skulle vara så himla roligt!! Ha en tävling om d eller nå?

  Kraaam

  Reply
 3. emlig december 26, 2013 at 11:37 f m

  LÖK??? ja.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *