Chill med mina bästa!

20140102-214754.jpg

20140102-214802.jpg

20140102-214810.jpg

20140102-214817.jpg

20140102-214826.jpg

20140102-214835.jpg

20140102-214850.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (13)
 • snälla svara

  Vi hade ett tjafs om du har op dina bröst eller inte. Jag hävda att du inte har. Men han stord på sig i att du har op brösten. Kan du skriva ett ärligt inlägg så jag kan bevisa att jag har rätt!

 • Maria

  Fina vänner!

  Såg att ditt uttalande om invandrare väckte många reaktioner. Blev själv förvånad över dina ord. Hoppas att du förstår att det inte finns något parti som kommer stoppa eller begränsa invandringen, inte ens Sverigedemokraterna. Det finns ett skäl till att regeringen vill släppa in invandrare i Sverige och detta kommer aldrig att förändras. Tråkigt att du blir påhoppad av män som till största del kommer från andra länder men detta beror på att du är vacker och de vet att de inte kan få dig. Så sträck på dig och tyck synd om dessa patetiska män och kvinnorna som dömer dig ….de är självklart avundsjuka. Sådana är vi människor men vi kanske utvecklas till något bättre någon dag.

 • sadija dahlsson

  *FÅR meddelanden av 5 OLIKA PERSONER där dem beskriver i DETALJ vad dem skulle VILJA GÖRA MED MIG ifall…
  …fan som att jag blev VÅLDTAGEN…
  …95% kommer FÖRNEKA det i vilket fall som helst och tro att jag är GLAD ÖVER det!….**

  http://raininglitter.myshowroom.se/2014/01/03/here-i-am/

 • Chocochock

  Nu är Chocochocks årskrönika för Chokladåret 2013 klar.
  Välkomna att läsa 🙂

  http://chocochock.se
  ”50 nyanser av choklad”

 • issa

  Kan du göra del 2 om vad du tkr om paradise deltagarna ? 😀

 • Anna

  Tycker din uppdatering är riktigt dålig. Bara massa reklaminlägg.

 • J

  Hej, måste bara få skriva att nu när jag ser att hotgossips skrivit om dig igen och försöker få dig verka som någon typ av hora eller nått sånt. Med att ” vill verkligen samir ha henne när hon knullar i TV”
  Jag blir så jävla irriterad, för dom är på dig och de andra tjejerna som hade sex i PH men ingen skriver något om killarna?! Dom hade för fan lika mycket sex som tjejerna som hade sex, tycker det är jävligt irriterande att ni får nån ”vem vill ha henne” stämpel medan killarna får glida vidare som vinnare. Läste på twitter om att man borde byta ut tramp stamp till champ stamp och håller fan med om det. Varför skulle ingen vilja ha dig bara för att du haft sex i tv? hur många har inte haft sex i TV?! Allt är bara så dumt och den som driver hotgosspis den är…. ja inte riktigt frisk för vad är seriöst fel med att ha sex?! Inget så jävla vanligt och alla försöker få det verka som att när kvinnor har sex är det äckligt. Ja men tänk såhär, att killar blir hjältar när de har sex och kvinnor blir nedtryckta, vem ska killarna ha sex med? Ääh stå på dig hejar på dig i PH 🙂

 • Carolina

  Är du intresserad av inredning och vill finna inspiration? Kolla då in @inredningsdesign på Instagram. Massa fint 🙂

 • my

  Haha söta <3
  Anja tobbe aina

 • Johanna

  Hej, jag kollar på Paradise Hotel, och jag visate inte att ni hängde utanför programmet också! Najs.

 • Deep

  Vad snygga ni är!!

  Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

 • Loli

  Asså hater överallt låt henne knulla om hon vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *