13 Comments

 1. snälla svara januari 2, 2014 at 10:27 e m

  Vi hade ett tjafs om du har op dina bröst eller inte. Jag hävda att du inte har. Men han stord på sig i att du har op brösten. Kan du skriva ett ärligt inlägg så jag kan bevisa att jag har rätt!

  Reply
 2. Maria januari 3, 2014 at 1:30 f m

  Fina vänner!

  Såg att ditt uttalande om invandrare väckte många reaktioner. Blev själv förvånad över dina ord. Hoppas att du förstår att det inte finns något parti som kommer stoppa eller begränsa invandringen, inte ens Sverigedemokraterna. Det finns ett skäl till att regeringen vill släppa in invandrare i Sverige och detta kommer aldrig att förändras. Tråkigt att du blir påhoppad av män som till största del kommer från andra länder men detta beror på att du är vacker och de vet att de inte kan få dig. Så sträck på dig och tyck synd om dessa patetiska män och kvinnorna som dömer dig ….de är självklart avundsjuka. Sådana är vi människor men vi kanske utvecklas till något bättre någon dag.

  Reply
 3. Chocochock januari 3, 2014 at 11:23 f m

  Nu är Chocochocks årskrönika för Chokladåret 2013 klar.
  Välkomna att läsa 🙂

  http://chocochock.se
  ”50 nyanser av choklad”

  Reply
 4. issa januari 3, 2014 at 12:41 e m

  Kan du göra del 2 om vad du tkr om paradise deltagarna ? 😀

  Reply
 5. Anna januari 3, 2014 at 1:43 e m

  Tycker din uppdatering är riktigt dålig. Bara massa reklaminlägg.

  Reply
 6. J januari 3, 2014 at 2:20 e m

  Hej, måste bara få skriva att nu när jag ser att hotgossips skrivit om dig igen och försöker få dig verka som någon typ av hora eller nått sånt. Med att ” vill verkligen samir ha henne när hon knullar i TV”
  Jag blir så jävla irriterad, för dom är på dig och de andra tjejerna som hade sex i PH men ingen skriver något om killarna?! Dom hade för fan lika mycket sex som tjejerna som hade sex, tycker det är jävligt irriterande att ni får nån ”vem vill ha henne” stämpel medan killarna får glida vidare som vinnare. Läste på twitter om att man borde byta ut tramp stamp till champ stamp och håller fan med om det. Varför skulle ingen vilja ha dig bara för att du haft sex i tv? hur många har inte haft sex i TV?! Allt är bara så dumt och den som driver hotgosspis den är…. ja inte riktigt frisk för vad är seriöst fel med att ha sex?! Inget så jävla vanligt och alla försöker få det verka som att när kvinnor har sex är det äckligt. Ja men tänk såhär, att killar blir hjältar när de har sex och kvinnor blir nedtryckta, vem ska killarna ha sex med? Ääh stå på dig hejar på dig i PH 🙂

  Reply
 7. Carolina januari 3, 2014 at 4:52 e m

  Är du intresserad av inredning och vill finna inspiration? Kolla då in @inredningsdesign på Instagram. Massa fint 🙂

  Reply
 8. my januari 3, 2014 at 4:56 e m

  Haha söta <3
  Anja tobbe aina

  Reply
 9. Johanna januari 3, 2014 at 5:43 e m

  Hej, jag kollar på Paradise Hotel, och jag visate inte att ni hängde utanför programmet också! Najs.

  Reply
 10. Deep januari 3, 2014 at 5:52 e m

  Vad snygga ni är!!

  Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

  Reply
 11. Loli januari 4, 2014 at 6:23 f m

  Asså hater överallt låt henne knulla om hon vill.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *