Spekulationer :)

Såg att skvallerbloggarna har bloggat om att jag hänger med mitt ex Peter igen. Ja och folk har kommenterat en massa skumma saker. Så bara för att rensa luften lite…

Vi gjorde slut i mars förra året, många månader sedan.. Vi har tjaffsat rätt så mycket, men på senare tiden så har vi börjat prata. Vi känner varandra väldigt bra och kan prata om allt!

Han har nyligen flyttat till Stockholm så vi hänger en del. Han är världens bästa person och vi är även bra vänner, så jag skulle aldrig vilja äventyra det genom att dejta igen. Jag var kär i honom hela sommaren eftersom vi aldrig reboundade efter vi gjorde slut, fram tills slutet i somras. Då kändes det som en sten föll från mitt bröst. Så där avslutade vi det hela. För att sen börja på en vänskaplig relation! 🙂

Och ska jag vara helt ärlig så träffar jag en person nu… Många skulle nog bli chockade om ni visste vem han var 🙂

ANNONS:
www.oddwolf.se – e-cigaretter för dig som vill ha det bästa! Ange OW-PAOW för rabatt!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *