Godmorgon!

Jag vaknade nyss. Och vaknade till en massa elaka kommentarer. Så mysigt ^^.. Inte visste jag att ni vet så mycket om mig och mina pH kollegor som ni aldrig har träffat. Ganska så coolt att veta så mycket om folk man inte känner. Och att man vet EXAT hur folk är. Hur jag är. Ni får ju trots allt se 39 minuter av 24 timmar uppdelat på 12 personer. 😉

Är iallafall kvar i Oslo. Har vart här och åkt skidor, och chillat, träffat gamla vänner osv. Oslo är en väldigt mysig stad.. Dock har det snöat konstant, och det är lite små ruggigt. Och jäklar vad dyrt det är! Herrejävlar haha.. 108 norska (120kr) för ett paket cigg, 22 norska för ett litet paket tuggummi osv. Så idag ska jag hem innan jag blir ruinerad!

Har ätit mycket gott dock 🙂 #eatlikepaow

20140130-112509.jpg

20140130-112523.jpg

20140130-112602.jpg

20140130-112630.jpg

(Visited 21 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Anna januari 30, 2014 at 11:32 f m

  och du tror att du känner dina PH-kollegor efter en kort tids vistelse i ett fängelse?

  många av oss som skriver skit om dig, har läst din blogg sedan du var fjortis. Vi vet mycket väl vilken hemsk människa du är. SLäng dig själv och sluta hänga ut folk som om du vore 10 år .

  Tönt

  Reply
 2. Kajsa januari 30, 2014 at 12:07 e m

  Av de tre tjejer som är kvar gillar jag dig och Aina bäst, ni blir inte för mycket, kanske Aina ibland men ni bjuder på er själva och verkar vara jäkligt sköna . Anja är En liten besserwisser som ska vara så söt å oskyldig, så synd om henne hela tiden, svartsjuk hela tiden på Samir och han får inte göra något utan att hon blir sur och helt plötsligt är det så synd om henne.

  Reply
 3. Olivia januari 30, 2014 at 12:58 e m

  Äsch, skit i dom! Du är iallafall ärlig och dig själv i programmet. #Paower

  Reply
 4. Alva januari 30, 2014 at 1:41 e m

  Snygg!

  Reply
 5. B januari 30, 2014 at 2:03 e m

  Det visar bara vad för typ av fans Anja har: småungar som inte vet bättre. Just därför hade jag hoppats på att du inte skulle svara på hennes töntiga inlägg, men du skrev det bra ändå. Reaktionen av Anjas omogna fans var dock förväntad, då ingen mogen människa skulle se upp till en sån person som själv uppenbart har mycket kvar att lära i livet.

  Reply
  1. Amanda februari 3, 2014 at 10:02 e m

   Fast Anjas inlägg var ju en väntad reaktion på programmet. Alla PH-deltagarna kommenterar ju vad som händer i programmet, och just när Paow hade snackat skit om henne bakom hennes rygg var ju något som läsarna ville veta vad Anja tyckt om. Det var ju uppenbart inte någon slags provokation mot Paow. Att Paow däremot gick bananas på det och försökte hänga ut Anja genom att berätta intima detaljer om henne (att hon sagt att Samir haft sex med henne är hon var avsvimmad) var både oprovocerat och lågt gjort. Och att hon fortsätter kasta pikar mot henne varje chans hon får är bara lågt.

   Reply
 6. Emsan januari 30, 2014 at 2:43 e m

  Snyggt ritat!! 😀

  Reply
 7. Bea januari 30, 2014 at 3:03 e m

  Stå på dig! De är bara töntar som står upp för den bitterfittan 😉 KRAM!!!!

  Reply
 8. Sabina januari 30, 2014 at 3:59 e m

  Stå på dig Paulina!
  Dem flesta av oss vet ju att 80% v kommentarerna kommer från små fjortisar. Borsta av dig allt elakt bara. Du vet vad som är sant och inte. Inte dem. KRAM

  Reply
 9. Lina januari 30, 2014 at 5:13 e m

  Det handlar inte om att vi tror att vi vet allt det gör vi inte. Men dina åsikter du skriver det känner vi till å de som gör att man tycker att du är så jävla äcklig för är för att du förklarar varför du tycker som du tycker å man tycker du inte har så bra anledningar till att vara äcklig. Okej ifall du skrev ja tycker inte om denna människan å sen inte sagt varför, då kan man inte döma någon, men du skriver de å förklarar varför å dina anledningar är så jävla patetiska, å bitchiga

  Reply
 10. Parya januari 30, 2014 at 5:52 e m

  Åh va gott! Va kul med matbilder igen. Älskar dem!!!

  Reply
 11. Ida januari 30, 2014 at 6:19 e m

  Rätt onödigt att kommentera om saker man inte vet om.. Men du vet ju de ”rätta” så stå på dej Paow! <3

  Reply
 12. Lisa januari 30, 2014 at 7:38 e m

  Du får palla dig till Umeå igen ^^

  Reply
 13. aimee januari 30, 2014 at 8:22 e m

  jag läste också en del av de kommentarerna de skrev, och man blir ju mörkrädd över hur folk kan bete sig mot dig :S hur orkar du? 🙁

  Reply
 14. Dita januari 30, 2014 at 8:49 e m

  Dig läser man av på 2 min haha

  Reply
 15. jennifer januari 30, 2014 at 8:56 e m

  alltså i love you du är så jävla grym

  Reply
 16. Jonna Weylandt januari 30, 2014 at 9:11 e m

  Skit i alla. Framför allt Anja. En jävla tönt som leker så jävla bra och fin. Pajas är vad hon är!
  Heja Paulina!

  Reply
 17. sandra januari 31, 2014 at 2:37 f m

  Funderar på vart du har handlat. bor i oslo och har aldrig köpt tuggummi för så mycket. å cigaretterna kostar väl runt 70 ?

  Reply
 18. Bitchplz januari 31, 2014 at 9:54 f m

  Men snälla lilla idiot, sluta skylla på att man bara ser 39 minuter bla bla, du är ju fortfarande den fegaste å tråkigaste i huset. Alla andra ser man direkt Vilken personlighet dom har, men din personlighet på pH gämnfört med bloggen e ju som natt och dag. Sluta leka så mycket när du e en nolla som bara hänger efter största idioten i programmet, största svansen

  Reply
 19. Hanna januari 31, 2014 at 10:46 f m

  Hej!

  Ska du ut nått i Oslo i helgen? Skriv gærna vart du går i så fall 🙂
  Vore kul att sæga hej 🙂

  Mvh Hanna

  Reply
 20. Alex februari 5, 2014 at 5:53 e m

  ojoj paow är inte en en trogen följare av din blogg men har följt ph bara för att se massa skönt folk helt enkelt. Ja ser mycket samir i mig själv. har är en människa som bryr sig precis som du, Man lär sig hela tiden nya saker om sig själv och precis som du så valde du att ta den raka och ärliga vägen i ph. du speglar ditt liv så att alla som vill komma åt den kan läsa och höra dina tankar och åsikter. Jag är inte svensk utan chilenare som bott i sverige hela livet, men det är så äckligt att folk tar sin tid och skriver skit om en människa som dom inte känner eller vet nått om än de du bloggar om som bara är en bråkdel. det är såå mycket dömande att man blir ledsen och hatisk på samma gång. du är grymt stark och du har fina bra människor runt om kring dej helt säkert så va alltid positiv och blicka frammåt. du är en grym tjej och mer borde va som dej… Rak! misstag gör vi alla, det bästa vi kan göra är att lära oss utav dom. vi lever bara en gång. puss och kärlek till en söt paow som man säkert aldrig någonsin få träffa. men de va bara lite posivitet ja ville dela me mej till dej;) ta hand om dej!!!

  Reply
 21. Disa februari 7, 2014 at 8:39 e m

  Du och Aina är de absolut bästa i Paradise Hotel, jag tycker att du förtjänade finalplatsen mer en Jeppe, men 2 tjejer kan ju inte stå som par i finalen, du är bäst, Paow. Vi ser ju inte så mycket av vad alla deltagare gör, så ingen borde egentligen uttala sig…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.