Jävla tönt

Litet svar till min kära pH kollega. Som verkligen inte fattar varför jag tyckte om henne. Och varför jag och Jeppe var ”sura” hela kvällen.

Anja är en besserwisser, tror att hon gör allt lite bättre en alla andra. Att hon är den bästa tjejen som aldrig snackar skit. Stod aldrig för att hon hade haft sex med Samir(som förövnigt hände typ 10 gånger där inne med så skyllde hon på att hon var ”medvetslös” när Samir hade sex med henne. (Vilket hon verkligen inte var)Så hon var så säker på att dom inte skulle ta med de). Hon är väldigt ”puttignuttig”.. Jag har svårt för människor som leker fina, tycker att dom är bättre än alla andra. Och hon är väl lika ”äcklig” och slampig som mig som ligger? Fast skillnaden är att jag står för det. Nu paradise fantaster har väl sätt hur mycket hon tjurar på Samir? Över ALLT han gjorde var hon grinig på. Bråkade om allt. En gång var jag med Anja och Samir när dom gjorde en intervjun för Expressen. Och Samir sa att snart kommer det att hända ”grejer”.. Och Anja trodde direkt att det handlade om att dom hade haft sex och började bråka och gråta. Då kan jag säga att mina ögon rullade på högvarv.

En till grej. Så använder jag snapchat, där jag har dom flesta av mina ”bekanta/vänner”.. Så sitter jag Samir och saga och äter kl 8a på kvällen och skickar en bild till ALLA på min snapchat lista där jag skickar en bild på Samir och saga och skrev ”dejt med haff”.. Jag menade att jag var på dejt med min vän och mitt haff. (Anja vet vad jag och Samir har för relation då bortse från det). Hon tar det direkt som att jag bara skickar det till henne. För att vara dum och sa att hon skulle blocka mig osv. Så ja där har ni vårat bråk. Väldigt allvarligt! Haha.. Skäms så fort jag tänker på hur pinsmt hon beter sig.

Och anledningen till att jag och Jeppe höll oss för oss själva i förra avsnittet var ju för att Jeppe inte fick dricka. Så han blev jätte grinig på mig.. Så han bad mig att inte dricka så det blev dålig stämning.

20140129-151857.jpg

Hennes inlägg om mig. Lilla söta flickan. Eller??

Om du inte kan stå för något du gör. Gör det inte då. Thats my point.

(Visited 108 times, 1 visits today)

184 Comments

 1. H januari 29, 2014 at 3:33 e m

  Usch Anja ser ut som en häst haha

  Reply
 2. Debbie januari 29, 2014 at 4:25 e m

  Men nu får du väl ta och ge dig
  Anja är en grymt bra och skön tjej fattar verkligen inte varför du tycker så illa om henne.
  Du beskriver dig själv just nu du är en besserwisser som lägger ut en tjejs videos som är ca sju par yngre en dig på din jävla blogg och trycker ner henne, Väx upp någon jävla gång
  Du är så jävligt taskig gå om skolan säger jag bara

  Reply
  1. M januari 29, 2014 at 6:08 e m

   Fast Anja är ju inte så snäll och trevlig som du verkar tro. Anja är en dömande, trångsynt och allmänt gnällig människa och skitsnack är något hon ofta använder för att få som hon vill, så sluta sitt och försvara Anja när hon är en av de mest patetiska kvinnor på detta jordklot.

   Reply
   1. Sandra januari 29, 2014 at 7:40 e m

    kan du sluta skriva samma jävla sak överallt eller?? stick ditt äckel. alla håller med om att Anja är en mkt bättre tjej än Paow så du behöver inte säga emot varenda jävla komentar som alla skriver hela jävla tiden. så äcklig du är ”M” stick bara

    Reply
  2. Bella januari 30, 2014 at 6:54 e m

   Håller med dig. Men tror paow är avundsjuk för Anja är gudomligt vacker.

   Reply
 3. Tilda januari 29, 2014 at 4:43 e m

  Du stör dig på henne för att hon faktiskt är bra snäll ödmjuk och enligt DIG SJÄLV är hon bättre än dig. Det är inget hon påstår, utan något din osäkerhet utstrålar. I hela PH märker man att du stör dig på henne och känner dig hotad. Du har ogillat henne från Ph tiden frågan är om ine du har vart falsk mot henne utanför då? Det kan vara det som gjort att hon vill sluta vara vän med dig. Du är så osäker på dig själv så d sjukt nästan. Om du nu inte mena ngt med snapchat bilden varför dejtar du Samir på riktigt?? Om du vet att Anja är känslig varför provocera du? Och en sista sak Anja kanske blev sur ofta på Samir men d bara för att hon har mer självrespekt. Bara för att du är okej med minsta lilla ursäkt även om en kille pissat på ditt ansikte. Och därför stör hon dig. För hon är den du inte kan vara. Stabil och har självrespekt och blir omtyckt av killar inte bara påsatt. Som du. Och hon kanske inte vill skrika om att hon har sex i tv. Vissa personer vill dölja sånt. Varför bryr du dig? Sluta hata på Anja för att du inte kan vara bättre själv.

  Reply
  1. M januari 29, 2014 at 6:09 e m

   Fast Anja är ju inte så snäll och trevlig som du verkar tro. Anja är en dömande, trångsynt och allmänt gnällig människa och skitsnack är något hon ofta använder för att få som hon vill, så sluta sitt och försvara Anja när hon är en av de mest patetiska kvinnor på detta jordklot.

   Reply
  2. Anna januari 29, 2014 at 6:11 e m

   Så sant så sant

   Reply
  3. wow januari 29, 2014 at 7:35 e m

   Grymt svar faktiskt, kunde inte säga det bättre själv, för en kort tid tillbaka började jag faktiskt tycka om Paow, men sen så trycker hon ner någon i sin blogg om privata händelser, lågt… Sen så har ju Paow rätt där med att Anja blir sur o gnällig på Samir när inget alls verkat hända, exempel när han satt bredvid Linnea. Men annars så tycker jag Paow borde radera detta inlägg, allt man läser är ju bara pinsamt, herregud om flickan vill nu ”leka” fin o prydlig som hon verkar göra, så låt henne. Det är som att säga usch jag hatar tatueringar så då hatar jag Paow. Tycker dem borde åtminstone försöka bli sams o radera detta onödiga inlägg.

   Reply
  4. L januari 29, 2014 at 9:02 e m

   Tycker exakt likadant, grym du e!

   Reply
  5. natalie januari 29, 2014 at 9:13 e m

   ingen tvingar dig att läsa bloggen .
   och vad jag vet har du inte varit med anja under några veckors tid och upplevt henne.
   så öppna inte munnen, på henne blogg har hon rätt att uttrycka sig om hur hon känner utan att någon ska säga till henne att det är fel. alla kan inte dra jämt och gilla varandra….
   patetiska människa som menar på att det ska vara något fel på hur paow beter sig.
   alla människor har väl rätt att vara sig själva ????

   Reply
  6. Sandy januari 30, 2014 at 1:14 f m

   GULD ORD OMGGGGGG

   Reply
  7. anavi januari 30, 2014 at 4:23 e m

   Fyfan va bra sagt!

   Reply
  8. Liz januari 30, 2014 at 9:40 e m

   Så rätt! Håller med dig fullt ut!

   Reply
  9. Lina januari 31, 2014 at 3:20 e m

   Fast Anja verkar just vara osäker. En osäker tjej blir svartsjuk, precis som Anja.
   Anja verkar då inte vara någon ängel, hon hånglade med Niklas, men det är väl helt okej antar jag?
   Och ligger paow runt i paradise? Jag måste missat något isf.
   Min uppfattning av det lilla man fått se av Anja är att hon gnäller och är svartsjuk. Sen har hon en förbannat dryg röst men det är inget hon kan göra något åt.
   Det är så lite vi vet om dessa människor. Men många av er där ute verkar tro att ni vet allt.

   Reply
 4. Heléne januari 29, 2014 at 4:49 e m

  JAG HATAR VERKLIGEN HATAR!!!!! Dig din hemska jävel Paulina Ush du är så ful och äcklig lämna Samir i fred!!!! Samir ska vara med Anja inte dig din iddi!!! Det är DITT fel att Samir och Anja splittrades DITT!!!!!!! Fuck you Ush Ush Ush

  Reply
  1. Felicia januari 29, 2014 at 6:10 e m

   Anja är så jävla töntig

   Reply
  2. Linn januari 29, 2014 at 7:02 e m

   HAHAHAHHAHAHAHAHAH hur gammal är du 10 år och beter dig som att paradise är hela livet, du är inte ens gammal nog o kolla din äckliga snorunge, dra och lyssna på justin bieber.
   Samir och anja umgås inte ens längre HHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHA

   Reply
  3. Nikkie januari 29, 2014 at 7:32 e m

   Kamma till dig för fan.
   Paulina är inte på Samir ditt retard..
   & att sitta & kränka Paulina här är ju så otroligt respektlöst!
   Hon är super fin & säkert jätte härlig! Så du & dina åsikter är fula & äckliga!
   Ha en fortsatt bra dag!

   Reply
  4. Frida januari 29, 2014 at 8:38 e m

   Hahah!

   Reply
  5. aimee januari 29, 2014 at 11:50 e m

   wtf, ta de lugnt människa? ta o skaffa dig ett liv ist för att ”bestämma” vilka från paradise hotel som ska va tsm.

   Reply
  6. Olivia januari 30, 2014 at 12:59 f m

   Du Helene. Har du hört talas om nätmobbning? Tänk på ditt ordval människa. Och bara så du vet så tjänar Paow cash på såna som dig som triggar igång på hennes inlägg! Paow får cash och du får nada. Puss

   Reply
  7. Mimmie januari 30, 2014 at 2:27 e m

   Herregud hur gammal är du 10 eller? Tvätta munnen med tvål och svälj den gärna så man slipper läsa dina hemska kommentarer.

   Reply
  8. Ylva januari 30, 2014 at 4:24 e m

   Alltså va? Samir kan väl förfan välja själv vem han vill vara med? Eller tror du inte att han har en egen vilja utan styrs helt av andra? Nu är det så att han trivs bättre i Paow sällskap än i Anjas och om du har problem med det så är det ingen annan än du som borde lämna dom båda två ifred.

   Reply
 5. Heléne januari 29, 2014 at 4:49 e m

  Du är äcklig paow

  Reply
 6. Amanda januari 29, 2014 at 4:57 e m

  Nja jag tycker inte att hennes reaktion var så konstig, du är nya bruden och hon har haft något med samir. Om du skickar ”dejt med haff” till anja hans ”ex” som du förövrigt inte gillar så tycker jag att du får ta det om hon blir arg.
  Vi alla har ju olika personligheter och vill du vara öppen med sex och inte tycka om Anja för hennes personlighet så får du ju vara det men tycker också att du ska respektera att alla är olika och reagerar inte heller på samma sätt.

  Reply
  1. Tina januari 29, 2014 at 8:45 e m

   True shit!

   Reply
 7. anna januari 29, 2014 at 5:04 e m

  Du sa ju igår dagens avsnitt att du inte tyckte om Anja?

  Reply
  1. Linn januari 29, 2014 at 7:03 e m

   eeh ja och det är det inlägget här handlar om också??

   Reply
 8. S januari 29, 2014 at 5:18 e m

  Fyfan vad TÖNTIG du är just nu Paulina. Jag struntar i ert lilla bråk, men tycker att det är sjukt att Anja ska få ta skit pga att du är avundsjuk. Att du ens skriver sånt här när du själv sitter och tjurar över Jeppe? Lägg ner nu. Sluta häng ut alla människor som du hänger/har hängt med.

  Reply
 9. ... januari 29, 2014 at 5:24 e m

  Anledningen till att du inte tycker om tjejer som ”leker” fina är ganska uppenbar. Du är avundsjuk helt enkelt. Det är inget fel med att vilja presentera sig själv på ett respektabelt sätt, måste man springa runt och bete sig som en äcklig white trash slampa som du för att inte ”leka” fin? Majoriteten tycker förmodligen att Anja är en finare tjej och mycket mer flickvänsmaterial än dig och det är jobbigt för dig jag förstår det. Måste vara jobbigt :/

  Reply
  1. M januari 29, 2014 at 6:10 e m

   Fast Anja är ju inte så snäll och trevlig som du verkar tro. Anja är en dömande, trångsynt och allmänt gnällig människa och skitsnack är något hon ofta använder för att få som hon vill, så sluta sitt och försvara Anja när hon är en av de mest patetiska kvinnor på detta jordklot.

   Och Du som skrivit detta är antagligen en äcklig liten hora som borde utrotas, din slyna .

   Reply
   1. Sandra januari 29, 2014 at 7:33 e m

    ursäkta men alla de ”dömande” trångsynta” orden du nyss skrev om Anja passar 100% mer in på mr Paulina som försöker spela cool genom att vara kaxig ,och en riktig jävla bullshit snackare. snälla Paow!! när man läser din blogg så är det ända man märker att du är en patetisk och avundsjuk brud som vet att Anja är så mycket finare och trevlig tjej än vad du är! hon försöker iaf inte leka porrstjärna som du gör aovsett hur mkt sex hon haft med Samir. så bara lägg ner.. du är bara vidrig. usch

    Reply
   2. H januari 30, 2014 at 8:33 f m

    Hurru M, du verkar ha hakat upp dig lite? Haha

    Reply
 10. Nettan januari 29, 2014 at 5:26 e m

  Hon verkar juh väldig snäll men jävligt grinig och ska spela offer hela tiden. Men sen klart vi ser juh inte det bakom kameran sen heller. Hoppas du vinner eller Jesper F 🙂

  Reply
 11. Sofia januari 29, 2014 at 5:33 e m

  Att du helst orkar?! Fan vad du är tråkig i paradise. Anja verkar så mycket trevligare än dig, så mycket mognare… Att du ska skriva massa skit på nätet men i paradise hotel vågar du inte säga vad du tycker till henne, det är ett tecken på att du är feg och omogen. Så nej, Anja är det inget fel på.

  Reply
  1. Jennie januari 29, 2014 at 6:55 e m

   +1

   Reply
  2. anonym januari 29, 2014 at 7:50 e m

   Men du kanske ska läsa vem
   som startade det hela..

   Reply
 12. kajsa januari 29, 2014 at 5:34 e m

  jag blev så jävla glad när niklas fick stanna. Ville inte att jeppe skulle få ut honom då jag avskyr jeppe inne i huset. Röstade du på niklas bara för att jeppe gjorde det?

  Reply
 13. Louise januari 29, 2014 at 5:46 e m

  kan inte du göra lite mer videoinlägg?

  Reply
 14. Diana januari 29, 2014 at 6:07 e m

  Jag tänkte kommentera detta men jag ser att kommentarerna talar för sig själva… Pinsamt Paow. Anja har bidragit till så mycket mer än dig inne i huset, vad gjorde du förutom att vara klistrad på Jeppe? Som du nu ångrar! Åh lägg bara ner.

  svar: För att hon har bråkat och skrikit och skapat ondödigt drama. Kanske drf.

  Reply
  1. Jennie januari 29, 2014 at 7:06 e m

   Håller med första kommentaren!

   Till dig som svarat: Anja kastade i alla fall inte flaskor på Samir, vilket paow gjorde på Jeppe här i Sverige. På tal om drama och så…

   Reply
  2. Lina januari 31, 2014 at 3:22 e m

   Vad har Anja bidragit med? Gnäll?!

   Reply
 15. Felicia januari 29, 2014 at 6:09 e m

  Fan vad töntig Anja är!

  Reply
 16. Jennie januari 29, 2014 at 6:09 e m

  Du är allt annat än äcklig,patetisk. Slampig osv…du är så jävla grym!

  Reply
 17. Anna januari 29, 2014 at 6:09 e m

  Men nu får du fan ge dig! Du ser ner på allt och alla,trött på att läsa din blogg nu. Hur fan kan du seriöst orka klanka ner på alla?! Du är inte en godhjärtad person. Hej då säger jag till denna blogg

  Reply
  1. Jessica januari 29, 2014 at 7:13 e m

   Låt henne vara det är hennes blogg och inte din, vrf läser du ens hennes blogg om du inte gillar henne?

   Reply
  2. Alicia januari 29, 2014 at 7:25 e m

   jag håller fan med dig, Paows blogg har fan blivit sämst och hon snackar skit hela tiden, kommer ingenting vettigt ur hennes blogg. aja hoppas bara hon blir hatad av alla i det verkliga livet

   Reply
  3. A januari 29, 2014 at 7:59 e m

   Men snälla? Paulina säger ju bara vad hon tycker? Och Anja har ju gjort likadant.. Och att tappa en läsare? Wow, big deal.. Jag tror inte Paulina vad så intresserad över din åsikt men..

   Reply
  4. natalie januari 29, 2014 at 9:10 e m

   ingen tvingar dig att läsa lilla gumman.

   Reply
  5. Sandy januari 30, 2014 at 1:12 f m

   Sanningen

   Reply
  6. Anonym januari 30, 2014 at 7:17 f m

   Håller med!

   Reply
 18. Josefine januari 29, 2014 at 6:13 e m

  Håller med dig till tusen, Anja är en fjantig tjej som för det mesta grinar., haha..

  Reply
 19. M januari 29, 2014 at 6:13 e m

  Herregud.. paow du är en riktigt härlig, vacker och snäll tjej 🙂 Anja är bara
  patetisk.

  Reply
  1. M januari 29, 2014 at 7:16 e m

   Kul att hon bytt plats på namnen! Så pinsam

   Reply
 20. s januari 29, 2014 at 6:31 e m

  För den första.. du är mycket bättre än detta, Paow. Detta inlägget var bara onödigt, för så som VI bloggläsare förstått det så dejtar du och Samir.. vet inte hur mycket sannign det ligger i det, men det är det vi tror. Och om då Anja är lite sur på dig, förstår man ju… Hon hade uppenbarligen känslor för Samir, och det är aldrig kul när personen man haft känslor för skaffar ny…

  Men för det andre.. Jag irriterar mig också sjukt mycket på Anja, så jag förstår din frustration. Hon verkar såååååååååååå söt och oskyldig.. Men jag spyr när jag tittar på henne och hennes bajsnödiga röst, och gnäll och sureri om allt!

  Reply
 21. G januari 29, 2014 at 6:35 e m

  Asså jag gillar dig paow men nu måste du sätta en gräns. Fine alla undrar vad du tycker om henne osv men bara för att hon är på ett viss sätt som du inte tycker om betyder det inte att hon ljuger och är bättre än alla andra. Vissa vill ju inte gå med vissa saker dom har gjort inne på PH kanske. Bara för att du är öppen och rak på sak betyder det inte att du är bättre än alla andra. Du hänger ut folk när du inte får som du vill,känns det som. Helt ärligt den som skämmer ut sig inne på PH är du,inte Anja ändå om hon var gnällig men ställ dig i hennes stutation inne på PH. Men jag gillar ändå er båda men ändå överdriv inte

  Reply
 22. Sabina januari 29, 2014 at 6:35 e m

  Pallar inte med henne. Hon är ju för fan grinig på Samir hela tiden där inne. Lilla minsta och hon surar ihop. Hur sjukt jobbig får man vara? Läppen hänger nästan ner till tårna. Buhuuuu.

  Reply
 23. sofia januari 29, 2014 at 6:40 e m

  alla kan inte tycka om alla. paulina spelar bra inne i huset och är en fin tjej, anja tyckte jag var bra fram tills för några avsnitt sen och började då bara irritera mig på henne för att hon är så himla gnällig. Emelie var på samma sätt, såg sig över alla andra. dem som är kvar nu till finalen (har sett förhandsvisning på viaplay) förtjänar det! Lycka till Paulina 🙂

  Reply
 24. Sassa januari 29, 2014 at 6:46 e m

  Äckel trash paow

  Reply
 25. Julia januari 29, 2014 at 6:49 e m

  Vafan hållkäften allihopa! Paow har så fruktansvärt rätt så gå och lägg er

  Reply
 26. Linda januari 29, 2014 at 7:03 e m

  Respekt t dig

  Reply
 27. Jennie januari 29, 2014 at 7:03 e m

  Håller med de andra här. Självklart vet man inte ALLT Anja har sagt eller gjort i ph, detsamma gäller dig.
  Den enda uppfattningen man får om dig just nu är att du är avundsjuk på Anja. Och sanningen är ju att hon är otroligt snäll, ärlig och genuin person, vilket du går och stör dig på. Tycker det säger mer om dig än om henne. Hur kan man ens störa sig på en snäll människa som är otroligt bra på att interagera med andra människor? De egenskaper Anja besitter borde alla människor ha. Jag förstår att du är avundsjuk på dem.

  Reply
 28. Evelina januari 29, 2014 at 7:04 e m

  Hur är din relation med Samir nu? 🙂

  Reply
 29. Josefine januari 29, 2014 at 7:05 e m

  Håller med, hon blir sur/ledsen för minsta lilla. Hon ska va sjukt perfekt och fin och blir sur när någon säger nåt annat.

  Reply
 30. Anna Katana januari 29, 2014 at 7:05 e m

  Anja är lite för mkt präktig enligt mitt tycke.

  Reply
 31. B januari 29, 2014 at 7:05 e m

  När jag läste Anjas töntiga inlägg så hoppades jag innerligt att du inte skulle lägga energi på det och svara. Men du gav henne faktiskt ett bra svar tillbaka. Jag tror att hon aldrig kommer släppa Samir för att hon aldrig fick den bekräftelsen som hon behövde och ville ha ifrån honom och just därför hatar hon dig. Alla som försvar henne är kassa människokännare och har inte fötterna på jorden.

  Reply
 32. F januari 29, 2014 at 7:11 e m

  Paow.. Lägg av.. Sluta bara! Det ända anja säger va att hon inte trodde att du va sur på grund av henne. Asså wtf?? Blir man sur av det? Hon är fin o vill inget illa men du får ju damp om man bara försvarar sig! Det är du som är en jävla tönt

  Reply
 33. Jessica januari 29, 2014 at 7:12 e m

  OMFG så jävla töntog Anja är hatar henne sååååå jävla mkt. Om hon vinner pH så dör jag du måste vinna för då lever jag

  Reply
 34. M januari 29, 2014 at 7:14 e m

  Hahahaha på min kommentar ovan har Paow bytt plats på namnen. Så lågt av henne.

  Reply
 35. oscar januari 29, 2014 at 7:16 e m

  haha helt seriöst, hur fan kan ni töntar som sitter här inne sitta och skriva att Anja är söt och trevlig blablabla och att paow inte skulle vara de? Asså ni känner ingen av dom så ni kan omöjligen veta hur dom är. Om något så framstår bara Anja som en osäker psykotisk brud, hon e alltid fnissig på parceremonin som om något busigt ska hända och blir sur för att hon TROR att Samir kollar på andra tjejer, blir sur för att han skrev på ens tjejs ben hahah, ja tror fan knappt ja sett Samir prata med en enda tjej inne i huset sen psykopat-anja började visa detta narcissistiska beteende . Så jävla töntig brud

  Reply
 36. PH tjej januari 29, 2014 at 7:18 e m

  Asså hur Anja kan bete sig. Tyckte om henne från början tills jag tittade på hur hon beter sig utanför PH.. Asså jag dör så skämmigt. Att hon tar åt sig av en bild haha.. Jag har en lilla syrra på tolv bast och hon fick bild på sms av hennes kompis där hon pussade min lilla systers ex och asså hon tog inte ens det personligt

  Reply
 37. Maja januari 29, 2014 at 7:19 e m

  Du ska mej fan bara ta och lägga ner nu!! Du är bara svartsjuk mot Anja för att hon är bättre en dig! Så lågt av dig att försöka trycka ner henne! Och du ser hon har ju fler följare en dig på instragram vilket bara bevisar att hon är mer omtyckt! Hoppas du åker ut ikväll i paradise eller på någon fucking grej typ nästa avsnitt eller nåt!

  Reply
 38. natta januari 29, 2014 at 7:20 e m

  Fyfan säger jag bara du är så jävla låg du är en riktick jävla bitch och mobbare.. nätmobbning är vad jag kallar de här det är inte okej . Patetisk är du och jag fattar inte att folk kan gilla dig . Bara så du vet är jag inte en utav dina ”bloggläsare” gick bara in för samir sa det men du och samir har sjunkigt så jävla lågt . Bra att du föregår med gott exempel

  Reply
 39. Hej januari 29, 2014 at 7:22 e m

  BITCH

  Reply
 40. Ella januari 29, 2014 at 7:23 e m

  Du är en hårdare person med personlighet, Anja är tvärtom. Tycker det är dåligt att ni båda skriver såhär. Töntigt! Ni är olika personer som inte trivs med varandra

  Reply
 41. Sebastian januari 29, 2014 at 7:35 e m

  Att det ska vara så mycket hat från de nötter som kommenterar. Kommentera inte om ni inte har något vettigt att säga. Inte läst din blogg tidigare men vad ja har sett i paradise hotel så är du en fin och rar tjej! Bra att du backar upp Samir, en riktig vän!!

  Sprid kärlek!

  Reply
 42. Fan januari 29, 2014 at 7:36 e m

  Väx upp!
  Du har en blogg och skriver skit om en deltagare är fan inte snällt ! Även om du inte gillar Ajna så skriver man inte det i sociala medier blir så arg när ja ser detta. Även hur arg du än är så ska du inte skriva detta , du kritiserar Ajna . Ta bort texten eller få dåligt ryckte ditt val .

  Reply
 43. Sanna januari 29, 2014 at 7:37 e m

  Du är helt klart bästa i hela ph

  vinn hela skiten nu då ! <3

  Reply
 44. Ph januari 29, 2014 at 7:44 e m

  Anja är en sån jävlar grinig tjej som tror att hon äger allt och alla, hon förstör hela jävla paradise hotel, hon är en blandras mellan prinsessan Victoria och häxan surtant.

  Reply
 45. PAOW ÅR HORA januari 29, 2014 at 7:44 e m

  Jag tycker du är så fucking jävla omogen som skriver ut det är på din blogg. För det första så leker DU fin, är bitch, slampa och tror du är perfekt! Du ska inte lägga dig i vad Anaja och Samir hade för relation inne på paradise. För de är inte din business. En sak ska du att du är inte så jävla perfekt själv. Är är fin, snäll, rolig, ärlig och en underbar tjej. Till skillnad från dig. Hon är i alla fall en bättre person. Så sluta skäm ut dig själv genom att skriva skit om henne på din blogg.
  Du som gillade Jeppe så mycket. Du satt fast med honom. När han egentligen inte ens brydde sig om dig. Han gillade inte ens dig. Och nu säger du att du ångrar dig. Bara för att han sa att han inte menade vad han sa inne på paradise.
  Sluta klaga på Anja, som är en sån bra person. Avundsjuk? Kanske därför du skriver så om henne. Du är ett stort fucking ego som vi ha uppmärksamhet. Blir så jävla förbannad när jag läste denna texten. Varför bryr du dig ens om vad hon gör? Sköt ditt eget istället. Du drar med Samir också. Få han att vara taskig mot henne. Bara lämna han. Han är
  Mycket bättre person utan dig. Han behöver inte dig.
  Våga fan heller skriva mer om Anja igen! Lilla hora 🙂

  TILL ALLA ER SOM SKREV ATT DU HÖLL MED PAOW, DRA ÅT HELVETE!

  Reply
 46. Line januari 29, 2014 at 7:45 e m

  Du är fin och snäll Paow, men att skriva något sånt här om någon och plus på nätet är inget näst än kränkning. Jag fattar inte hur du står ut med det här att bara skriva massa saker. Det är inte som att Anja går runt och skriver saker på hennes blogg. Samir var också en skitstövel när han berättade för henne tå TV3 hur grinig och patetisk hon var. Första gången jag såg Paradise Hotel så hejade jag bara på dig, Samir och Anja. Men att alla hela tiden kränker varandra. Det är oförskämt hur du ens orkar.

  Reply
 47. Cornelia januari 29, 2014 at 7:46 e m

  Asso alla ni som säger att Paow är ett äckel… Dra här ifrån. Hon står för vad hon gör och skriver. Det är skit ballt att kunna göra det för det är inte många som vågar göra det.
  Jag gillade Anja i början men nu har jag börjat fatta hur hon egentligen beter sej. Hon blir jätte sur och bråkar med Samir så fort han kollar på en annan tjej.
  Det du skriver är sant sant och ännu mer sant!
  Jag hejar på dig ända in i mål Paow du äger! <3

  Reply
 48. Julia karlsson januari 29, 2014 at 7:46 e m

  Du är hur grym som helst Paow och inte slampig!!
  Kör ut Anja nu för fasiken!! 😀

  Reply
 49. Emma januari 29, 2014 at 7:47 e m

  NÄR man hör Anjas namn, så kommer det bara fram fina tankar i hjärnan, men när man tänker på dig Paulina så blir jag bara äcklad.
  Du är en sån jävla eländig person asså, du ser ner på allt och alla bara för att du vet att du i själva verket är mkt sämre. och Anja är en så mkt bättre och finare och trevligare person än dig ( skulle kunna skriva 1000 ord om henne) Så du behöver inte komma på en massa skitsnack om Anja bara för att du själv är så jävlig vidrig person och verkligen inte godhjärtat.
  Anja är mycket mognaren dig och som sagt Paulina du är en vuxen kvinna men ändå beter du dig som en liten jävla fjortis som inte har nån fritif och sitter och snackar om andra på sin fula blogg.
  Alla vet att du störde dig på Anja och om alla killar fick ställa sig i rad om vem de ville ha skulle inte ens 1 person stå hoss dig för du är en sån jävla vidrig och äcklig person. skaffa ett liv Paow

  Reply
 50. Sabina januari 29, 2014 at 7:48 e m

  Asså lägg ner för fan! Klandra inte Anja! Hon är ärlig och allt och är ingen tönt! Ofta du ens skriver så om henne på din blogg? Kan lika gärna säga det till henne i facet! Så pinsam du är att du är så feg paow! Hejdå med denna blogg, besöker den aldrig mer för det är bara massa skitsnack på din sida!

  Reply
 51. Maria januari 29, 2014 at 7:49 e m

  Pinsam du är..
  Varför hatar du folk som ”leker fina”?
  Sluta stör dig på folk som har integritet och skaffa dig lite mer av den egenskapen själv.
  Det är inte anständigt att skryta om att man knullar i tv. Händer det så är man väl så diskret som möjligt om det av respekt för sina nära och kära. Och sig själv för den delen.
  Hon har förstått det, du har inte.

  Hon är långt ifrån en besserwisser. Hon är ödmjuk och skön.

  DU är en besserwisser
  Så fort något inte blir som du vill, eller någon är ett hot mot dig så letar du fel hos den personen som du kan framhäva för att försöka få andra att tycka som dig själv, så att din åsikt blir mer legitim.
  Ingen med iq över 80 går på det där.
  Snälla människa, gå till en terapeut och skaffa dig en självkänsla.
  För din egen skull.
  Seriöst

  Reply
 52. Oskar hovlund januari 29, 2014 at 7:51 e m

  Vadå så du tror du är så JÄVLA cool när du är kaxig eller?
  Du ska fanimej inte snacka om en så fin person som Anja!
  Man ska inte ens jämföra Paow och Anja mellan varandra för alla vet att Anja är en mycket mer älskad och respekterad person än du Paow.
  så jag tycker du ska sluta fjanta runt och börja skaffa ett liv där du inte leker att du är nånting.
  Man blir fan bara äcklad av dig! FAN att du ska vara så jävla negativ o bara vara emot allt o alla.

  Svar: Sött att du kallar dig Oskar, men din e-post säger att du heter Alicia… Tröttnar du aldrig på att skriva kommentarer i fejkade namn?

  Reply
 53. Högghjfhhdfg januari 29, 2014 at 7:53 e m

  Så jävla drygt paow Anja har inte hjort dig något så fucking drygt

  Reply
 54. Emma januari 29, 2014 at 7:53 e m

  URSÄKTA MEN VARFÖR TOG DU BORT MIN KOMENTAR?
  är det för jag har så jävla rätt eller? haha herregud. det är fan du själv som är tönten här Paow

  Svar: Ja du, jag tar inte bort kommentarer som håller en någorlunda ton… Om jag har tagit bort en kommentar, vilket jag gör ibland (men väldigt sällan), så beror det på att du inte kunde uppföra dig. Du glömmer dessutom att det är min blogg, inte din, och jag gör vad jag vill med den – det är ingen rättighet att få skriva vad som helst i en kommentar…

  Reply
 55. Högghjfhhdfg januari 29, 2014 at 7:54 e m

  Gjort

  Reply
 56. Ebba januari 29, 2014 at 7:54 e m

  vad har du och Samir för relation nu???

  Reply
 57. a januari 29, 2014 at 7:54 e m

  Jag håller med dig. Klarar inte av personer som alltid ska framstå som oskyldiga. Jag har fått en bild av att Anja är snäll, men även fjantig och rätt tråkig.
  Du är mer ärlig och äkta. Ärlig är inte alltid bra men du gör det bra tycker jag och när du säger att du inte gillar onödigt bråk så gillar jag dig ännu mer 🙂

  Reply
 58. Heléne januari 29, 2014 at 7:55 e m

  Paulina du är sjuk i huvudet!! Vet du hur många som kommer hata dig efter detta inlägget

  Reply
 59. Elsa januari 29, 2014 at 7:56 e m

  Seriöst Paulina hur orkar du med dig själv, du är en hemsk person som knappt har några kompisar

  Reply
 60. Mimmi januari 29, 2014 at 8:01 e m

  Du är så jävla skabbig paow bläääää

  Reply
 61. manda januari 29, 2014 at 8:02 e m

  du är alltid bäst. Hatade med Anja ifrån första början i ph. När hon skulle berätta om sig för björn så det ända hon sa var typ att hon var väldigt populär, och det är en fördel för han att välja henne typ… Oxå bråket med jeppe, Jesper f och Niklas då sa hon att dom sa förlåt för dom vet typ att hon är populär o huset.
  Oxå massa mera saker….

  Men u är ju helt underbar. Fattar varför du får mycket hat. Inte skit mycket. Utan mycket för vissa av dina läsare är typ något fel på. För vad du än skriver om folk så får dom utbrott.

  Men jag är alltid på din sida:)
  Älskar dig paow<3

  Reply
 62. Tobbe januari 29, 2014 at 8:05 e m

  You are My angel Paow! Äntligen nån som kan komma ut och säga sanningen om den där äckliga saken Anja! Hon är så jävla patetisk och jag fattar inte hur hon kom med i PH då hon bara grinar och grinar och0 ”fuck life” blir så jävla irriterad! Hon tror fan att hon är något och alla idioter som tycker hon är en liten ängel som är så snäll och rar, svärmorsdröm!! BULLSHIT! Hon är falsk, äcklig, ful, dum, dryg…. En riktig besserwisser!! Paow, you have My heart!!! Ta hem det här nu, jag hejar på dig och du är min förebild! Ta inget skit! För du är så in i helvette bra!

  // PS: det va kul å festa med dig i Örnsköldsvik! komma aldrig glömma det, hoppas du fick mitt nummer 😉

  Reply
 63. Astrid januari 29, 2014 at 8:06 e m

  Du är en slampa Paulina, du har så många haters där ute att det inte är sant, fel av Dig att anklaga Anja på det viset,
  DU PASSAR INTE MED SAMIR, LÅT HONOM VA SLYNA

  Reply
  1. Mimmie januari 30, 2014 at 2:30 e m

   Astrid sjunger i duschen = För jag är Avundsjuk, jag är så Avundsjuk
   Det finns så mycket jag behöver
   Karlar och en massa klöver
   Avundsjuk, jag är så Avundsjuk

   Reply
 64. Issa januari 29, 2014 at 8:09 e m

  Du är bara avundsjuk på Anja

  Reply
 65. Anonym januari 29, 2014 at 8:11 e m

  Kag tycker du har så jävla rätt , Våga säga vad du tycker är en inprensip sån som du som vågar aäga vad jag tycker och tänker mem får väldigt mke skit av både skola och hemma , Men har en fråga vad heter du och samir på snappchat

  Reply
 66. Josefin januari 29, 2014 at 8:17 e m

  Men kasta skit på Paow, gör det ni. Men tänk efter innan, Anja är jätte trevlig & söt enligt mig!
  Jag tycker att det är så Paulina säger,
  1, Anja blir alltid grinig på Samir bara han pratar med en annan brud eller om han ens säger fel saker
  2. Hon säger att det är fel att ligga i tv men gjort det minst 10 gånger, men ljuger om det?
  3. Hon har nästan aldrig några egn åsikter ända gången hon verkligen vågar säga vad hon tycker är när alkoholen är inne i bilden
  4. Att hon bidragit med så mycket mer i tv än Paulina är bara skit, först och främst så sitter hon mest i soffan på fester eller tjafsar på Samir eller gråter.

  Haha! jag är verkligen ingen hater, men vafan ge fan. Alla har sina egna åsikter, bara tråkigt att man ska behöva läsa ”vad äcklig du är” vad ful du är” ser ut som en kanin” vart är världen påväg? Det handlar väl inte om utseende nu va? Det handlade faktiskt om hur Anja var som person, så sluta kom med påhopp om utseende, det gör mig rent ut talat jävligt förbannad.
  Jag gillar både Anja & Paulina

  Reply
 67. Alexandra januari 29, 2014 at 8:17 e m

  Men ärligt talat, har du inga vänner du kan prata skit med? Så sjukt omoget att skriva så på nätet! Spm om hela världen har med de o göra!

  Reply
 68. Natalie januari 29, 2014 at 8:21 e m

  du är världens bästa paow. Så sjukt töntigt detta såkallade ”bråk”. Hon har inget att vara sur och grinig över. Du och Samir är superfina och om någon annan säger nå annat så är de bullshit. Hoppas du vinner hela paradise. Så jäkla mycket kärlek till dig, puss!

  Reply
 69. Felicia januari 29, 2014 at 8:22 e m

  Kan inte du berätta mer om din och samirs relation i pH och efter 🙂

  Reply
 70. Matilda januari 29, 2014 at 8:34 e m

  Ba för att Jeppe typ utnyttjade dig så känner du dig lite pissad på haha, då måste du oxå ha någon och klaga på, såklart cx

  Reply
 71. N januari 29, 2014 at 8:37 e m

  Men vafan hatar ni för? kamerorna visar inte allt som händer i huset, ni vet ju faktiskt inte ett skit om hur Anja är utanför kamerorna.. Paow har ”bott” med henne i några veckor (?) hon vet nog vad den tjejen egentligen går för!
  Och ja , jag vet att vi ser hur godhjärtad hon är men vem fan hade inte varit det framför 100 kameror som filmar ungefär överallt!? man vill ju inte visa sin dåliga sida för Sverige..
  så ger er nu förfan..
  Paow är hur fin som helst!
  tack!

  Reply
 72. my januari 29, 2014 at 8:58 e m

  Jag har inte direkt något emot anja, fast lite rätt har du.. Och jag hatar hennes TILLGJORDA stockholmska, har en klasskompis som typ pratar så. Lite ”finare” sådär.. Du och jag pratar ju normalt iaf, alltså inte tillgjort! Men hon är så söööt iaf utseendemässigt, var de första jag verkligen upptäckte me henne. Rätt har du iaf, hon blir sur på samir heeeela tiden så liiiite mindre dramatisk kan hon ju vara! Hon var väl rädd, tyckte ju så mycket om honom.

  Reply
 73. Isabelle januari 29, 2014 at 9:06 e m

  Anja har mycket mer klass än dig, du är bara avundsjuk. Snacka om att Samir bytte ner sig.

  Reply
 74. Emelie januari 29, 2014 at 9:14 e m

  Du är bäst paow!

  Reply
 75. Matilda januari 29, 2014 at 9:26 e m

  Jag tycker om Anja jag ogillar paow i huset MEN! Jag tycker att paow har rätt i lite av de hon säger Anja grinar rätt mycket på Samir som när han skrev på linneas ben inte ens de får han göra menar han skrev på hennes jävla ben helt seriöst de var liksom inte ÅÅÅH HÅNGEL SEX o allt sånt hon överdriver lite men inte hade jag själv blivit glad om min kille skrivit på en tjejs ben så kan även förstå Anja! Och Paow om du nu är så perfekt för att du o Jeppe ligger i huset?GÖR DE DÅ Anja kanske inte vill visa de?alla tänker olika medans du kanske skiter i om folk ser ER kanske inte Anja gör de ??? Att du inte vågade säga de till Anja i huset istället för att sitta på din usla blogg o skriva saker om henne så sjukt jävla omoget!

  Reply
 76. E januari 29, 2014 at 9:31 e m

  Kan alla sluta tala om Anja som att ni skulle känna henne? Ni känner varken henne eller Paulina, så om hon säger (hennes åsikter) om Anja så kan ni inte komma och säga att hon har fel och att Anja är supergullig, då ni faktiskt inte känner henne alls! 🙂 Detta är hennes blogg, hennes åsikter. Paulina skrev hennes åsikter, Anja skrev hennes. Punkt.
  Hur folk agerar hit och dit kan ni ju ha era åsikter om, men förolämpningar hör inte hemma här, ni får inte ut någonting av att trashtalka Paulina. Hon äger, och det vet hon själv så ni kan nog tassa vidare till Anjas blogg och gråta med henne istället!

  Reply
 77. Anonym januari 29, 2014 at 9:31 e m

  Herregud du är vuxen! Bete dig!
  Alla är olika i sättet! Hon kanske är fjantig och su kanske är kaxig! Men WHO the hell cares? Skärp dig nu och visa att du är en snäll person!

  Reply
 78. M..... januari 29, 2014 at 9:32 e m

  Du är ju fan det största skämtet av alla. Kan inget annat än få panik på dig och ditt sätt. Du är inte bättre än någon annan bara jäkligt patetisk. Usch säger jag bara, du är hemsk människa.

  PS. Du kan ju lära dig gå i klackar, ser ut som FAN när du försöker gå.

  Reply
 79. Danni januari 29, 2014 at 9:38 e m

  Jag tycker du är så sjukt patetisk nu! Du har verkligen sjunkt i mina ögon.

  Reply
 80. Kitty januari 29, 2014 at 9:45 e m

  Jag tycker alla är så jävla barnsliga som skickar en massa elaka saker åt Paow. De är ju exakt som hon säger att Anja var jobbig å grining i huset och var hela tiden sur över något.

  De är så härligt å se på dig inne i huset, du är så dig själv och verkar så härlig å snäll! Bry dig inte i alla elaka kommentarer, de har inget bättre för sig än kalla någon för elaka saker, du säger ju bara din åsikt!

  Kram

  Reply
 81. lilo januari 29, 2014 at 9:57 e m

  Wow! Första gången någon tycker exakt som mig angående anja. Tycker också att hon leker för pryd, medans alla andra tycker hon är puttenutte. Känns skönt att någon tycker samma, finally! haha

  // http://www.liljanaa.wordpress.com

  Reply
  1. Mikaela januari 30, 2014 at 1:33 e m

   Vadå ”leker” för pryd, hon kanske är lugnare än många andra bara. Att vara med i ph är de oprydaste man kan göra.

   Reply
 82. isabelle januari 29, 2014 at 10:00 e m

  Det som är så förbannat roligt med hela alltet är att ni själva har valt att vara med i tv! Ni vet att vi tittare hör vad ni säger? Ni vet att det finns kameror? Vad jag har sett och vad jag tycker så är Anja en fin tjej. Och vad jag skrattar inombords när du ska verka så tuff och kaxig på bloggen, men i själva verket så är du osäker tjej. Det SYNS ju på tv.. och kom inte och säg att du betedde dig på ett annat sätt i tv, det är sån bullshit. Och det är så lågt av dig att jämföra hur mycket sex du hade i PH och hon! Man klappar händerna för Anja, buar för dig. Inte för sexet, utan för dig som person! Väx upp , livet är inte bara en lek.

  Reply
 83. Dita januari 29, 2014 at 10:07 e m

  Tönt! Godkänn min kommentar.. Eller sved sanningen. Riktig tönt är du buhuuuu

  Reply
 84. Amanda (Relationsrummet) januari 29, 2014 at 10:27 e m

  Tycker inte Anja verkar vara någon megaskön brud heller, men om hon var medvetslös när Samir och hon hade sex så är det ju riktigt, riktigt illa av Samir och absolut ingenting man bör se som en ”undanflykt”. Vet inte om det var så du menade men om någon påstår sig ha varit med om ett sexuellt övergrepp ska man absolut ta det på allvar :O

  Reply
 85. evelinn januari 29, 2014 at 10:58 e m

  Hahah asså du är fan största skitsnackaren i paradise. har aldrig sätt anja säga något dåligt om nån men du tycker fan illa om alla men ändå går du och umgås med dom haha dubelmoral på hög nivå. Kanske dags att ta tag i dig och dig själv istället för att sitta och sänka ner folk och speciellt inte anja hon är så betydligt mycket finare både utifrån och infrån än dig. Sluta hata du kommer nog komma mycket längre än de peace

  Reply
 86. christi januari 29, 2014 at 11:09 e m

  Lol, som om inte jeppe är 10 ggr mer besserwisser. men honom var du ju kär i.

  Reply
 87. Hanna januari 29, 2014 at 11:12 e m

  Fy fan vad vidrigt av er att dela in tjejer i fina respektive tjejer som saknar självrespekt. Alla har rätt att vara som dem är utan att behöva hamna i ett fack. Att bilden av att en tjej ska vara fin, tyst och söt fortfarande lever kvar får mig att vilja spy. Även hatat i kommentarsfältet är fruktansvärt. Att skriva sådana saker om en annan människa är att sakna respekt om nåt. Hoppas ni skäms. Till paow vill jag bara säga att även om jag tycker du har dina brister (precis som alla) så är du grym och jag hejar på dig.

  Reply
 88. Felicia januari 29, 2014 at 11:19 e m

  Alltså ge diiiiig!!!
  Sluta snacka så mycket skit!

  Reply
 89. SandyH januari 29, 2014 at 11:37 e m

  Håller med dig Paulina! Anja är en jävla dramaqueen som verkar tro att hon är bättre än andra. Hennes beteende är bara patetiskt iallafall i PH. Ingen människa som jag hurrar för iallafall!

  Reply
 90. Sofie januari 30, 2014 at 12:00 f m

  Men är du helt seriös?

  Du blev ju heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt UTNYTTJAD AV JEPPE?! Du har redan skämt ut dig! Sluta med att få de andra att se ”dåliga” ut när du redan har tagit första platsen girl !

  Tkr fan synd om dig…

  Reply
  1. Jossan januari 30, 2014 at 3:43 e m

   Haha, så jävla sant! Patetiskt..

   Reply
 91. Elly januari 30, 2014 at 12:15 f m

  Ditt beteende i PH och ditt beteende utanför förstärker bara den extremt PATETISKA BILDEN AV DIG. Du är INTE en brud med skinn på näsan, med stark personlighet och power. Du är en såndär vidrig brud som brukade hänga med ”fräcka killen” i skolan som mobbade andra och kallade brudar för hora, och du var en sådan som flängde runt honom och gick åt höger om han sa höger o hoppade tre meter om han sa hoppa tre meter. Skulle skämmas ihjäl om jag vore du för ditt beteende därinne. Du hänger runt med en kille som kallar tjejerna där inne för horor och dylikt och du passar upp på honom som ett jävla skämt. Att man ens kan vilja hänga med en dude med SÅ TASKIG ATTITYD och tråkigt utseende. Och sen DETTA inlägg, alltså seriöst. Du är precis lika retarderad som du var för fem år sedan. Du är fortfarande en skolbimbo med taskig attityd. Till skillnad från din vän Dessi som iaf har mognat och gått framåt i livet. Du är verkligen lika elak och patetisk som du verkar.

  Reply
 92. SARA januari 30, 2014 at 12:15 f m

  Du stör dig på henne för att hon faktiskt är bra snäll ödmjuk och enligt DIG SJÄLV är hon bättre än dig. Det är inget hon påstår, utan något din osäkerhet utstrålar. I hela PH märker man att du stör dig på henne och känner dig hotad. Du har ogillat henne från Ph tiden frågan är om ine du har vart falsk mot henne utanför då? Det kan vara det som gjort att hon vill sluta vara vän med dig. Du är så osäker på dig själv så d sjukt nästan. Om du nu inte mena ngt med snapchat bilden varför dejtar du Samir på riktigt?? Om du vet att Anja är känslig varför provocera du? Och en sista sak Anja kanske blev sur ofta på Samir men d bara för att hon har mer självrespekt. Bara för att du är okej med minsta lilla ursäkt även om en kille pissat på ditt ansikte. Och därför stör hon dig. För hon är den du inte kan vara. Stabil och har självrespekt och blir omtyckt av killar inte bara påsatt. Som du. Och hon kanske inte vill skrika om att hon har sex i tv. Vissa personer vill dölja sånt. Varför bryr du dig? Sluta hata på Anja för att du inte kan vara bättre själv.

  KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV!

  Reply
 93. Julia januari 30, 2014 at 12:23 f m

  Anja är 100 gånger finare än dig du är bara en äcklig idiot med för mycket luft. Du tror verkligen att jeppe gillade dig fast man ser verkligen nu att du bara va ett objekt för honom. Du tror du är så cool för du står för vad du tycker men du är feg, du vågade inte säga något till anja i huset förns nu på din patetiska blogg. Kliv ner från hästen, du har waaay för mycket luft gumman.

  Tack för mig!

  Reply
 94. Mikaela :) januari 30, 2014 at 12:27 f m

  Så pinsam paow!

  Reply
 95. Penny januari 30, 2014 at 12:33 f m

  Paow….Vem fan är det som är puttinuttig med tanke på dig och jesper som aldrig gillade dig iaf…. Hur känns det egentligen? du skriver att du inte gillar drama men va fan kallar du det här? dubbelmoralen som spökar kanske om du skulle svälja din stolthet skulle de nog bli kanon… Tips…

  Reply
 96. nina januari 30, 2014 at 12:33 f m

  Hejsan paow du är grymt bra tjej o i pH var du grym asså!! Tänkte fråga dig om du kunde lägga till mig på snapchat [email protected] eller ninaa kolla efter dom namnen för dom används på snapchat i alla fall de skulle vara jätte snällt puss you go girl !! Din blogg förresten ja älskar den !!

  Reply
 97. katrin januari 30, 2014 at 12:48 f m

  Haha du gillade samir. Därför du är sur på anja som btw är en bra tjej

  Reply
 98. My januari 30, 2014 at 1:40 f m

  För det första så undrar jag VAD i det hon skrev som kan provocera dig så pass mycket att du väljer att skriva så illa om henne, & sen undrar jag också hur du tänker om du inte fattar hur det lyser igenom vad du egetnligen känner! & det är ren avyndsjuka, jag kan däremot förstå att man i det läget du är i uppfrattar anja som provocerande för att hon faktiskt är så pass god som hon är, men alla människor har inte en baktanke! Jag tycker att anja är fruktansvärt mogen för sin ålder, hon uttrycker sina känslor väldigt väl i ord, hon låtsas inte att hon inte bryr sig eller inte bli sårad utan hon visar det! Det är det största tecknet på att hon är en god ärlig och dessutom väldigt insiktsfull person! Du kanske kommer dit du med en vacker dag, för tro mig, det är mycket trevligare än att vara i det läget du är i och varit i under alla år jag läst din blogg. MEN jag vill också säga att jag inte tycker illa om dig, jag ville bara säga att jag tycker det är fel och att det viktigaste i livet är att vara ärlig främst mot sig själv, inte underkasta sig och agera som man tror att andra förväntar sig av en, inte våga visa sitt inre av rädsla för att bli lämnad eller låta sig bli utnyttjad. vilket jag tycker att äckeljeppe faktiskt gjorde med dig! Du är fin men det är fult att agera på det här sättet!

  Reply
 99. Jennifer januari 30, 2014 at 2:13 f m

  Jag har läst din blogg så många år nu och alltid gillat den tjejen du visat dig va.’mem lågt o skriva nåt om nån annan ens. Varför inte bara skita i hennes inlägg o visa dig så mkt större o bättre än henne genom o inte bry dig. Hon vill ju ha uppmärksamhet o de är ju precis de du ger henne nu. Strunt i henne o lev ditt liv!

  Reply
 100. Karin januari 30, 2014 at 2:21 f m

  Later som du e lite avis..

  Reply
 101. linnea januari 30, 2014 at 4:57 f m

  Haha alltid tyckt det var något jobbigt över henne..som en grinig lillasyster typ. Go paow!

  Reply
 102. Anonym januari 30, 2014 at 7:15 f m

  Anja har självrespekt och visar en helt naturlig reaktion. Du däremot, har brist på empati som provocerar henne bara för att du stör dig på hennes personlighet som i sin tur grundar sig i din egen osäkerhet. Du borde seriöst uppsöka psykolog för att rannsaka dig själv, d är elakt av mig att skriva detta så offenligt. Men du verkar inte ha någon självinsikt trots din ålder:/ och det är sorligt. Än mer sorligt att jag slösat tid på att läsa din blogg i samband med Paradise Hotel. Anledningen till att jag ens tittar på det är för att vettiga personer som Thobias och Anja är med.

  Reply
  1. A januari 30, 2014 at 1:06 e m

   Bra sagt!!

   Reply
  2. Bella januari 30, 2014 at 5:26 e m

   Varför kollar man på ph för o kolla på Anja? Ingen personlighet ens lol

   Reply
 103. Anonym januari 30, 2014 at 7:39 f m

  Jag tycker även att det är märkligt att du chockas av yngre tjejer som sminkat sig (syftar på de videos du lagt upp om deras morgonrutin), när du själv visar större delen av brösten inför hela svenska folket på din blogg när du var 16 år. För det är ju verkligen normalt, eller? Ingen moraltant, jag vill snarare konstatera att du hycklar en hel del. Du verkar rolig och i själva verket en bra tjej, men du är inte dig själv och du hackar lite mycket på allt och alla verkar det som. Dina inlägg om när du visar att du var kär och sårad, det är det som är äkta och det är det du kan leva med. Resten är en blandning av hyckleri och att sälja din integritet för bloggläsare, dvs för pengar.

  Jag hoppas att du en dag vill bli mogen, ansvarsfull men samtidigt rolig förebild. Ta hand om dig!

  Reply
 104. hihi januari 30, 2014 at 10:57 f m

  alltså om du ger ett sånt svar på tal till hennes lilla text hon skrivit där under? det är lite elakt faktiskt. att du hänger ut henne o skriver så elakt om henne i din blogg när hon faktiskt inte gjort dig nått, du skriver som om det är hon som snott din kille ! varför går du på henne så håårt???

  Reply
 105. jen januari 30, 2014 at 11:10 f m

  Paulina din lilla hycklare, du är genomskinlig efter Ph !!! Låter dig styras utav killar….så himla vidrigt!!

  Reply
 106. Anna januari 30, 2014 at 11:24 f m

  Haha så roligt att du radera min kommentar. PATETISK är du Paulina! Gå och göm dig från allmänheten det är det bästa du kan göra. Gnällmaja BUHU jag blir dumpad och lurad av en kille och förlöjligad i tv dessutom så gillar inte en mkt omtyckt tjej mig BUHUuUuUu så synd paow. Ska man skratta eller gråta? VAD DU ÄN VILL GÖRA SLUTA WAINA PÅ BLOGGEN GENOM ATT HÄNGA UT FOLK, fan väx upp någon gång man blir så jävla trött på ditt beteende. Du har ingen jävla framtid nej men ha lite självrespekt nu snälla. Tyckte om dig en gång i tiden, men du har sjunkit i mina ögon sedan paradise hotel.

  Radera denna kommentar – så vet jag att du tar åt dig. Tönt

  Reply
 107. milana januari 30, 2014 at 11:29 f m

  Anja leker sååå fin fast hon ligger direkt när hon träffar nån ny. Inget fel med det men hon kan inte stå för något. Såg henne i tyresö c igår, några småtjejer bad om bild men nej nej ”tyväääärr har bråttom hejdå” kvar stod dem och såg ledsna ut. Hon är riktigt dryg med fake snobb dialekt , så pratade hon inte för kan hennes ex ghassan intyga . Hon är fake !

  Reply
 108. L januari 30, 2014 at 11:56 f m

  Du skulle kunna göra så mycket gott med din blogg. Du har så många läsare och du skulle kunna förmedla så många goda budskap till dina unga läsare där ute. Men du väljer att följa i samma gamla fotspår som du alltid gått i. Tur att några av er storbloggare har vuxit upp och slutat med påhopp på nätet. Om du nu är så kaxig som du säger att du är, varför säger du inte det här till Anja då? Varför gömmer du dig bakom stora ord framför en datorskärm? Du talar emot dig själv hela tiden.

  Sluta ordbajsa skit om andra på din blogg! Gör om, gör rätt!

  Reply
 109. A januari 30, 2014 at 1:04 e m

  Herregud sluta vara så avundsjuk på Anja och att folk tycker bra om henne. Oavsett om Anja haft sex med samir flera ggr är det inte på samma sätt som du och Jeppe..de hade det privat medans du står och diskuterar fyrkant om vem som ska ligga med vem med Jeppe samir och Emelie innan ni hade fyrkant. Det är vidrigt att låta en kille prata så om dig.Så den som är slampig är inte Anja. Och sedan har Jeppe rätt angående att man inte tar nån mellan benen på en annan kille, varför skulle det vara ok att tafsa på andra när man är ihop med någon. Är man en sån person som inte har problem med att ens kille tafsar eller hånglar med andra då kommer killen behandla dig efter det. Och du ser faktiskt ut som en Anka som Jeppe sa, och i ett förhållande har han rätt att säga det till dig.

  Reply
 110. Stephanie januari 30, 2014 at 1:30 e m

  Det är så synd om dig

  Reply
 111. Malin januari 30, 2014 at 1:35 e m

  Vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser igenom vissa kommentarer här.
  Ni klagar på vad Paulina skrev om Anja, vräker ur er ord och meningar som borde gjort att era föräldrar gav er en rejäl omgång, vuxna som yngre som kommenterar, vart i det hela gör er SÅ mycket bättre ? Ni sjunker till en ännu lägre nivå. Och ni sitter och tror ni är så mycket bättre? Skrattretande pinsamt! Att ni med era sjuka kommentarer ens får ha tillgång till dator eller åsikt är fan skrämmande! Folk sitter och tjatar om allt näthat, det är ju ni här på nätet som ser till att det finns. Patetiska människor. Framförallt tjejer! Skäms över att vara tjej när man ser hur fan ni vräker ur er saker.

  Reply
 112. Dalai januari 30, 2014 at 4:21 e m

  Haha låter helt klart som att du själv tycker att hon faktiskt är bättre än dig, och det stör dig! 😉 Tycker förövrigt att Anja verkar vara en gullig person och jag ser inte heller vad i hennes inlägg som fick dig att reagera så starkt..

  Reply
 113. Frances januari 30, 2014 at 5:03 e m

  Rätta orden.

  Reply
 114. Malin januari 30, 2014 at 5:04 e m

  Nu tycker jag folk går på lite väl hårt, visst alla får tycka vad dom vill men vissa ord som används här är lite väl hårda tycker jag – skärp er och behandla inte folk på detta sett..

  Då menar jag alla elaka kommentarer och inte själva inlägget..

  Reply
 115. Jennifer O januari 30, 2014 at 5:26 e m

  Men Gud va alla ska spela öveeeeer.
  Låt Paulina ha sina egna åsikter? Det är hennes blogg och hon kan väl få skriva vad hon vill?

  Ni klagar på paow, men Anja har ju själv skrivit ett inlägg om paow.
  Varför ska alla hetsa?
  Om ni hatar så mycket och kallar henne slampa, varför ens gå in på hennes blogg? Och lägga energi på att komentarna? Får det er att känna er bättre då kanske? Det är ni som ska skämmas nu faktiskt. 🙂

  Ni känner nog varken Paulina eller Anja så ni ska inte skriva hur dom är osv.

  Paulina du är bara bäst, har följt din blogg sen första början. Hoppas du vinner i ph 🙂

  Reply
 116. - januari 30, 2014 at 5:30 e m

  Har väl inte heller bästa intrycket av Anja men du beter dig värre. Du utnyttjar din blogg till att snacka skit om personer som inte ens kan försvara sig.

  Du borde förstå bättre än så.

  Reply
 117. Ida januari 30, 2014 at 5:50 e m

  Herregud vilka bittra människor! Paow du är bäääääst!

  Reply
 118. miig januari 30, 2014 at 6:01 e m

  Jag gillade läsa din blogg innan och hejade verkligen på¨dig jätte mycket i början , du kallar alla falska och att du är den som ” säger hur det är och är rak av dig ” BULLSHIT

  På bloggen skriver du hela tiden elaka saker om ph deltagare och i programet är du hela tiden missnöjd med något, inte konstigt att jeppe lämnade dig och även det du säger låter mer korkat än vad en 10 åring skulle ha sagt ! Har du lyssat på dig själv ?

  Istället för att säga hur det är går du runt och snackar skit om folk hit och dit.
  JAG vet att du kommer radera kommentaren men det är min personliga åsikt, jag vet att jag inte känner dig men du behöver inte skriva och säga elaka saker om andra människor.

  Reply
 119. Caroline januari 30, 2014 at 8:17 e m

  Onödigt skrivet. Varför har du så stort behov av att alltid tala illa om andra?

  Reply
 120. Mina januari 30, 2014 at 8:19 e m

  Asså fan vad alla är taskiga och skriver taskiga saker man kan säga och skriva vad man tycker men snälla att kalla någon ful och äcklig vad har det med någonting att göra?
  Iaf så håller jag med om Anja hon är så jävla irriterande brukar fan muta så fort hon pratar ensam i det där rummet så jävla nasal röst sjukt irriterande och i paradise skulle hon lika gärna kunna va ett palmträd eller en soffa för hon är en så onödig spelare i spelet. Och du är också ganska tråkig i PH lite synd att man inte fick se mer av den du är i bloggen du är ganska grå och det känns lite som att du sitter ihop med Jeppe men inte bara det så känns du bara väldigt akward hur du för dig och pratar du verkar typ lite tillbaka dragen men annars rätt skön.

  Reply
 121. Melissa januari 30, 2014 at 9:08 e m

  Det luktar avundsjuka… Har stött på många som dig. Det är tjejer som är osäkra och får ig i allt i skolan och vill trycka ner andra tjejer som både ser bra ut och är mycket bättre än en. Sluta, du är vuxen nu. Var säker i dig själv och öva på självkänslan så kommer det att bli bättre. Men Anja är tusen gånger bättre än dig iaf 🙂

  Reply
 122. Emelie januari 30, 2014 at 9:48 e m

  Ärligt talat Paulina, lägg ner det nu. Du är en vuxen människa. Har du problem med någon så ta det med den personen istället för att skriva ut ett barnsligt inlägg på din blogg.
  Det är ju ändå ganska självklart att hon blir besviken om du pratar en massa skit om henne bakom ryggen på henne, och hon sen får reda på det genom tv:n, i ett program som hela Sverige kan se.
  Vad du borde ha gjort nu är att struntai det, för det här visar på hur dålig, och osäker som andra har nämt, du är som person.
  Var du kär i Samir inne i huset eller är det tanken på nu att hon är hans ”ex” som gör dig svartsjuk, eller vad är det? För jag kan verkligen inte förstå hur du tänker i sådana här situationer…

  Reply
 123. Amanda januari 30, 2014 at 10:20 e m

  Om Anja var medvetslös när Samir hade sex med henne så är det våldtäkt, oavsett om han avsåg att våldta henne eller ej. Det är INTE okej att ha sex med någon som är för berusad för att kunna säga nej – oavsett om man är tillsammans eller inte. Och om hon var medvetslös eller ej kan du inte uttala dig om såvida du inte var i samma rum.

  Sen tycker jag att du verkar ha en tråkig syn på när tjejer ska och inte ska säga ifrån och sätta gränser. Du har uttalat dig flera gånger om att tjejer som bråkar är jobbiga, att du ”inte är en sån tjej” och du själv verkar låta killar köra över dig i strävan på att vara cool och omtyckt. Att man bråkar med sin kille/tjej tyder inte på att man är jobbig, utan på att man är modig som vågar säga ifrån och har självrespekt som prioriterar sina gränser över killens syn på en. Sen ska man självklart inte gå över den andras gränser på vägen.

  För övrigt är det bara idioter till killar som faktiskt skulle tycka att en tjej är ”jobbig” som säger ifrån, och som strävar efter att ha en ”cool”, lugn tjej som inte ”bråkar och är klängig”. Vad fan, köp en tavla om ni bara vill ha ett passivt objekt att titta på!

  Reply
 124. Ida.c januari 30, 2014 at 11:15 e m

  Asså känner ni Anja? Har ni träffat henne eller änns vet hur hon är på riktigt inte bara i ph..
  Paow känner henne och vet vad hon snackar om. Hon säger bara vad hon tycker och om ni tycker att de är så jävla fel med de så fattar jag inte riktigt. Anja är svartsjuk och det fattar nog alla om inte kolla en extra gång. Har ni sett vad Anja har skrivit om Samir? Han är äkcklig? Varför är han de. För att han pratade med andra tjejer? Bara för att han pratade med Linnea är han äcklig då? Vad skulle Paow änns vara avis på?
  Ps. Love you Paow!

  Reply
 125. Sarah januari 30, 2014 at 11:55 e m

  Haha gillar att du är typ mini Kissie. Går i hennes fotspår, provocerar osv. Rolig blogg faktiskt när man känner för skitsnack, då är det din blogg eller kissie. Alla som blir arga ta Paow med en nypa salt o skratta bara blir så mkt roligare lovar 😉

  Reply
 126. Anonym januari 31, 2014 at 12:08 f m

  Vad heter du på snapchat?

  Reply
 127. carro januari 31, 2014 at 12:19 f m

  haha, lol. visst att paulina svansade efter jeppe men det enda anja gjorde va att va svartsjuk och sur så fort samir ens tittade på någon annan än henne. det är ju att va osäker om något.

  Reply
 128. anonym januari 31, 2014 at 12:27 e m

  Åh seriöst, patetiska människa. har du inget bättre att skriva än om personer du ogillar?! give me a break!

  Reply
 129. anonym januari 31, 2014 at 3:28 e m

  Tycker inte heller att anja var speciellt snäll mot samiri ph. Såååå störande att hon klanka ner på honom så fort han bara prata med en annan brud fast hon själv hångla runt. Dom va inte ens tillsammans så what liksom ? Håller helt med sig paow.!

  Reply
 130. Clara januari 31, 2014 at 5:10 e m

  När man kollar på paradise så delar jag din uppfattning. Om man nu går in där måste man väl förstå att folk håller på, det är ett spel o gör sig bra i tv. Tråkigt o se hur sur hon är hela tiden. Behöver nog jobba med sin sotissida.

  Reply
 131. omg februari 1, 2014 at 2:26 f m

  varför hatar du andra tjejer så mycket? allt ditt hat e riktad mot tjejer. Ditt hat borde va riktad mot Jeppe som lurat dej på alla sätt och vis.

  Reply
 132. omg februari 1, 2014 at 2:33 f m

  Föresten hur kan man ens tända på JEPPE, han är ful som stryk skulle inte ens röra han med en pinne. Hans personlighet är vidrig, psykopat han borde låsas in. Ja hur kunde du ens gilla äckeln? du kanske är som honom vem vet. Vill inte vara taskig men du borde göra ett inlägg om vad du såg hos honom…

  Reply
 133. Jossan februari 1, 2014 at 2:53 e m

  Jag brukar aldrig kommentera . Men jag har otroligt svårt att förstå hur människor här kan häva ur sig ord som ”slampa, hora, äckel ” till Paulina och detta för att ni inte tycker man ska trycka ner eller uttala sig negativt om andra människor ?!

  Vilka är det som står för nätmobbningen egentligen ….

  Reply
 134. Madde februari 3, 2014 at 12:11 e m

  Anja måste ha borderline?

  Reply
 135. så omogna februari 3, 2014 at 2:34 e m

  Paow jag tycker bara du är sjukt pinsam som bråkar med anja genom nätet? Hon är lite pinsam hon med men att ni håller på såhär är sjukt mobbad. Om ni ska tjafsa ta det face2face och betee er lite mer vuxnare. Ni båda är sjukt omogna.

  Reply
 136. dorna februari 3, 2014 at 3:41 e m

  att stå för det man gör behöver inte betyda att man ska gå runt öppet och prata om sitt sexliv och speciellt inte i tv. alla är olika! Du väljer att bjuda in hela svenska folket medan anja väljer att inte göra det . I mina ögon kallas det att ha kvar sin egen självrespekt.

  Sedan förstår jag verkligen inte hur du kan kasta så mycket hat mot anja när jeppe är den som bokstavligen bajsat dig i ansiktet..

  Reply
 137. anita februari 5, 2014 at 1:03 e m

  Shiiit P vad du är LÖJLIG men ja du är ju bara 20 år!! Nu förlöjligar du dig själv riktigt mycket!! Om inte hon är lika liberal som du i tv och blir påsatt av den mest patetiska människan ever i var avsnitt så let her be so then!!!! Måste du göra ett utlägg på hur fin eller inte hon är???? Du kanske vill rättfärdiga dig själv lite eftersom du själv låg mest på rygg!!! i ph??!!
  Alla är lika slampiga men however, so what!! Big deal liksom!!

  Och om Anja vill vara den fina let her för fan, men sjunk inte så lågt …. Hade högre tänk om dig än att lägga den energin på någon annan!!
  Och hypocrite är mer din sida då som OOOGILLA Jeppe mm, men ändå är han uppe i din röv här på bloggen!!
  remain realistic please!!

  Ibland är du över löjlig girl!!!

  Reply
 138. anita februari 5, 2014 at 1:06 e m

  DS! Håller helt och hållet med Dorna här !!!!!!!! Han bajsade henne ordentligt i huvudet!!

  Va mer realistisk landa lite!! Och ha lite mer självrespekt med tanke på tv!!!! Handlingar säger mer än ord!!

  Reply
 139. L februari 6, 2014 at 6:44 e m

  Jag stör mig inte mindre på Anja än vad du gör, men hon har så jävla rätt. Och om hon inte vill berätta för hela Sverige om sitt sexliv? Vad fan har det med dig att göra? Hon har inte gjort dig någonting! Är det någons beteende du bör skämmas för så är det ditt eget.

  Reply
 140. walle balle februari 28, 2014 at 8:28 f m

  hahahhahahh walles ballle frejas patte hahahahhahahahahhahahhaha

  Reply
  1. walle balle februari 28, 2014 at 8:32 f m

   hahhahhahahahhahahahhahh
   walle balle ferejas patte

   Reply
 141. walle balle februari 28, 2014 at 8:34 f m

  varrför finns det ingen walle balle här

  Reply
 142. Mattias mars 24, 2014 at 1:15 f m

  Har sett hela Paradise nu senaste veckan o tänkte kolla in din blogg.

  Säger bara ”word!” om detta inlälgg.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *