Hårolja till mitt hår

Jag brukar vara ganska dålig på att sköta om mitt hår – det blir ganska snabbt slitet och ser inte så roligt ut då. Det är ju inte alltid jag har tid att och möjlighet att ge mig av till min favoritfrisör så då får man försöka själv skärpa sig…

Jag har ett tips till er som har torrt och skadat hår! Jag använder BlueIllumes hårolja, har använt det ett tag nu och mitt hår har blivit mjukt, riktigt återfuktat och fått en fin glans.

mtthar

En bra hårolja ska återställa hårets naturliga hälsa, styrka och livskraft så att de blir fräscht och lent igen, därför rekommenderar jag verkligen håroljan från BlueIllume till dom av er som har torrt och skadat hår.

Vad tycker ni – hur ser mitt hår ut?

20131220143359124

(Visited 19 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Joy Wagner januari 26, 2014 at 7:24 e m

  den oljan är helt okej faktiskt!

  besök gärna min blogg på http://www.msjoywagner.blogg.se
  skriver allt från min vardag till skönhetsoperationer.. är frisör och fransextesionist samt makeup så delar med mig av många skönhetstips:)

  TC

  Reply
 2. Evelyn januari 26, 2014 at 8:35 e m

  Ditt hår ser jättebra ut.
  Väldigt fint! <3

  Reply
 3. AsoK januari 27, 2014 at 5:08 e m

  Du är verkligen jätte vacker.. men måste bara fråga dig ifall du tänkt på en sak angående läppar.. Du vet att underläppen naturligt brukar vara större, så för att få ett mindre ”ankigt” resultat, brukar man fylla både under och överläppen. Tror att många missar det och sen inte förstår varför man ser ut som en anka. (fyller själv mina läppar en gång per år)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *