En mer hypad reklamfilm har vi nog aldrig haft i Sverige. Volvo Cars, Zlatan och Max Martin, tre av våra absolut största ikoner och varumärken har slagit ihop sina unika egenskaper och har tillsammans gjort en helt ny version av Sveriges nationalsång, som snabbt har spridit sig över hela världen.

– Det här projektet är något som jag har gjort med hjärtat. Jag har alltid älskat bilar, och när man har familj är Volvo det perfekta valet. Att göra den här hyllningen till Sverige är ett minne för livet. Resultatet, med den nya versionen av nationalsången, känns helt magiskt, säger Zlatan Ibrahimović.

I går kväll presenterades resultatet av det unika samarbete mellan dessa tre svenskar. I filmen Made by Sweden möter vi Zlatan och hans familj när de kopplar av och hämtar kraft i ett svenskt vinterlandskap. Tillsammans med vännen Max Martin har Zlatan dessutom gjort en helt ny version av Sveriges nationalsång.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *